deela 17.06.09, 13:54 obstawiam "blizniaki" Michala z Klanu kurwa drewno nieokorowane no z mlodnikiem w castingu startowaly czy co??????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 13:54 o tak bliźniaki ta adoptowana córka Mostowiaków w M jak Miłość - matko jedyna skąd oni ją wzięli Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 13:56 ale która adoptowana, bo są 2 - ta co ma ojca pijaka (ruda) czy blondi co z pedofilem się umawiała? Odpowiedz Link
angel-marta Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:01 asiaiwona_1 napisała: blondi > co z pedofilem się umawiała? a to z pedofilem nie umawiała się ta Julka z "Na dobre i na złe? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:07 angel-marta napisała: > asiaiwona_1 napisała: > blondi > > co z pedofilem się umawiała? > > a to z pedofilem nie umawiała się ta Julka z "Na dobre i na złe? też. Ale w mjakmiłość blondi przez neta pisała z takim i Hanka ją w końcu uratowała. Odpowiedz Link
angel-marta Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:09 asiaiwona_1 napisała: > angel-marta napisała: > > > asiaiwona_1 napisała: > > blondi > > > co z pedofilem się umawiała? > > > > a to z pedofilem nie umawiała się ta Julka z "Na dobre i na złe? > > też. Ale w mjakmiłość blondi przez neta pisała z takim i Hanka ją w > końcu uratowała. I ja to przegapiłam? idę się pociąć Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 13:55 a ja klanu nie oglądam... mam żałować? Odpowiedz Link
deela Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 13:57 no mozesz ale obowiazku nie ma Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 13:58 synek Olgi i Kuby z M jak Miłość, ale ostatnio się wyrobił Odpowiedz Link
madameblanka Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:02 dla mnie drętwa jest ta córka Lubiczów z Klanu. No kurwa nie moge patrzeć na tą dziołche. I na Pauline Holtz też, bbrrrr Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:17 ta córka Beaty z Klanu i jeszcze Na Wspólnej Antosia- córka Weroniki= tak wiem, oglądałam w poniedziałek powtórkę jak szykowałam małej obiad Odpowiedz Link
antyka Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:34 Ja nei na czasie, bo tv nie mam juz ale z czasow, gdy jeszcze mialam, zapamietalam jednego drewniaka - mlodszego synka Beaty w Klanie Kolejny drewniak to blondi mala z M jak milosc. Odpowiedz Link
mamoniowa_jestem Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 18:37 a ta paulina holtz niezbyt korzystna wzrokowo- estetycznie a zaliczyla chyba 1o chlopa, przynajmniej za mojej kadencji ogladania tej komedii.. samo zycie... Odpowiedz Link
mama_cyryla Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 14:55 wszystkie dzieci z Klanu, no może z wyjątkiem córki Rysia (tej młodszej) i córka Mostowiaków (blondi). w ogóle mam wrażeni, że dzieciaki grające w polskich serialach i filmach są drewniane. Odpowiedz Link
bernimy Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 15:15 to mnie najbardziej wkurzała córka adoptowana Kożuchowskiej z MjakMiłość, ale ponieważ piszecie, że są dwie to nie wiem, ale ta co była pierwsza! Nie mogłam na to drewienko patrzeć! Odpowiedz Link
madame_edith Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 16:08 Szczerze to wszystkie drewniane, nie kojarzę polskiego dziecka serialowego, które by coś grało z sensem. Inna sprawa, że dialogi mają takie, że chciał nie chciał muszą z siebie debili robić. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 16:28 eeeee.... pinokio?? sorry ja z polskich seriali oglądam tylko brzydulę, a tam jest tylko beti, no ale ona ujdzie. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 18:00 madam ,a ogladałaś ,,Tylko mnie kochaj,, ta dziewusia fajnie gra Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 18:03 bryanowa-1 napisała: > madam ,a ogladałaś ,,Tylko mnie kochaj,, ta dziewusia fajnie gra ooo, właśnie miałam napisać, że ta blondi w Tylko mnie kochaj to tak drewniano zagrała. Ale to chyba była jej pierwsza rola, więc może dlatego. Teraz w m jak miłość już się trochę wyrobiła. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 18:39 Nie ogladam seriali (ani polskich, a ni obcych), więc nie mam pojęcia, o stopniu zdrewnienia dzieci w nich grających. Jednak widuję polskie reklamy, w których dzieci są zdrewniałe na maksa Odpowiedz Link
dlania Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 18:46 A podobaja sie wam synowie Lynette z 5 serii Gotowych? IMO to takie ichniejsze Mroczki, wyglądaja jak niespełna rozumu. Odpowiedz Link
endi100 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 19:24 Zdecydowanie obstawiam Antosię z "na Wspólnej" i Mateusza z "M jak miłość" Odpowiedz Link
alleo1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:07 Mateusz to syn sędziny? Ja baaaardzo lubiłam tego poprzedniego, a ten, który go zastąpił jest nie do strawienia (inna rzecz, że ja podmianki Michała Chojnickiego w Klanie do dziś nie mogę strawić, hehe). A co do NIEdrewnianych dzieciaków, to mnie się podobają wszystkie- jak leci- z Rodziny zastępczej. Z naciskiem na Filipka! Odpowiedz Link
madame_edith Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 23:39 No ta jeszcze od bidy ujdzie, chociaż też nie zachwyca. Ale w porównaniu do podanych powyżej i poniżej przykładów to faktycznie ciut lepiej Odpowiedz Link
dlania Klan 17.06.09, 19:39 W Klanie to najgorsza była taka brunetka o skrzypiącym głosie, koleżanki Oli, córka bodajże rezysera serialu. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Klan 17.06.09, 19:44 dlania napisała: > W Klanie to najgorsza była taka brunetka o skrzypiącym głosie, koleżanki Oli, > córka bodajże rezysera serialu. A, tę pamietam, bo kiedyś Klan ogladałam.. Rzeczywiście sztywna jak kołek i nienaturalna. Odpowiedz Link
amoreska Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:20 Widać, że wszystkie młode jesteście - nie pamiętacie serialu z lat dziewięćdziesiątych "W labiryncie" . A mam stamtąd swój typ... Odpowiedz Link
dlania Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:26 A była taka w labiryncie zbuntowana nastolatka)) Odpowiedz Link
anik0987 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:40 Była. Potem po latach zagrała rewelacyjnie w Placu Zbawiciela. A dzieci w polskich serialach to głównie potomstwo członków ekipy albo innych znajomych. Nie urządza się raczej castingów, więc nie łowi się "talentów". Ale pewnie castingi niewiele by zmieniły, bo chyba nie umieją ich prowadzić. Przykład - utalentowani bracia Mroczkowie czy też Katarzyna cichopek Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:41 Pewnie masz na myśli Jowitę Miondlikowską vel Budnik, która w labiryncie grała Martę... a po latach zagrała (też Martę)w Palcu Zbawiciela - genialna rola. W "L" nie była taka zła... to w końcu nie jest aktorka do dzisiaj. Z "L"gorsza była córunia tego doktorka z farmacji i stewardessy z LOT-u. Ola chyba??? T-R-A-G-E-D-I-A Odpowiedz Link
alleo1 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:45 Zbuntowana nastolatka to Marta zdaje się była (och, jakie emocje wzbudziła swoją nowoczesną fryzurą), ale najbardziej drewniana była taka młoda pianistka, tamże córka stewardesy i pana laboranta (żony Antka z Klanu i ojca rodziny Bulionerów [Piotr jakmutam]- hehe, ale namieszałam, a to z lenistwa- nie chce mi się zastanawiać nad nazwiskami aktorów)... No i zrobiłam z siebie staruchę... ;D A tak a propos- podoba mi się to piękne nawiązanie w Klanie do Marioli Kaczorek z Labiryntu: pani Kaczorek (Klanowa) przyznaje się do pracy w laboratorium (w młodości, bo później ponoć w szkole) Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:43 Ja, ja pamiętam! Oglądałam wszystkie odcinki Kogo typujesz? Odpowiedz Link
opium74 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 20:57 Castingi urządzają - znajomej córka gra w Brzyduli Odpowiedz Link
deela Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 23:41 > Widać, że wszystkie młode jesteście - nie pamiętacie serialu z lat dziewięćdzie > siątych "W labiryncie" . kto mlody kto mlody? w labiryncie ludzkich spraaaaaaaaaaw zagubieni ty i jaaaaaaaaaaaa odnajdziemy swiatlo dniaaaaaaaaaaa na przekor burzom! Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 23:43 amoreska napisała: > Widać, że wszystkie młode jesteście - nie pamiętacie serialu z lat dziewięćdzie > siątych "W labiryncie" . A mam stamtąd swój typ... Amoresko, nie takie znowu mlode Pamietam "W labiryncie" - córke jednego z głównych bohaterów koszmarnie grała taka blondyneczka, poza planem córka rezysera serialu Odpowiedz Link
endi100 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 17.06.09, 23:54 A tak racja. To była ta Oleńka, córka stewardessy.... oj rzeczywiście masakra. Ale tatuś ją wkręcił. Odpowiedz Link
bsl Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 18.06.09, 00:01 panna Karpińska ale to był pierwsza polska telenowela wiec mozna wybaczyc Bajbus byl tez dobry ))))) Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: konkurs na najbardziej drewniane serialowe dz 18.06.09, 00:04 Antosia z Na Wspólnej... Odpowiedz Link