polinkaz 13.06.09, 11:28 Polecam też tę stronkę: wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Na brzuch 6 Weidera jest the best. Inne zestawy też świetne (np. na talię osy ) Dziewczyny a z jakich stronek/zestawów jeszcze korzystajcie? Podzielcie się ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliegianni Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 11:34 ta szóstaka jest bardzo skuteczna ale ja wymiękam ja to ćwiczę swój zestaw: najpierw marsz z dwoma ciężarkami w rękach- takie po pół kilo. Potem lekki trucht, następnie skośne wymachy rąk i nóg, potem seria 30 przysiadów- ale w odstępach co 10. Potem skłony proste i skośne potem rowerek jakieś brzuszki. Dawkuję sobie tak żeby wytrzymać te pół godziny na początek potem myślę że się wdrożę i jakoś wytrzymam 45 a potem 60 minut Odpowiedz Link
deodyma Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 11:38 6 weidera przecwiczylam cala tyle tylko, ze potem cwiczenia staja sie coraz bardziej monotonne i nudne, ale przy wlaczonym tv idzie jakos wytrzymac. teraz moj maz cwiczy a ja z nim, dla towarzystwa Odpowiedz Link
niutaki Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 12:27 Podziwiam Wasza wytrwalosc i konsekwencje, ja powinnam tez zaczac cwiczyc, bo dwa miesiace temu rzucilam palenie, ale jestem taki kapec, zero mobilizacji Ostatnio zaczelam oszukiwac sama siebie, ze kupie stepa i bede lazic... jasne, sama sobie nie wierze Odpowiedz Link
polinkaz Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 12:47 niutaki, gratuluje rzucenia palenia! Ja po skończeniu karmienia zaraz szukałam wymówki żeby wrócić...ale może kiedyś... A co do ćwiczeń to proponuję zapisać się do klubu - jak opłacone to skoda nie chodzić Steper u mnie stoi z 6 lat i używałam ze 4 razy ;-( - strasznie to monotonne, a poza tym dzieciaki zaraz się pałętają (i znowu te wymówki ) Trzymam kciuki żebyś się zmobilizowała Może sobie maglową grupę wsparcia stworzymy? Odpowiedz Link
niutaki Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 13:19 Ja rzucilam palenie w ciazy, potem nie palilam, bo karmilam i tak do kupy mi zeszlo chyba 4 lata bez papierosa. Potem zachcialo mi sie sprobowac i poooooszloooo, palilam jak smok a teraz nikomu nie mowilam, ze mam plana rzucic i jakos tak sie udalo, zobaczymy co dalej. Odpowiedz Link
polinkaz Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 12:50 deodyma, ja po tygodniu złapałam anginę (niepowiązane ofc )i sił nie starczyło Ale efekty już było widać Teraz się nie mogę zebrać... Odpowiedz Link
deodyma Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 13:19 ja trzy razy do tej szostki podchodzilam. za puerwszym razem mnie znudzila i dalam sobie z nia spokoj. za drugim razem rozlozyla mnie jakas paskudna infekcja, wszystko mnie bolalo, lamalo w kosciach i nie dalam rady. za trzecim razem przecwiczylam cala a teraz cwicze ze swoim chlopem kolejny raz. jak juz raz sie ja zaliczy, to potem juz pestka Odpowiedz Link
m.polkawnecie Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 13:43 mam pytanie w związku z 6 Weidera czy na spoorą oponke ćwiczenia pomogą? Zaczełam jestem na 8 dniu i lepsze samopoczucie ale kaloryferka jeszce nie widać Odpowiedz Link
deodyma Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 13:48 nie musisz miec tzw kaloryferka, ale miesnie brzucha beda sie odznaczaly zobacze, jakie efekty beda, gdy maz ta szostke przecwiczy a brzucjh to on ma, niestety. przypuszczam, ze jedna 6 weidera mu nie pomoze. Odpowiedz Link
myga Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 13:49 A ja polecam belly dance, jest super! Mozna znalezc tego duzo, na poczatek: www.youtube.com/watch?gl=RU&hl=ru&v=qsWK5WA8of0&feature=related Odpowiedz Link
myga Re: A propos ćwiczeń 13.06.09, 13:52 albo tu: www.youtube.com/watch?gl=RU&hl=ru&v=qsWK5WA8of0&feature=related Odpowiedz Link