panna.migotka777 22.05.09, 12:18 Prawda ze na luźne spotkanie z przyjaciółmi w knajpce taki zestaw będzie dobry?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medussa7 Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 12:24 Super mi sie podoba. A te butki (jeszcze w zestawieniu z bluzką) są śliczne Odpowiedz Link
koralik12 Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 13:06 widać że lubisz styl marynarski a co to jest to pośrodku między bluzką a spodniami?? Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 13:12 Mam dość spory tyłek i żeby przez białe spodnie nie był jeszcze większy przewiązuję go chustami. Sprawdzone i udane rozwiązanie Odpowiedz Link
deela Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 13:16 > Mam dość spory tyłek wez bo ci jebne Odpowiedz Link
ceres9 Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 13:14 butki bardzo fajne ale gory bym nie zalozyla-nie lubie kolniezykow Odpowiedz Link
kasulka79 Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 13:24 Ale zajebiste butki Wg mnie to za dużo o chustę ... Odpowiedz Link
makenzen Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 13:32 A daj spokój z TYŁKIEM )) Zestawik bardzo ładny, a buty do niego zakupiłaś idealne (BTW, nosiłabyś taką tunikę, jaką widziałaś na mnie w środę?? Bo wiesz, Twoje imieniny za pasem) Odpowiedz Link
panna.migotka777 makenzen 22.05.09, 13:45 Zastrzeliłaś mnie. Tunika cudna tylko musiałabym ją na sobie zobaczyć, nie zawsze dobrze wyglądam w tym co mi się podoba. Ubrania zawsze kupuję sama.. Jeśli jesteś pewna że chcesz mnie czymś obdarować to wymyślę co mi się przyda. W każdej ilości przyjmuję: książki, kosmetyki, kolczyki i koty Odpowiedz Link
tabakierka2 z takim tyłkiem 22.05.09, 13:38 to ja bym z domu nie wychodziła Ty głupia babo! Odpowiedz Link
serei Re: całość wygląda tak: 22.05.09, 13:39 super! ale z tym tyłkiem to cos chrzanisz , naprawdę bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link
makenzen Re: całość wygląda tak: 22.05.09, 13:43 No bomba! I z tą chustą bardzo spoko, i to wcale nie dlatego, że coś tam tyłek, tylko ładny dodatek przełamujący konwencję A co z odpowiedzią na moje pytanie o tunikę, hęęę? Odpowiedz Link
makenzen Re: całość wygląda tak: 22.05.09, 22:58 A, przepitraszam, nie zauważyłam. Te obrazki odwracają uwagę od sedna sprawy Jeśli książki mogą być w każdych ilościach, to już wiem, co dostaniesz ja sikałam ze śmiechu jak to czytałam, więc niech inni też sikają Odpowiedz Link
fajka7 Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 23:12 Glupio tak sie stawiac rzeszy, ale trudno - mi sie wydaje, ze koncepcja jest bardzo w porzadku, ale te spodnie ciut nie pasuja do sportowo-marynarskiej reszty. Tak ciut. Przynajmniej na zdjeciu. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: pomoc modowa potrzebna :) 22.05.09, 23:22 fajny zestaw... ja bym pocisnęła jeszczę czerwone akcenty...czerwona apaszka zawiązana pod szyja w marynarskim stylu, chuste zdjąć kolczyki koła np. czerwone...i takie tam ale to ja..a ja sie nie znam,. no..a styl marynarski lubie bardzo... z tym ze ja zawsze dodaje cos czerwonego do takich zestawów Odpowiedz Link
beata985 Re: pomoc modowa potrzebna :) 23.05.09, 00:08 fajka7 napisała: ale te spodnie ciut nie pasuja do > sportowo-marynarskiej reszty. Tak ciut. Przynajmniej na zdjeciu yyh,to taki elegancki marynarki styl. mimo, że ja tak bym się nie ubrała, podoba mi się baaaaaaaaaardzo- zwłaszcza buty i ten pomysł z chustą-rewelacja. Odpowiedz Link
anetuchap Re: pomoc modowa potrzebna :) 23.05.09, 01:17 Jeśli to wieczorne spotkanie,to,według mnie,oprócz butów i może szala, ten zestaw się nie nadaje. Jeśli spotykasz się w ciągu dnia,niezobowiązująco,to może być. Nie dodawałabym zbyt wielu dodatków - umiar najważniejszy. Żadnej apaszki(do marynarskiej bluzki?),korali,ewentualnie kolczyki. Ja osobiście założyłabym inną bluzkę,taką bardziej "wyjściową", bo to marynarskie polo,to tak na rower. Sorry Migotka,ale mam nadzieję,że zależało Ci na szczerości. Odpowiedz Link
joanna266 Re: pomoc modowa potrzebna :) 23.05.09, 11:10 dla mnie styl"rowerowy" na spotkanie załozyłabym cos bardziej seksi.ale to ja.genralnie strój fajny ale nie na wieczór Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: pomoc modowa potrzebna :) 23.05.09, 13:21 Szczere opinie cenię najbardziej Odpowiedz Link