agik82 26.05.09, 10:49 tzn, kosić hektary, a opalanie to taki gratis. szkoda tylko, że potem mi nogi do dupy będą włazić, ale nie ma nic za darmo. Bawcie się dobrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: ide się opalać 26.05.09, 11:23 znaczy trawkę? bo co innego to chyba nie ta pora roku (ale ja się nie znam, ja miastowa jestem). Odpowiedz Link
agik82 Re: ide się opalać 26.05.09, 14:54 ano trawkę, ale takia ilość tej trawki jest, że jasna cholera mnie bierze, i do tego mnóstwo drzew i krzaków, więc przy koszeniu jest slalom gigant coby to cholerstwo poomijać Odpowiedz Link
ajike agik... 26.05.09, 14:58 ...czy dostałaś etat u mnie na osiedlu? Bo od 11 słyszę kosiarki i trawy ci u mnie dostatek i krzaczki i krzewy różnego rodzaju. O, a teraz przerwa. Odpowiedz Link
agik82 Re: agik... 26.05.09, 15:01 nie, bo ja wsiowa dziewucha jestem, ale pomyślę o tym, tylko czy będziesz mi towarzystwa dotrzymywac? Odpowiedz Link
ajike Re: agik... 26.05.09, 15:04 Oczywiście Kocyk na trawce, winko w koszyczku, jakaś drobna przekąska, do tego laptop żeby przy okazji cos wtrącić na magielku... Tylko ktoś nam musi słońce zapewnić Ale obawiam się że długo byś tego etatu nie utrzymała "pracując" w ten sposób Odpowiedz Link
agik82 Re: agik... 26.05.09, 15:10 etam ja obrotna dziewczyna jestem, to jakoś bym sobie poradziła, zwłaszcza z porządnym wsparciem;D dobra, koniec tego dobrego, ide dalej walczyć z roślonnością trawiastą Odpowiedz Link
ajike Re: agik... 26.05.09, 15:15 Właśnie miałam Ci napisać, że u mnie zaczęli już kosić a Ty nadal przy komp Owocnej walki Odpowiedz Link