deprim6 19.06.09, 12:43 co zrobiś jak mam wnerwa totalnego tzn. wszystko mnie wkurwia(pzrepraszam ale inaczej tego nie określe), wszystko drazni, kilogramy nic nie zwalone, jak sie uspakajać by na młodym się nie odbiło????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: wnerw totalny 19.06.09, 12:45 ja wychodze do drugiego pokoju, pokrzycze sobie, potupie nogami i spokojna wracam do dziecka. Ale od tego tupania piętami mam chyba nerki odbite Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: wnerw totalny 19.06.09, 12:46 może deprim weź deprim? chociaż to chyba działa odwrotnie, to lepiej nie. powyzywaj się na maglu, napisz cos w profilu cosy mozeDD Odpowiedz Link
deprim6 Re: wnerw totalny 19.06.09, 12:50 slimakpokazrogi napisała: powyzywaj się na maglu, napisz cos w profilu cosy mozeDD o widzisz może i ja sie tam udziele, dobra myśl Odpowiedz Link
bernimy a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 12:50 meliska? uspokające labofarm? czekladka? Odpowiedz Link
deprim6 Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 12:52 tiaaa ja i czekoladki no to się w drzwiach nie zmieszcze bo wnerwa mam od 2 tygodni, dzień w dzień.Może poszukam meliski w szafce , moze sie uchowała jakaś.MMMMM ale te czekoladki cuchnie pachnąąąąąąąąąąąą Odpowiedz Link
cudko1 Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 13:05 dziecia na godzinę tatusiowi/babci/cioci komu bądź a sam do wanny z zimnym piwkiem/lampką wina, z papieroskiem jak palisz i dobrą książką, do tego bąbellki i może jakaś muzycza twoja ulubiona która Ci się dobrze kojarzy Odpowiedz Link
deprim6 Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 13:18 o widzisz,ale nie pale więc przy piwku lub winku pozostane Odpowiedz Link
deprim6 Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 13:23 nie ! , ale wnerwa totalnego Odpowiedz Link
karra-mia Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 13:27 podam ci rękę podepnę się pod wątek w śr przywożą nam meble, cieszyłam się jak głupia, ale moja mamuśka zdążyła mi już dziś krwi napsuć. Są jakieś studia z jasnowidztwa?? Bo chyba będę musiała wziąc lekcje, za Chiny ludowe nie potrafie odgadnąć, co ona sobie myślała wtedy a wtedy Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 13:37 ri na wkurwa drzemka pomaga,serio Odpowiedz Link
ez-aw Re: a może? jeśli się uda wkleić: 19.06.09, 14:04 Odpoczynku potrzebujesz. Może idź z dzieckiem na plac zabaw? Dotlenienie też pomaga, a dziecko będzie mniej marudne. Odpowiedz Link