emigrantka34 02.06.09, 13:31 wchodze do pokoju, a tu taki widok: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1829756,2,2.html i spi tak od poltorej godziny. nie moglam odmowic sobie zrobienia zdjecia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka34 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:35 cholera wie. oni maja wszystko inaczej. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:32 hehe chyba już ścierpła - fotoforum.gazeta.pl/3,0,1759355,2,1.html Mama Roxanki-16/06/2008 Odpowiedz Link
agik82 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:34 świetne!!! a tak wogóle to mogę prosić o przepiś na to ciasto czekoladowe marghe? właśnie je ujżałam w twojej galerii i wygląda pysznie Odpowiedz Link
cudko1 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:36 o bozzzsze cudne p.s. a tak w ogóle to dawno nic cudakowi nie gotowałaś Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:37 nie ma problemu. zaraz Ci cos wrzuce. Tylko co ???? Odpowiedz Link
cudko1 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:40 hmmmm coś egzotycznego, czego sama nie ugotuję w domku, choć oczka pocieszyc Odpowiedz Link
emigrantka34 soczewica 02.06.09, 13:44 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1806442,2,11.html Nie taka egzotyczna, ale jak dodasz duzo przypraw, jest pyszna - zwlaszcza na te dodupna pogode. I niedroga. I dobra. I w ogole. Innych na razie niet, bo ja teraz po polsku gotuje Odpowiedz Link
emigrantka34 przepis na ciasto marghe 02.06.09, 13:40 prosze - tu link. Tylko ono jest dosc gorzkie. To ciasto bez maki, masla i cukru hehehehe - dla odchudzajacych sie ))) fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,94911015,94911015.html Odpowiedz Link
agik82 Re: przepis na ciasto marghe 02.06.09, 13:42 dzięki! jak uda mi się upiec to się podzielę Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: przepis na ciasto marghe 02.06.09, 13:54 a lyzka, dwie - w zaleznosci od konsystencji. Uwaga - to ciasto bardzo latwo wysycha i wtedy bedzie twarde, zbite i niedobre. Trzeba okropnie pilnowac temperatury. Acha. No i naprawde jest gorzkie, wiec sie mozesz rozczarowac. Albo dodac cukier. Odpowiedz Link
bernimy suuuuuuuuuuuuuuuper :-))))))))))))))) 02.06.09, 13:34 Ja też tak chcę, ale u mojej to niemożliwe! Jak Jej pół godziny się nie trąbi, że czas na spanie, to nie ma szans że sama uśnie. Świat taaaaaaaaaaaaaaaaaki ciekawy Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: suuuuuuuuuuuuuuuper :-))))))))))))))) 02.06.09, 13:36 ale ona normalnie awantury urzadza. a dzisiaj miala przyjsc pani do ogladania mieszkania, dziecko juz zmeczone bylo ale nie bardzo....poszlam do kuchni robic obiad, pani spoznila sie tzn w ogole nie przyszla, a w pokoju taki widok. Odpowiedz Link
dlania Re: suuuuuuuuuuuuuuuper :-))))))))))))))) 02.06.09, 13:38 ZAbije cie, zabije... Odpowiedz Link
dlania Re: czemu ???? nt 02.06.09, 13:42 ZA tę Twoja galerie ze zdjęciami żarcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:41 Uwazaj, nie smiej sie za bardzo bo zaczniesz robic))) a w temacie pasa - wybierz majty . Odpowiedz Link
deela Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 14:13 > a w temacie pasa - wybierz majty . no taki mi sie wydaje najrozsadniej Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:40 cudny widok...mój też dziś na ziemi padł, tylko kocykiem przykryłam...spi już 2 godz Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:42 ja nie przykrylam. zla jestem matka. Odpowiedz Link
bacha1979 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 13:53 odpadłam, niezły Gagatek z Twojej Małej. Pół mojego biura się śmieje z tej foty. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 14:23 Boska!!!! Ty ja lepiej przesun na kanape, bo bidula jeszcze scierpnie Ach, moje marzenie znalezc tak moja mala kiedys..., a Ona nie i nie, szaleje ile ma sil, a ma ich duuuuzo oj duzo.Wczesniej padamy my niz Ona. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 14:24 ale jakbym ja przesunela, to by sie obudzila....zreszta juz sie obudzila i na obiad czeka Odpowiedz Link
sebaga Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 14:47 rewelacja. Tez tak kiedyś spałam, ale to po imprezie alkoholowej było. Odpowiedz Link
polinkaz Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 15:05 no pięknie... Właśnie dzięki Twojej galerii zdjęć wygrzebałam mleczko kokosowe... Robię młodą kapustę, którą miałam już pokrojoną z zamiarem standardowego przyrządzenia...)) Aaaa i gorzką czekoladę z szafki wygrzebałam Jak tak można? Dzięki!!!! P.S. A młoda śpi bosko, mój też kiedyś tak mi przysnął, ale zdjęć nie wrzucę, bo był bez gaci Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 15:49 kapusta jest prosta i pyszna (tylko jej nie rozgotuj zanadto). z ciastem - jak we wczesniejszym poscie. mam nadzieje, ze wyjdzie Odpowiedz Link
polinkaz Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 18:41 Jessssu.. kapustka wyszła wyśmienita Dodałam jeszcze sezamu i kotletom do panierki też dałam, aby było połączenie tematyczne. PYCHOTA. Ciasto czeka do pojutrza, bo dojadamy jeszcze tort i ciasta "podniodzieckowe" Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: dziecko mi padlo 02.06.09, 18:50 Cuuuuudne zdjęcie. W ogóle dzieci są cudne Odpowiedz Link
gacusia1 Ja to nie wiem... 02.06.09, 19:46 jak to inne dzieci robia,bo moje to jakies takie "luksusowe" sa. Zawsze musialy byc odpowiednie warunki do spania.Nigdy,przenigdy sie nie zdarzylo,by ktores z moich zasnelo inaczej,niz w lozku,czy w wozku. Jak ogladam takie fotki to az zazdrosna jestem .-)))) bo to takie slodkie! Mojej kumpeli syn spal i jadl lody. Nagrala to na kamerke. Boskie to bylo. Moj "ksiaze" kilka razy ostatnio zrobil mi taki numer,ze poszedl na gore i...cisza...Ja zajeta czymstam,zaskoczylam po 20min,ze mlodego nie ma i ze cisza jakas...a on grzecznie,w lozku,pod kolderka spi...ale zeby tak "w locie" to nigdy! Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Ja to nie wiem... 02.06.09, 20:18 Moja za to teraz drze ryja tak ze nie da sie wytrzymac. Chyba chce na podloge Odpowiedz Link
madameblanka Re: Ja to nie wiem... 02.06.09, 20:26 emi czy to prawda za z lotniska de Gaulla dojeżdza sie pociągiem pod Paryż i stamtąd SZYBKO trza łapać metro? Ze stacji St Michael /?/. sorki ze tak od tematu odbiegłam. Powiedziano mi że trzeba sie śpieszyć z jednej stacji na drugą. To prawda? Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Ja to nie wiem... 02.06.09, 20:34 no rzeczywiscie odbieglas. z de Gaulla pewnie mozna dojechac kolejka, ale sa tez autobury. Jezeli chodzi o pociaga - to wsiadasz w pociag ktory dowozi Cie do ST Michel Nt Dame i tam musisz ptrzesiasc sie na inna stacje metra. TYlko nie rozumiem po co szybko ? Spieszysz sie gdzies ? Tu masz mape - niebieska linia to pociag, ktory dojezdza do centrum. St Michel N Dame to duza stacja przesiadkowa - jakie metro musisz stamtad zlapac ? www.ratp.info/orienter/f_plan_ang.php?loc=reseaux&nompdf=metro&fm=gif Odpowiedz Link
madameblanka Re: Ja to nie wiem... 02.06.09, 20:42 wielkie dzięki. Z tą szybkością to chodzi o to że zasugerowano mi pośpiech. Że niby rzadko jeżdżą. No to sie zdenerwowałam bo z dzieciakiem i walizkami nie bedę biec ze stacji na stacje. Zwłaszcza jak samolot bedzie miał opóźnienie. metro jakie musze złapać to 10. Mam trafić na ulice " rue de l'eglise". Odpowiedz Link
emigrantka34 a propos dojazdu 02.06.09, 21:21 Jedziesz do 15tej dzielnicy tak ? 10tka nie jedzie z ST Michel, tylko z Cluny La Sorbonne, ktora jest oddzielna stacja - tyle ze polaczona tunelem z ST Michel N Dame popatrz sie na mapke. Chyba latwiej bedzie Ci zmieniec metro dwa razy - najpierw na ST Michel N Dame wskakujesz na linie 4 i jedziesz jedne przystanej i na Odeonie wskakujesz w 10tke. Z metra nie wychodzisz, wiec placisz tylko jeden raz - ale bedziesz miala mniej chodzenia niz przesiadka na Cluny ! Sprawdz dokladnie mape tak czy owak bedziesz sie musiala nachodzic - to jest duza stacja. mam nadzieje, ze nie za bardzo po schodach, bo w paryskich metrze sa duze roznice poziomow a wind brakuje. Odpowiedz Link
madameblanka Re: a propos dojazdu 02.06.09, 21:29 emi, wielkie dzięki. Kłaniam sie w pas. Jutro posiedze nad tym planem. Odpowiedz Link