cielecinka 09.05.09, 23:19 w poszukiwaniu urodzin babowej pełtałas się po wszystkich maglowych profilach na nk? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:20 ją hormony ogłupiły aska nie wie kogo ma i kto jak sie nazywa dobrze ze termin blisko Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:21 a ty babowa nie bądź świnia i nie gardź koleżanką, bo ci tego makaronu nie kupię Odpowiedz Link
babowa Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:28 aska nie gardze no ale chyba ci tak publicznie namiarów nie dam nie? albo spotkamy sie na czacie albo mnie sobie sciagnij od jolki Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:30 no szukałam u jolki, ale za cholerę nie mogłam cię dopasować. czat mie nie działa Ja ci napiszę na priva jak się nazywam i może mnie zaproś co? Będziesz se mogła w mojej galerii dowoli moją macicę oglądać Odpowiedz Link
babowa Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:32 zaprosze szanowna brzuchatke jak najbardziej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:21 no bo już napisałam że mi się pojebały wasze imiona i ja nigdy nie miałam pamięci do twarzy, imion i wogóle. Aż w końcu okazało się, że babowa nie jest moją koleżanką na nk A czyli, że na twoje konto wlazłam. No widzisz. Ja sobie chyba jakiś pamiętniczek muszę założyć i zapisywać który nick to jaka osoba. PRZEPRASZAM! Odpowiedz Link
jola9932 Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:25 ale zeby pomylic babową z cielakiem??P Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiaiwona, a Ty co 09.05.09, 23:26 chyba ta piękna szyjka mnie zmyliła Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: przepraszam, ale nie rozumiem 09.05.09, 23:35 o tej szyjce? To ty nie wiesz, że babowa ma najpiękniejszą szyjkę? No i ja na zdjęciach tej pięknej szyjki szukałam. I twoja też była piękna Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Babowa 09.05.09, 23:39 zburzyłaś mój światopogląd. Ty wyglądasz na dobrze ułożoną żonę mężowi i matkę dzieciom. A po twoich wpisach na forum to ja sobie ciebie zupełnie inaczej wyobrażałam. Przez ciebie nie usnę Odpowiedz Link
babowa Re: Babowa 09.05.09, 23:45 buhahaha tzn aska ze ja faktycznie jako ta 100 kilowa baba w fartchu ci sie jawiłam? czy moze miałas lepszy pomysła na mój wyglad? i jakie ja te wpisy mam tak w koncu? jakoas szczególnie niemiłe czy jak? tez teraz pół nocy nie zasne a staremu seks wisze i bede rozmyslac o asce Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babowa 09.05.09, 23:47 ty mi się tak podobnie do jolki kojarzyłaś. taka no jakby tu powiedzieć... dziewczyna po prostu Ale czy ty przeze mnie ten seks mężowi wisisz? Bo jak nie chcesz to ja mogę... bo mój nie ma dziś czasu Odpowiedz Link
babowa Re: Babowa 09.05.09, 23:50 asiaiwona_1 napisała: > ty mi się tak podobnie do jolki kojarzyłaś. taka no jakby tu > powiedzieć... dziewczyna po prostu ??? yyy? tzn ze co? ze ja juz jak dziewczyna nie wygladam ?? o matko juzem baba stara ?? matko z seksu nici Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babowa 09.05.09, 23:55 o matko, zaraz się zamotam i albo mnie nie zrozumiecie albo sie poobrażacie czy coś. No Jolka wygląda na taką "szurniętą" w pozytywnym tego słowa znaczneiu dziewczynę. A babowa nie wygląda na taką co by pisała takie rzeczy jakie tu pisze. No tak "poważnie" wyglądasz... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 odchodzę... 09.05.09, 23:57 idę spać, bo mi już chyba na mózg coś pada... Normalnie będę musiała w streszczeniu ponabijać się sama z siebie... Odpowiedz Link
babowa Re: odchodzę... 10.05.09, 00:15 o ty w doope jeza ty asko jedna ze ja powazna na fotach a głupawe posty tłuke? powazna ze stara?? ty lepiej jutro mi sie na oczy nie pokazuj Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: odchodzę... 10.05.09, 07:45 no i wiedziałam, że mnie nie zrozumiesz... Nie chodziło mi że stara, tyle, że patrząc na twe lico nie spodziewałabym się tak otwartej i nieskrępowanej dziewczyny. No takiej bezpruderyjnej. Odpowiedz Link
babowa Re: odchodzę... 10.05.09, 20:31 aska ty normalnie jestes de best krzyczy ze chce by ja zaprosic, jak sie ja zaprosi to brzuchacz sobie popatrzył, podsumował i zaproszenia nie przyjął Odpowiedz Link
cielecinka Re: odchodzę... 10.05.09, 20:35 byc moze Twoja szyja babowa nie jest , az tak łabedzia, by zagoscic wsrod aski macicy. Odpowiedz Link
cielecinka ale niei martw sie 10.05.09, 20:40 babowa. ja poza tym jednym incydentem, nie usune cie z kontaktow. Fajnie zawyżasz średnia wiekową Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ale niei martw sie 10.05.09, 20:41 babowa - jak to cię nie przyjęłam??? wydawało mi się że cię zaakceptowałam. idę sprawdzić. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 babowa co mnie wkręcasz 10.05.09, 20:42 przecież mam ciebie w znajomych... No chyba, że jolka mnie oszukała i kogoś innego mi podała za ciebie... Odpowiedz Link
cielecinka Re: babowa co mnie wkręcasz 10.05.09, 20:44 aska na litość boska, ty sie gubisz. mylisz mnie z babowa, a teraz pewnie przyjęłaś zaproszenie od jakiegoś obcego babsztyla, zmaiast swojskiej babowej. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: babowa co mnie wkręcasz 10.05.09, 20:46 dostałam wczoraj zaproszenie od jakiejś kobiety to je przyjęłam. Babowa czy to nie ty mnie zapraszałaś wczoraj w późnych godzinach wieczornych? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Aska ty idz na jakosc 10.05.09, 20:47 no co, biorę udział w kąkursie na ilość znajomych na nk Odpowiedz Link
cielecinka AAAAAAAAAA 10.05.09, 20:47 babowa wszak wsrod Twoich znajomych jest. Wiec o co kamam? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: AAAAAAAAAA 10.05.09, 20:48 no, czyli ze mną już wszystko ok. Wiem która to która. Czyli, że to babowa dziś miesza. Odpowiedz Link
babowa Re: ale niei martw sie 10.05.09, 20:42 ci zawyze ty małpo!! normalnie nic to mi dzis, o mam dobry humor, oooo Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ale niei martw sie 10.05.09, 22:27 tylko teraz okazuje się, że ja znowu cielaka mylę z kom innym. Bo ja myślałam (od wczoraj), że cielak do EKŻ z mijscowości G/W, a z dzisiaj wychodzi mi, że cielak to JK z miejscowości P/G. Błagam oświećcie mnie bo zaraz zwariuję. Obiecuję, że zapamiętam już was wszystkie i zbudzona w środku nocy będę pięknie dopasowywała nick do danych z nk. Ps. Jak się robi zawstydzoną buźkę??? Odpowiedz Link
cielecinka Re: ale niei martw sie 10.05.09, 22:28 no teraz to juz sie obrazam . focha strzelam. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ale niei martw sie 10.05.09, 22:35 cielak, ale ta którą ja za ciebie miałam to ma 23 lata. Nie pasuje ci? Odpowiedz Link
cielecinka Re: ale niei martw sie 10.05.09, 22:36 w dupie to mam. ja sie czuje na 23 lata , a wygladam na 25. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ale niei martw sie 10.05.09, 22:38 ale teraz już wiem, że ty to ta co wchodziła na mój profil o 20:47, Więc pozostaje mi rozszyfrować tą drugą... Odpowiedz Link