surita 02.05.09, 08:50 z całego serca polecam na wieczór DD Nie polecam natomiast Za jakie grzechy, z Renee Zellweger, bardzo sztampowe i mało śmieszne To takie refleksje z wczorajszego wieczoru filmowego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebaga Re: VickyCristinaBarcelona 02.05.09, 09:17 ja równiez polecam. PEnelope Cruz zagrała świetnie! Odpowiedz Link
liwilla1 Re: penelopa jest boska! 02.05.09, 10:55 podpisuje sie pod sebaga. bardzo fajny film, chociaz recenzje zbiera takie sobie. no i jeszcze javier barden - w ogole nie widac w nim psychopaty z "nie kraj dla starych ludzi" (gdzie zreszta byl rewelacyjny!) Odpowiedz Link
alexandra74 Re: VickyCristinaBarcelona 02.05.09, 10:18 Nie przepadam ani za Cruz ani za Johansson. W dodatku tytuł głupi - co on własciciwe oznacza? Że jednato Vicky, druga Cristina, a wszystko to dzieje się w Barcelonie?? To ja już wolę jutro obejrzeć Orlando Blooma w Elisabethown. Odpowiedz Link
granadax Re: VickyCristinaBarcelona 04.05.09, 17:27 brawo aleksandra, mysle, ze doskonale dalas sobie rade z tym tytulem, bo rzeczywiscie byl troche zagmatwany Odpowiedz Link
exotique Re: VickyCristinaBarcelona 02.05.09, 10:42 to z rene to jest jak w minessocie wyladowala? mnie sie podobalo- ale ja zalaczam filmy do prasowania ooo cos ze scarlet- trzeba bedzie zassac tyle ze penelopy nie trawie jak balwan odwilzy Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: VickyCristinaBarcelona 04.05.09, 11:39 scarlet lubię, a pen nie trawię, ale tu zagrała taką wariatkę, za jaką ją uważam , więc było ok. Odpowiedz Link
madame_edith Re: VickyCristinaBarcelona 02.05.09, 12:02 Pierwszy bardzo fajny i wciągający moim zdaniem. Drugi - ot lekka, przewidywalna komedyjka, ale całkiem spoko, jak się nie oczekuje rozrywki wyższych lotów. Odpowiedz Link
teqilaa Re: VickyCristinaBarcelona 04.05.09, 13:55 lubie humor allena i podoba mi sie scarlett, tak więc chyba zalicze środe z orange i wybiore sie do kina. korzystała juz któras z Was z tej usługi? Odpowiedz Link
granadax Re: VickyCristinaBarcelona 04.05.09, 17:30 dolaczam do choru piejacych z zachwytu, film pod kazdym wzgledem wybitny. Aktorstwo, dialogi, obrazki, swiatlo wszystko na medal. Dawno nie widzialam czegos tak dobrego, dla mnie to kwintesencja tego czy film byc powinien. Odpowiedz Link
morepig Re: VickyCristinaBarcelona 04.05.09, 22:01 bylo w multibabykino. fajne, jak nei woodyego... tytul beznadziejny Odpowiedz Link
alexandra74 Re: VickyCristinaBarcelona 05.05.09, 08:08 no skoro tak zachwalacie to mimo niechęci do obydwu pań, może jednak obejrzę Odpowiedz Link