jvstys 27.05.09, 22:52 jesteście wstanie założyć coś w czym wam nie jest wygodnie i iść gdzieś bo ja jak nie czuje sie komfortowo w jakiejś rzeczy to za cholere jej nie ubiorę a tu pare przykładów www.plejada.pl/8227,1,17,moda__ktora_boli,fotogaleria.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabetka Re: moda 27.05.09, 22:59 Moda proponowana przez kreatorów ma być tylko inspiracją dla nas szarych żuczków To co Gwiazdy wkładają na siebie pod naciskiem wizażystów to jedno,a to co nakładam-ubieram na siebie korzystając z inspiracji projektantów to drugie Ciekawią mnie takie inspiracje...głównie pod kątem dobierania kolorystyki,materiałów oraz dodatków do tego Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: moda 27.05.09, 23:07 sukienka numer 5 wcale nie jest niewygodna chociaż chyba bym takiej nie założyła Odpowiedz Link
ez-aw Re: moda 27.05.09, 23:22 Wydaje mi się, że gwiazdy inaczej na to patrzą. Czasami pokazać się - oznacza właśnie taką kreację. Ja jednak wolę coś, w czym dobrze się czuję Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: moda 28.05.09, 01:00 nidy w zyciu.na co dzień preferuje styl sportowy a jak mam isc na jakąs impreze w wyjsciowych ciuchach to po prostu jestem chora Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: moda 28.05.09, 08:24 co oni sie tych butow czepiaja? mam podobne i uwazam je za super wygodne, ja chodze tylko na obcasach i to takich od 9cm wzwyz, teraz hitem u mnie sa sandaly z 14cm obcasem. No i ta sukienka Skrzyneckiej. Mam taka bluzke tez czerwona, identyczny kroj.pare rzeczy dla mnie tam znajduje Odpowiedz Link