esofik 12.05.09, 22:04 zostałam zainspirowana przez guru tego forum Cudko (wazelina) jakie macie? mam na myśli rodzaj typu: humanistyczne? biologiczne? ekonomiczne? itd ja zaczynałam od matmy, skończyłam na ekonomii czyli raczej umysł ścisły A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: ekonomiczne 12.05.09, 22:06 ja ci magazynier bankowości. A mój mąż mgr fizyki - wszystkim się tym chwalę, bo dla mnie to czarna magia i nie rozumiem jak można z własnej nieprzymuszonej woli studiować fizykę. Odpowiedz Link
esofik Re: ekonomiczne 12.05.09, 22:08 mieszkałam w akedemiku dla matmy, fizy i chemii... cudowne lata fizycy oczywiśćie najbardziej zakręceni Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ekonomiczne 12.05.09, 22:10 nic mi nie mów o fizykach. co roku mamy wigilijne i wielkanocne spotkania z całym gronem fizyków I oni na dodatek w chyba 100% informatyką się zajmują, więc wyobraź sobie jakie tematy przy wódce lecą... Odpowiedz Link
cudko1 Re: ekonomiczne 12.05.09, 22:16 mam koleżankę po info, która tak dla zabawy studiowała fize, ogólenie cudna kobieta, z któą mamy wiele wspólnego ale czasami ni w ząb jej nie rozumiem, a ona mnie, jak zaczynamy gadać swoimi własnymi językami, no tak to jużn jest prawnik z inforamtykiem fizykiem w kwestaich zawodowych raczej się nie porozumie Odpowiedz Link
karra-mia Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 22:05 język niemiecki więc humanistyczne tak? Odpowiedz Link
haja197222 Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 22:07 Ekonomiczne, jak większośc z tego co widzę Odpowiedz Link
cudko1 Re: biologia molekularna :) n/t 12.05.09, 22:14 ło ja pierdu naorektyczka brzmi strasznie mądrze - pracujesz w zawodzie?? tzn. na czym taka praca polega?? Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: biologia molekularna :) n/t 13.05.09, 08:18 Właśnie ze względu na dęte brzmienie dałam chichacza na końcu Pracuję w zawodzie, co w tym akurat zawodzie w 98% przypadków oznacza jedno- trzeba było iść w naukę. Poszłam w polską niestety No, ale lubię tę robotę jak nie wiem Odpowiedz Link
bernimy anorektryczna 13.05.09, 08:36 Jeśli można zapytać, czym konkretnie się zajmujesz? Odpowiedz Link
carrymoon Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 22:10 aa to zależy kosmetyczka technolog żywności uzupełniony podstawami farmacji nie wiem co wybrać Odpowiedz Link
kitka20061 Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 22:10 SGGW - żywienie człowieka, ale jak tylko znajdę troche czasu to pójdę na psychologię. Nie spoczne póki jej nie skończę, bo bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link
bernimy Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 08:39 ja też SGGW nauki o zwierzętach, ale żywność: biochemia mleka Odpowiedz Link
cudko1 Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 22:17 prawo - dawno i nie prawda nic już nie pamiętam Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 23:29 ja administracja na wydziale prawa. Bleeee. Skończyłam z bólami. Moje marzenie to religioznawstwo. Doktoratu nie zrobiłam, może uda sie kiedyś podyplomówkę (uruchomili w Wawie ostatnio, ale nie wiadomo, czy przetrwa...). Chyba , że zrobie magisterkę w Krakowie... ale to jak dzieć podrośnie, to się bedę decydować. Odpowiedz Link
ololla Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 23:32 a ja to nie wiem inna jestem bo w szkołach wykształciłam się na elektronika,specjalistę układów elektronicznych i automatyki przemysłowej sama z siebie wyuczyłam się na specjalistę systemów zabezpieczeń Odpowiedz Link
tomelanka Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 23:38 niedouczona pedagoszka, dziennie, na umk Odpowiedz Link
yenna_m Re: cd. wykształcenie 12.05.09, 23:58 administracja (mgr)/prawo (mgr)/rachunkowosc (podyplomowka)/ jak dobrze pojdzie i skoncze obecne studia - psychologia zarządzania (podyplomowka) Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 00:01 ja mam humanistyczne, czego troche zaluje teraz ale idzie to zmienic i sa juz konkretne plany a moj maz nie ma zadnego ( bo chyba zawodowa sie nie liczy), w ogole jest do niczego, kopac rowy powinien ale mu przyfarcilo i jest przywiez, zawiez, wywiez poki co fajnie co? Odpowiedz Link
yenna_m Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 00:04 lipcowa, jak utrzyma sie trend, ze wszystkie ludzie po eLO bedom na studia isc - to wbrew pozorom to wyksztalcenie zawodowe moze byc za jakis czas cenione (nie ma wiekszego szczescia, jak znalezc kumatego, dobrego hydraulika na ten przyklad czy kafelkarza albo innego mechanika samochodowego) z tego mogą byc b. realne pieniadze za jakis czas (biorac pod uwage fakt, ze szkolnictwo zawodowe w tym kraju od jakiegos czasu lezy i kwiczy) Odpowiedz Link
deela Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 02:00 > zostałam zainspirowana przez guru tego forum Cudko > (wazelina) qe? my mamy jakies gura? - techniczne wyzsze Odpowiedz Link
agik82 Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 07:02 jam humanistka, a był czas, że wiało mnie w kierunku geograficzno-historycznym Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 07:36 nauki społeczne (mgr) uzupełnione o ścisłe, więc jakie w sumie mam? Odpowiedz Link
k_asia2 Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 07:47 techniczne- inzynier srodowiska a zawod bardzo kobiecy specjalista bhp Odpowiedz Link
cudko1 deela 13.05.09, 08:12 deela mało tego mamy również niekoronowaną królową emagla - wiem to z wątku na ematce - bojkot emamy czu coś takiego hehe mgę być guru albo góru choć nigdy żadnych zapędow sekciarskich nie miałam Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: deela 13.05.09, 08:36 cudaku - a czy one tam na ematce napisaływ końcu kto jest tą królową? Bo ja jakaś nie kumata jestem i się sama nie zorientowałam. Czyżby o mathiolę ewentualnie dlanię chodziło? Odpowiedz Link
sabek81 Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 08:23 humanistyczne, z przedmiotow scislych , zwlaszcza fizyka, to jestem totalny nieuk Odpowiedz Link
metanira Re: cd. wykształcenie 13.05.09, 09:07 Ja jestem chemikiem, więc niby ścisłe, ale tak naprawdę jestem wszechstronna A tak serio, to naprawdę nie wiem, kim jestem, humanistką czy ścisłowcem. W liceum byłam raczej humanistką, przed samą matura zdecydowałam się na chemię. Właściwie to w większości dziedzin czuję się nieźle na jakimś tam średnim poziomie Tak absolutnie, to nie znam się na ekonomii i języki obce średnio mnie pociągają, niestety Odpowiedz Link
inia33 rewalidacja 13.05.09, 09:12 i pracuję w zawodzie jakby, co w praktyce oznacza wbijanie do głowy ledwo słyszącym dzieciom podstaw angielskiego... Odpowiedz Link
ajike Re: humanistyczne 13.05.09, 09:15 Ja też humanistyczne, chociaż liceum konczyłam ekonomiczne. Odpowiedz Link
little_fish Re: humanistyczne 13.05.09, 09:31 pedagogika specjalna - czyli humanistyczne Odpowiedz Link