tabakierka2 Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:20 z piosenki Kayah - zakładając konto leciała sobie w radio Odpowiedz Link
hellious Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:21 Wszystkie "moje" byly zajete, a zadne dodatkowe cyferki mnie nie interesowaly, wiec podpieprzylam malzowy nick z gry Odpowiedz Link
cudko1 Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:21 no toż to proste jak budowa cepa, przecie ja cudna cała jestem stąd i nick taki Odpowiedz Link
angel-marta Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:26 swoją pierwszą pocztę na wp zakładałam z kolegą i on miał login mały-marcin czy cuś takiego, więc ja se walnęłam angel-marta, że niby tak cool będzie. z tym cool to nie do końca wyszło ale nick już został Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:28 żużu mówią na mnie znajomi i rodzina stąd zuzu, a madame..coż mam takie odchyły, że lubię Kiedyś byłam Frau Frost- od nazwiska. Przy moich nickach często pojawiają sie Madame, Frau, Pani, Lady etc. Odpowiedz Link
milva_barring Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:33 oczywista oczywistość, że z Sapkowskiego Odpowiedz Link
makenzen Re: Wasze nicki 24.06.09, 10:44 ez-aw napisała: > Od tytułu książki Philipa Kerr Mnie się Twój nick z biblijnym Ezawem kojarzy Myślę, że ciężko wymyślić jakiś bezcyfrowy nick na forum gazetowe, tu jest tyle ludzi, że niedługo języka zabraknie Mój pochodzi z piosenki czeskiego zespołu punk-rockowego Vypsaná fiXa. Używam go od lat w życiu tak netowym, jak realnym i przylgnął do mnie niemal tak jak imię Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wasze nicki 24.06.09, 17:06 makenzen napisała: > Mnie się Twój nick z biblijnym Ezawem kojarzy Pocieszę Cię, że chyba większości się tak kojarzy. Aha - ja nie próbowałam nikogo zabić. Jeszcze Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Wasze nicki 24.06.09, 09:57 Chciałam mieć w nicku Małą Mi bo czasem byłam wredna tak jak ona ale bez polskich znaków wyglądało to beznadziejnie więc wzięłam jej kreskówkową koleżankę i dopisałam 3 siódemki na szczęście. Odpowiedz Link
rybalon1 Re: Wasze nicki 24.06.09, 10:18 a ja jestem znak zodiaku ryba -mąż mowił rybalon - dodałam 1 i wyszło rybalonjeden )) Odpowiedz Link
semida Re: Wasze nicki 24.06.09, 10:17 Żaden podobny do imienia nie chcial wlezc.Nagle dostalam olsnienia i sama nie wiem czemy wpisalam semida.Bylo wolne i tak juz zostalo Odpowiedz Link
ajike Re: Wasze nicki 24.06.09, 10:29 Wszystkie, które mnie interesowały były zajęte. A ten przyszedł mi do głowy bo nikt nie wie o co chodzi i co to jest. A mi było zapamiętać, bo to nazwisko. Odpowiedz Link
biurwa.1 Re: Wasze nicki 24.06.09, 11:01 Ja pracuję w biurze i brat tak na mnie czasem mówił a 1 z to dlatego że sama biurwa była już zajęta Odpowiedz Link
carrymoon Re: Wasze nicki 24.06.09, 11:05 zlepek słów choć najpierw chciałam cynamoon ale było zajęte a z cyferką nie chciałam więc inna przyprawa a w dowolnym tlumaczeniu :niosąca, chorniąca księżyc Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: Wasze nicki 24.06.09, 11:13 Wiadomo,ze jak sa w domu wystawione owoce,to pelno tych natretnych muszek wlatuje.Kiedys tak siedze z moja ukochana kuzynka w kuchni i co chwila przeganiamy jakas upierdliwa muszke co nam kolo nosa lata.No i w pewnym momencie moja kuzynka wyskakuje z tekstem:,,No pierdo...a drosophila melanogaster,osiem chromosomow kazda!''I tak mnie robawil sposob w jaki ona to powiedziala,ze do dzis usmiecham sie jak wspominam.No i stad moj nick,ooo Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Wasze nicki 24.06.09, 11:56 miałam fiksację na punkcie Fridy Kahlo po przeczytaniu jej biografii i obejrzeniu filmu z Salmą Hayek. - Marzec08 - data urodzenia mojego syna - zaczynałam na Niemowlu Odpowiedz Link
deodyma Re: Wasze nicki 24.06.09, 12:31 kiedys, dawno temu zastanawialismy sie z mezem, jak beda mialy na imie nasze dzieci. maz zaczal robic sobie jaja i powiedzial, ze jak urodzi nam sie corka, to damy jej na imie DEODYMA kiedy wiec przypadek zawiodl mnie na forum gazety 3 lata temu i zakladalam sobie konto, wybralam sobie login wlasnie deodyma ale na innych portalach jestem juz desdemona75 Odpowiedz Link
kreatywni Re: Wasze nicki 24.06.09, 13:25 Dawno, dawno temu mój mąż założył pocztę na gazecie, nick wiązał się z jego firmą. Nigdy nie korzystał z tego maila, więc po kilku latach gdy odkryłam forum gazety zaczęłam z niego korzystać i już się z nim nie rozstaję. Na gazecie mam jeszcze jeden "shi-ann" - powstał bo nie wiedziałam, że serwis blox należy do gazety i wystarczyłby tamten mail. Pochodzi od pewnego reality-show, który akurat oglądałam. Nie lubię nicków z cyferkami. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Wasze nicki 24.06.09, 14:11 imię+ roku urodzenia, słowo dwa dodałam bo agusia79 było zajęte. Odpowiedz Link
polinkaz Re: Wasze nicki 24.06.09, 14:14 Hmmm, od imienia? A że był zajęty to dodatkową literkę dodałam Odpowiedz Link
mamaivcia Re: Wasze nicki 24.06.09, 14:21 nick beznadziejny znalazłam kiedyś e-matkę i chciałam coś tam tylko raz napisać ... i wyszło mama- a ivcia od imienia i tak do tej pory się za mną wlecze ;P Odpowiedz Link
agik82 Re: Wasze nicki 24.06.09, 14:28 od mego imiienia, ale już mi sie znudził i mam zamiar go zmienić( jak macie jakieś pomysły to dajcie) Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Wasze nicki 24.06.09, 15:41 jak zaczynałam na forum rówiesniczym byłam madzioszka28 a potem se chciałam zmienić hasło ale nie trybie jek to sie robi to se wziełam i zmieniłam i nick i hasło z tym ,ze cos popierdzieliłam i zamiast sama bryanowa musiałam zrobić bryanowa-1.i tak zostało Odpowiedz Link
inia33 Re: Wasze nicki 24.06.09, 15:49 od imienia, miało być ina, ale było zajętę, więc sobie zdrobniłam dwie trójki dodałam, bo 3 to moja szczęśliwa cyfra a inią mnie już w realu zaczęto nazywać i nawet się przyzwyczaiłam, chociaż trochę zła jestem, że nie przyszedł mi do głowy mniej infantylny nick Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wasze nicki 24.06.09, 18:26 inspiracja byl jeden z monster pick-up'ów o tej samej nazwie - czyli 'grabarz'. Odpowiedz Link
papiki Re: Wasze nicki 24.06.09, 19:31 pa - pierwsze wspólne litery imion, mojego i męża pi - pierwsze wspólne litery nazwisk, mojego panieńskiego i męża k - ostatnia wspólna litera naszych nazwisk i - bo "papik" był już zajęty, a poza tym papiki są dwa Odpowiedz Link
lelieb Re: Wasze nicki 24.06.09, 21:42 leli bo tak na mnie mówią przyjaciele,a eb to pierwsze litery imienia i nazwiska Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Wasze nicki 24.06.09, 21:46 a ja chciałam bardzo wymyślić coś oryginalnego, żeby było po polsku i bez numerków a stoi.na.stacji.lokomotywa było za długie. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Wasze nicki 24.06.09, 22:13 Kompletnie nic. Zakładałam konto na szybcika i to było pierwsze "byleco" co mi do głowy przyszło Ale lubie kawe i lubie mokke więc mozna spokojnie nadinterperetowac Odpowiedz Link
tomelanka Re: Wasze nicki 24.06.09, 23:55 nick głupi, w sumie sama nie wiem, tak mi jakos do glowy przyszlo, chyba mi si z moim starym cos skojarzylo ale przynajmniej nie ma numerkow i chcialam zeby od razu okreslal plec :] Odpowiedz Link
irutxeta Re: Wasze nicki 24.06.09, 23:55 szukalam imienia dla córki... z imienia nici a nick pozostal Odpowiedz Link
kowalowa Re: Wasze nicki 25.06.09, 00:07 ja swojego nie lubię za bardzo jakiś taki popularny mi się wydaje kiedyś byłam grzesiowamama; ale hasła zpomniałam czy jakoś tak i na nowo się zalogowałam; a ze ja do mało kreatywnych należe.. i tak ostało Odpowiedz Link