slimakpokazrogi 07.06.09, 23:45 dokąd chciałybyscie pojechać? I dlaczego właśnie tam? A może byłyście w jakimś miejscu , do którego chcecie wracać i wracać i wracać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: podróż Waszych marzeń 07.06.09, 23:52 wracać - Wydminy - Goła Zoska zawsze wszędzie z byle kim Budapeszt w sierpniu......dziś nie pytajcie czemu....kocham, tam moja rodzina mieszka i jest tam pięknie tam kce dzis i jutro i tam mieszkac tez Odpowiedz Link
elske Re: podróż Waszych marzeń 07.06.09, 23:52 Jeszcze raz ,spokojnie zwiedzic Czeska Prage. I Petrę chcialabym zobaczyc,Portugalnie.Oj,duzo tego bedzie Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 00:06 a ja do ciepłych krajów tam gdzie daja drinki z parasolka he he Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 00:32 Chiny, Japonia albo jakiś inny orientalny kraj. Fascynuje mnie ta kultura, i podobają chińczycy Odpowiedz Link
hellious Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 09:14 No pina, o chinczykow to cie nie podejrzewałam Oni to sa albo mega sexy, albo totalne pasztety Odpowiedz Link
dragica Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 01:01 Portugalia,Meksyko,Chile,Brazylia,Peru. Odpowiedz Link
agik82 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 06:38 gdzieś, gdzie jest cieplutko, plaża, drinki z palemką, góry.....rozmarzyłam się szczerze, to chciałabym mieś jakiekolwiek wakacje Odpowiedz Link
alesio23 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 07:28 Korea pn i rumunia ale chciałabym wrócić Odpowiedz Link
mama_cyryla Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 07:39 a ja bym chciała na Krym i do Gruzji... i za cholerę nie wiem dlaczego. po prostu chcę Odpowiedz Link
ololla Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 07:52 Tybet zobaczyć,poznać Praga - zamieszkać bo znam bardzo dobrze ( lepiej niż sąsiedni Wrocław) Kenia lub RPA Odpowiedz Link
cudko1 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 08:04 gdzie byłam i chciałabym wracac?? - NEW YORK CITY ofkors - wiem może banalne ale uwielbiam to miejsce, mam wspaniałe wspomnienia ogólnie z pobytów w stanach - nie tylko w NYC, mam tam cudowną ciotkę - matkę chrzestna notabene - ech pojechałoby się, ale to już chyba nierealne a gdzie chciałabtym pojechać---- Odpowiedz Link
in-ca Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 08:07 Zdecydowanie Nowa Zelandia, pojechać i już nie wrócić tutaj, ale na chwilę obecną nierealne totalnie Odpowiedz Link
ajike Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 09:06 Ile jest takich miejsc sama nie wiem. Bardzo bym chciała pojechać i zwiedzić na spokojnie: Maroko, Jordanię, Indie, Australię, RPA i sama nie wiem co jeszcze. Odpowiedz Link
hellious Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 09:12 Nigdzie kurwa nie bylam prawie... W Pradze na wycieczce szkolnej, w malmo tez na wycieczce, w Berlinie na love parade i... to tyle z moich zagranicznych wojazy A pojechac bym chciala tu: www.youtube.com/watch?v=b8okudbsVFQI nie chodzi tylko o chiny, ale dokladnie o to miejsce. Odpowiedz Link
milva_barring Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 09:12 Sycylia, bo tam jest cieplutko Karkonosze, bo kocham te góry i stamtąd pochodzę Odpowiedz Link
bernimy do Słowenii 08.06.09, 09:18 wrócić i spędzić całe wakacje objazdowo, śliczny kraj, mili ludzie, dużo do zwiedzenia, piękne widoki Pozwiedzać: Portugalię, Włochy, Meksyk..... Zamieszkać mogłabym w Australii. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do Słowenii 08.06.09, 09:25 Od dawna marzę o Meksyku - sama nie wiem czemu. A z tego co już byłam i chętnie bym jeszcze raz pojechała to Gran Canaria i 2 tyg. pięknych widoków, wylegiwania się na plaży i przy basenie, superhotel i super jedzenie. Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: do Słowenii 08.06.09, 09:34 Machu Picchu - inkaskie klimaty w południowym Peru...ech, marzenia... Odpowiedz Link
noxi Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 09:32 A u mnie dwie skrajności klimatyczne rządzą w marzeniach: Ameryka Południowa i Skandynawia. Tak mieć ze 3 miesiące wolnego i pojeździć, gdzie nas oczy poniosą... Ech, może kiedyś się uda. Stany też mnie trochę nęcą - takie jak z "Prostej historii" Lyncha. --- Na tym polega mój pech, Że cnota mi śmierdzi, a pachnie grzech. Odpowiedz Link
ez-aw Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 11:36 Chciałabym pojechać do Egiptu. Zawsze interesowałam się starożytnym Egiptem, chcę zobaczyć piramidy. Takie marzenie Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 11:46 Dookoła świata: Jak wygram w totka 6 - to będzie pierwsze marzenie do zrealizowania Odpowiedz Link
karra-mia Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 13:12 Berlin - nie pytaj dlaczego, po prostu a tak poza tym to teraz marzy mi się wyjazd nad nasze morze, na który nas ciągle kuźwa nie stać Odpowiedz Link
nikita260 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 13:16 Brazylia Brazylia i jeszcze raz Brazylia !!!!!!! Odpowiedz Link
tiuia Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 13:46 Wodospad Niagara i Miasto Inków chciałabym zobaczyć. A z tych miejsc, do których lubię wracać, to Międzygórze w Kotlinie Kłodzkiej, wodospad Wilczki, Ogród Bajek - uwielbiam Aa, i chętnie jeszcze raz zobaczyłabym Skalne Miasto w Czechach. No i jakis wypad na mazury na jachty... A poza tym to raz na jakiś czas wypad do Hiszpanii, Chorwacji - coby się w słońcu pobyczyć Więcej życzeń nie mam w tej chwili Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: podróż Waszych marzeń 08.06.09, 14:03 Marzy mi się podróż do Nepalu. Chciałabym zaszyć się gdzieś w jakimś urokliwym miasteczku z pięknym widokiem na Himalaje i cieszyć się chwilą - tak prez dwa tygodnie Mam takie miejsce do którego chcę wracać i wracać i wracać, i wracam na dzień, na dwa ( blisko mam), ale jak się pochwalę, to zrobi się tam tłoczno, a to miejsce na końcu świata: www.bielice.info.pl/ Odpowiedz Link