aniuta75 07.05.09, 09:47 Po co kupiłam sobie Zmierzch??? Żeby nie móc się oderwać, czytać do 2 w nocy? I żeby jak na złość dzieciaki jak nigdy o 6.30 się pobudziły i nie chciały dalej spać? Żeby telepawkę teraz mieć? Z niewyspania. Nie kupię już żadnej fajnej książki . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: No i po co? 07.05.09, 09:48 kupisz, kupisz, i sama o tym dobrze wiesz, nie powstrzymasz sie Odpowiedz Link
ololla Re: No i po co? 07.05.09, 09:48 a tam nie kupisz! Już pewnie i tak wiesz która będzie następna Odpowiedz Link
bernimy Re: No i po co? 07.05.09, 09:50 Ojjj tak, mi też się bardzo podoba, ale kurczę nie mogę się doczekać drugiej części od męża Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: No i po co? 07.05.09, 09:51 Bo dobre książki trzeba sobie dawkować, jak czekoladki. Jak zjesz na raz całe pudełko to Ci się zrobi niedobrze Hehe, taka mądra jestem, ale też nie umiem się oderwać jak mnie coś wciągnie. Chociaż "Zmierzch" to może niekoniecznie. Odpowiedz Link
hellious Re: No i po co? 07.05.09, 09:51 moj mlody dzis tez z pobudka przesadzil. Nie dosc ze cala noc sie wiercil i wrzeszczal, to jeszcze wstal o 5.... Odpowiedz Link
ololla Re: No i po co? 07.05.09, 09:54 no to młody Heluś pomieszkał spokojnie w swoim pokoiku Odpowiedz Link
matysiaczek.0 hahahahahahaha!!!!! 07.05.09, 09:55 dobrze wam tak! z tymi pobudkami ofkors. Jak ja płakałam, ze młody o 5 się budzi to nikt wirualnie nie pocieszył...a dziś młody mój kochaneczek zasnął o 20, obudził się o 5 na picie i spał do 7.30 jeszcze. O! Dobrze wam tak babole! A jam dziś wypoczęta, wyseksiona z rana w łazience, po wieczornym czytaniu intelektualnie dowartościowana i już! Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: hahahahahahaha!!!!! 07.05.09, 09:56 O Ty wredna, Ty . Może jakbym miała ten poranny seks w łazience to by mi lepiej było ? Odpowiedz Link
hellious Re: hahahahahahaha!!!!! 07.05.09, 10:00 mi pewnie tez lepiej by bylo, ale ja mam zakaz szeksu od doktora jeszcze przez pare dni. Po kontroli sie okaze czy juz, czy jeszcze Odpowiedz Link
hellious Re: hahahahahahaha!!!!! 07.05.09, 10:05 Bo grazyna jakies bakterie zalapala i jest w trakcie leczenia Tabsy dowcipne dostalamn ogromne! Az strach Ale jest lepiej, czuje to ;P Odpowiedz Link
bernimy Re: hahahahahahaha!!!!! 07.05.09, 10:01 Matysiaczku, co się tak chwalisz? Dlaczego dołujesz te, których mąż opuścił na dwa dni..... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: No i po co? 07.05.09, 09:55 Hmmm to może to coś w powietrzu wisi w naszym województwie ? Może to nie wina tego, żem czytała ? Odpowiedz Link
tabakierka2 a o czym ten Zmierzch??? 07.05.09, 10:00 i czyja to książka? proszę mnie zachęcić - o! Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: a o czym ten Zmierzch??? 07.05.09, 10:02 A po "Zmierzchu" są kolejne części POLECAM! Napisała Stephanie Myer. Odpowiedz Link
bernimy Re: a o czym ten Zmierzch??? 07.05.09, 10:03 "Niezwykle porywająca opowieść, która trzyma czytelnika w napięciu do samego końca. Jej bohaterka, siedemnastoletnia Isabella Swan, przeprowadza się do ponurego miasteczka w deszczowym stanie Washington i poznaje tajemniczego, przystojnego Edwarda Cullena. Chłopak ma nadludzkie zdolności – nie można mu się oprzeć, ale i nie można go rozgryźć. Dziewczyna usiłuje poznać jego mroczne sekrety, nie zdaje sobie jednak sprawy, że naraża tym siebie i swoich najbliższych na niebezpieczeństwo. Okazuje się, bowiem, że zakochała się w wampirze… " Naprawdę polecam! A kolejne jeszcze lepsze, bo podobno jakby doroślejsze... Odpowiedz Link
karra-mia Re: a o czym ten Zmierzch??? 07.05.09, 10:06 kurde tyle o tej książce słyszałam, że chyba sobie zakupię narazie zaczytuję się w Rozlewisku i czekaja na mnie kolejne części też polecam Odpowiedz Link
bernimy Zmierzch jest też on line 07.05.09, 10:08 Pierwszą część znalazłam też w necie, w domu czytałam książkę a w pracy w wolnej chwili (mam wolnego czasu w pracy niestety za dużo) doczytywałam sobie. Odpowiedz Link
inia33 Re: a o czym ten Zmierzch??? 07.05.09, 10:12 no ja sie nad tym Zmierzchem zastanawiałam, ale moje uczennice gimnazjalistki sie tym zachwycają, wiec stwierdziłam, że do książka dla małolatów... ale twierdzicie, że można przeczytać? nie zamuli? klimaty wampirzo- fantastyczne lubię... Odpowiedz Link
aniuta75 Inia 07.05.09, 10:15 Czytaj, czytaj . Ja już dawno nastolatką nie jestem ale książka wciąga . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a o czym ten Zmierzch??? 07.05.09, 10:17 no bo jest dla malolatow ale nastepne czesci wciagaja troche bardziej i wkurzaja jest naiwna, ale fajjnie sie czyta i juz. mnie wciagnelo Odpowiedz Link
boja21 Re: No i po co? 07.05.09, 10:08 to tak jak mój, od 5 do 6 trzymany w wyrku, żeby go zmusić do spania, ale o 6:09 oświadczył, że idzie do pokoju. Chyba coś w powietrzu było , że dzieciaki spać nie mogły. Odpowiedz Link
hellious Re: No i po co? 07.05.09, 10:10 moj sie w nocy bal... suszarki na pranie wstawionej za lozeczko.. Nie mialam co z druciakiem zrobic, to tam wepchnelam, ale to zly pomysl byl, bo jak sie mlody w nocy przebudzil i zobaczyl to, to byl taki wrzask, ze chyba pol bloku wstalo. Wyjelam, ale nocka juz z glowy byla, bo chyba mu sie snila ta szuszarka czy co.. Odpowiedz Link
wilma1970 jak to co? 07.05.09, 10:27 Dzieci spać nie mogą bo idzie pełnia - to a propos Zmierzchu. Odpowiedz Link
tabakierka2 :D 07.05.09, 10:36 pełnia, powiadasz? toż to porodów bedzie wysyp ( pełnia wpływa podobno na przypływy i odpływy - to akurat udowodnione naukowo coby nie było, że plotka) Odpowiedz Link
wilma1970 Re: :D 07.05.09, 10:43 Ja byłam o tym PRZEKONANA. Chlapnęłam mężowi, a on szybciutko znalazł stronę internetową "Pełnia księżyca na przestrzeni wieków" czy cuś (?) i sprawdził, czy choć jedno nasze dziecko urodziło się podczas pełni. ŻADNE. A miałam szanse trafić, na pięć. Ale kiedyś spędziłam trzy tygodnie na oddziale noworodkowym, w pierwszym tygodniu usłyszałam jak jedna położna westchnęła "no jutro środa, znowu się zacznie..." okazało się, że w środy najwięcej jest porodów (sic!) , obserwowałam zjawisko przez następne dwa tygodnie i rzeczywiście! Czary? Odpowiedz Link