dragica 04.06.09, 00:19 czy tez ani jedno,ani drugie? Ja akurat lubie FB Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Oba 04.06.09, 03:52 NK jest dla mnie blizej PL a FB jest zbiorka miedzynarodowych znajomosci. Odpowiedz Link
majmajka Re: Ankieta-NK czy Facebook? 04.06.09, 06:48 NK, ale ja w zyciu nie bylam na zadnym FB. Odpowiedz Link
setia Re: Ankieta-NK czy Facebook? 04.06.09, 09:26 NK. na FB miałam dwoje znajomych plus kilka zaproszeń tygodniowo od cudzoziemców, głównie Turków. nie wiem czemu się tak na mnie uwzięli, może dlatego, że jestem blondynką... Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Ankieta-NK czy Facebook? 04.06.09, 09:34 zależy. Na NK przechowuję kontakty, na FB mam tylko swoje psitki poznane na wojazach po jp. A dyskusyjnie-tematycznie gorno.net uzywam Setia co do FB to nie ma chyba zaleznosci czy blond czy black. Turki są takie nachalne. A weź wpisz sobie w miejscu zamieszkania Grecje, to dostaniesz całą mqasę zaproszeń od ognistych Greków, natomiast od TUrków juz prawdopodobnie nie. BO Turki Greków nie lubia bardzoooo i ze wzajemnością Odpowiedz Link
exotique Re: Ankieta-NK czy Facebook? 04.06.09, 11:01 OBA. FB raczej na tutejszych, a Nk na polskich znajomych. Odpowiedz Link
ajike Re: Ankieta-NK czy Facebook? 04.06.09, 11:04 Kiedyś byłam na obu. Teraz na żadnym. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Ankieta-NK czy Facebook? 04.06.09, 11:07 Oczywiście ze FACEBOOK Na NK wlazałam z rok temu , pokreciłam się 2 mies, jeden raz byłąm na "klasowym spotkaniu" i stwierdziłam że nudy i flaki z olejem jak stad do moskwy Na FB jest całkeim fajnie, więcej możliwości, aplikacji (gry, quizy, zabawne aplikacje typu "rzeczory lat 90tych" , fora dyskusyjne )- jakoś tam się fajnie czuje no i nie ejstem ograniczona do Polski . Nie padam na kolana przed FB ale jest całkiem przyjazny (nasza klasa wg mnie to jakis totalny obciach - bez urazy ) Odpowiedz Link