Dodaj do ulubionych

kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :)

22.06.09, 06:47
Ze śniadaniem poczekamy na agik big_grin Ja moge zaserwować kawęsmile
Dzień dobry!!
https://www.coffeesbar.com/UserFiles/2009/5/16/Coffee%20Flavors.jpg
https://www.geardiary.com/wp-content/uploads/2008/03/clip-image001.jpg
Obserwuj wątek
    • agik82 Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 06:53
      jestem jestem, śniadanie też mam
      https://www.lion.com.pl/img_zdjecia/499_b_Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/bb/qc/fdrs/f9zsbieEfPefhBAmbB.jpg
      • agik82 Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 06:55
        tylko radio u mnie nie działa buuuuuuuu
        • madame_zuzu Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 07:35
          a działało kiedykolwiek???
          • agik82 Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 07:41
            madame_zuzu napisała:

> a działało kiedykolwiek???
            nie, może ja niegodna?
            • madame_zuzu Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 07:55
              godna godna, tylko pewnie Twoja przeglądarka nie ma jakiś wtyczek, albo masz
              stare kodeki. Ściągnij sobie to :
              TOOOO Ściągnij
              zapisz, zainstaluj, po instalacji zrestartuj najlepiej całego kompa, ale możesz
              sama przeglądarke tylko i zobacz czy po tym zabiegu zadziała. Aha i proponuję
              raczej używania Firefoxa niz IE smile
              • agik82 Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 08:31
                stargałam to i poprosze dalsze instrukcje tylko jak krowie na rowie

a używam Opery
                • madame_zuzu Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 08:48
                  agik klikasz w to co sciągnęłaś i postępujesz zgodnie z tym co jest w
                  instalatorze smile Czyli klikasz całuyczas na TAK, albo Dalej, akceptujesz jak cos
                  do zaakceptowania bedzie i tyle smile
                  • agik82 zuzu 22.06.09, 08:59
                    uczyniłam jak kazałaś i teraz co?
                    • madame_zuzu Re: zuzu 22.06.09, 09:14
                      a teraz zrestartuj przeglądarkę, albo najlepiej całego kompa i wejdz na radyjo.
                      Mam nadzieję ze zadziała
                      • agik82 Re: zuzu 22.06.09, 09:17
                        tak zrobiłam i dupa z króla, nie działasad
                        • madame_zuzu Re: zuzu 22.06.09, 09:19
                          agik a nie wyświetla ci info dlaczego nie działa to to? ze brakuje jakiejs
                          wtyczki czy czegoś?masz po lewej ten ekranik tak? buforuje ci?
                          • madame_zuzu tfuuu ekranik po prawejjjjj 22.06.09, 09:20

• agik82 Re: tfuuu ekranik po prawejjjjj 22.06.09, 09:23
                              tak, pisze, że wtyczka nie została zainstalowana, i pyta, czy chcę ją zainsatlować teraz, no to daję TAK, ale taw wtyczek wpizdu i nie wiem o którą chodzi
                              • madame_zuzu Re: tfuuu ekranik po prawejjjjj 22.06.09, 09:27
                                ja zainstalowałabym WSZYSTKIE smile nie zaszkodzą napewnosmile
                                • agik82 Re: tfuuu ekranik po prawejjjjj 22.06.09, 09:29
                                  yyyyyyyyyy wszystkie? ale u mnie jest ich 55
                                  • madame_zuzu Re: tfuuu ekranik po prawejjjjj 22.06.09, 09:32
                                    o fak.. agik zrob screena i mi na @ gazetowego wyslij..zobacze i ci powiem ktora
                                    instalnąćsuspicious
                                    • madame_zuzu Re: tfuuu ekranik po prawejjjjj 22.06.09, 09:33
                                      z resztą przy każdej wtyczce powinien byc opis do czego służy. Zainstaluj więc
                                      tylko te co są związane z obrazem, muzyką.
                                      • agik82 zuzu masz wiadomość 22.06.09, 09:40
                                        próbuję zainstalować ale sie nie da
    • attiya Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 07:39
      a dziękuję - tylko jeszcze trochę mleczka do tego poproszę smile
    • ez-aw Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 10:16
      Dzięki dobre kobiety za kawę i jedzonko smile
    • pu-fa Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 10:40
      dzien dobry magielki smile dzieki za kawke
      • in-ca Re: kawe stawiam i muze juz zapuściłam maglową :) 22.06.09, 10:57
        Witam się, jak zawsze grubo po 10 wink dziś zaczynam od herbatki, może któraś ze mną?
        https://barnesandwatson.com/images/Decaf%20Earl%20Grey.jpg

PS. Jak ja Wam zazdroszczę, że tak wcześnie wstajecie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka