pina_colada88 29.05.09, 18:03 Hellious podawałaś kiedyś adres strony, której można sobie filmy pościągać. Mogłabyś mi podać go? Albo kto inny jak ma. A tak wogóle to jak zaopatrujecie się na sprawę ściągania filmów i muzyki z internetu? Uważacie to za kradzież? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: Kradzież? 29.05.09, 18:20 to JEST kradzież. ale chyba nie znam nikogo , kto NIE ściąga... pina, zobacz sobie stronkę www.peb.pl , tam w dziale giełda masz wszystko Odpowiedz Link
doral2 Re: Kradzież? 29.05.09, 18:56 slimakpokazrogi napisała: "..ale chyba nie znam nikogo , kto NIE ściąga..." no foch!! Odpowiedz Link
aga9001 Re: Kradzież? 29.05.09, 19:07 A ja nie ściągam .... są inni w moim domu. A poza tym Pina jest coś takiego jak wyszukiwarka na forum. Temat tenb niedawno był poruszany i wystarczy poszukac Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Kradzież? 29.05.09, 23:12 oj, doral, no sorry, zwracam honor. Tak znam jedną taką z forum emagiel, co NIE ściąga. Odpowiedz Link
kichigai_ushi Re: Kradzież? 30.05.09, 00:28 sciagam. mam tego full. sciagam, kasuje, ogladam lub nie. filmy znane i perelki. muze znana i alternatywna. zasysam z DC++.torrnty, lub wlasnie z peb.pl jestem netowym kradziejem. a niech mnie!!! Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Kradzież? 30.05.09, 00:41 nie przyznawaj sie, bo to przestepstwo scigane z urzedu ))) Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Kradzież? 30.05.09, 03:03 Ściągam i to nawet niemało. Pewno, ze to kradzież, ale jakos mnie to nie rusza Odpowiedz Link