agik82 27.04.09, 07:39 do kama_masz właśniepooglądałam te twje cudeńka, są piękne masz jakiś cennik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: kama_masz! 27.04.09, 12:35 kama dołączam się - cuda naprawdę!! sprzedajesz to gdzieś???? JA CHCE TAKIE Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: kama_masz! 27.04.09, 12:45 kurcze i mi sie podobaja, alem wstydziła sie zapytać, gdzie cennik, coby mnie za nierozgarniętż nie wzięto Odpowiedz Link
kama_msz hehe, laseczki:) 27.04.09, 12:51 pytajcie, a wam dopowiem pytajcie o konkretne rzeczy, to wam podam ceny. na blogu nie mogę, bo primo - regulamin zabrania, drugie primo - nie mam dg, a nie chcę, żeby us się czepiał sprzedaję te rzeczy w galerii, ale ceny są wyższe, bo galeria dokłada swoje 30%, więc lepiej bezpośrednio u mnie aha, lećcie nazwami takimi jakie są na blogu, to wtedy wiem, o co chodzi a przede wszystkim to dzięki za miłe słowa, aż się zaczerwieniłam byłam;P Odpowiedz Link
kama_msz Re: Wiosenna Tensha 27.04.09, 13:12 tensha 35, ale trzeba na nią poczekać jakieś półtora tygodnia, bo muszę zamówić te kwiatowe koraliki Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Wiosenna Tensha 27.04.09, 13:23 A jesienne marzenie? Czy jest możliwa wersja z czarnymi kamykami? A kto to jest ta Dorcia, wymieniona przez Ciebie? Podobały mi się jej kolczyki. A gdybym Ci pokazała zdjęcie kolczyków, chciałoby Ci się je sparafrazować? To może być dla Artystki za mało twórcze? Także zrozumiem, jak nie. I jeszcze jedno pytanie: skąd się bierze elementy takich kolczyków? Twoje są śliczne - a ja jestem kolczykową fanką - zawsze pocieszę się kolczykami, jak nie mogę znaleźć spodni w swoim rozmiarze. Odpowiedz Link
kama_msz wilma 27.04.09, 13:30 poszukam kamyków, jeżeli znajdę, to oczywiście jest możliwa wersja czarna możesz też podesłać mi zdjęcie - robię kolczyki "ze zdjęć", na zamówienie itp. nie ma problemu. jak coś fotkę na mój adres gmailowy ślij. a materiały biorę ze sklepów internetowych prowadzonych przez zaprzyjaźnione dziewczyny z forum biżuteryjnego Odpowiedz Link
kama_msz a drocia 27.04.09, 13:31 sprzedaje tutaj: www.trendymania.pl/sklep,galeria-niezwyklosci-,2272.html robi piękną ceramikę - mam już pokaźną kolekcję jej biżuterii Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: Wiosenna Tensha 27.04.09, 13:23 chcę chcę chcę...rób, pisz, wysyłam przelewem kasę, proszę..nawet małzowi podobają sie powiedział, ze to mogę sobie jako prezent imieninowy fundnąć Odpowiedz Link
kama_msz matysiak 27.04.09, 13:25 no to zamawiam koraliki. w razie czego pisz na kamka1982@gmail.com to mój "firmowy" mail;P Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiak 27.04.09, 13:31 kochana to ty do mnie pisz na gazetowego, jak już trzeba będzie kase wykładać...czekam niecierpliwie Odpowiedz Link
cudko1 A Gdzie Są tytuły tych cudeniek?? 27.04.09, 13:52 zebyś wiedziała o co mi chodzi?? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: A Gdzie Są tytuły tych cudeniek?? 27.04.09, 13:54 pisze np 'Serduszko puka w rytmie cza cza' i ona wie o co kaman, czyli nad zdjęciami tytuł opisu Odpowiedz Link
cudko1 Re: A Gdzie Są tytuły tych cudeniek?? 27.04.09, 13:57 no już wiem sierota ze mnie - znalazłam sama ale nak[pierw musiałam się zbłaźnix zadając pytanie, nie byłabym to ja Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: A Gdzie Są tytuły tych cudeniek?? 27.04.09, 14:04 no właśnie, to juz nie byłby ten kochany cudak Odpowiedz Link
mamaivcia cudko ! kto pyta nie błądzi :D 27.04.09, 14:17 a ja w Kamowych cudach jestem zakochana od dawna Odpowiedz Link
cudko1 kurwa to wsyztko takie sliczne 27.04.09, 14:20 ze zdecydować się nie mogę, a kasy nie mam tyle żeby zakupiśwsio co bym chciała no ale wymienię kilka oki?? 1. w blasku księzyca -2. ametystowe serduszko (kolorystyka bardzo mi się podoba gdyby jeszcze zamiast serduszka był inny kształt to już w ogóle) 3. zmijki (ta czarna) 4. cukieraski 5. kwarce - komplet 6. black (tyz komplet) to na początek. Odpowiedz Link
kama_msz Re: kurwa to wsyztko takie sliczne 27.04.09, 14:54 w blasku księżyca - 45 ametystowe serduszko - w zależności od kształtu jaki byś sobie wybrała myślę, że ok 35-40 zł. żmijki - 35 zł. cukieraski - 35 zł. kwarce niestety są moje, a ponieważ je eksploatuję długo są nadgryzione zębem czasu i nie na sprzedaż a kamieni na następne nie mam i raczej mieć nie będę. a o czarny komplet (nr 6) to nie wiem jaki ci chodzi ten z lawą? Odpowiedz Link
agik82 Re: kurwa to wsyztko takie sliczne 27.04.09, 19:48 a ja pytam o ceny: - w blasku księżyca - mroźny ranek, mogłyby być w zieleni - light blue - żmijki 2 , inne niż czarne - swarki w kajdankach Odpowiedz Link
kama_msz agik 27.04.09, 20:05 w blasku księżyca - 45 zł. mroźny ranek - 30 light blue - 35 żmijki - 35 (da radę inny kolor oczywiście) swarki w kajdankach - 50 od reki są "w blasku księżyca", na resztę trzeba ok. 1,5 tygodnia poczekać, bo musiałabym zamawiać kamyki Odpowiedz Link
agik82 Re: agik 27.04.09, 20:10 ok, jak się odpowiednio wzbogace, to dam ci znać, teraz musze za prawko 1400 zapłacić, więc kiepsko u mnie z kasą na błyskotki, ale jak nie zdam prawka to se kupię cóś coby się pocieszyć Odpowiedz Link