mathiola 24.06.09, 10:31 Tak bez okazji, żeby zapytać co słychać i poopowiadać co słychać u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajike Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:32 Prawie nigdy nie zdwonię. Wystarczy, że ona dzwoni do swojego synka niemal codziennie. Ja nie muszę. Odpowiedz Link
semida Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:33 Ja nie dzwonię bo tesciowa dość często przychodzi. Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: Ja. Ja mam fajną teściowa:) 24.06.09, 11:15 moja teściowa fajna jest i często się widzimy więc nie musze dzwonic Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:36 mi się zdarzało ale ona jest taka monotematyczna, że juz mi sie odechciało dzwonić. Skoro mój mąż nie poczuwa sie do dzwonienia do swojej mamusi, to ja też nie muszę Odpowiedz Link
e.logan Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:38 Nie dzwonie.A bron mnie Boze. Spotykamy sie co najmniej raz dziennie (przypadkowo zazwyczaj).Dzieci do niej chodza same wiec donosza co sie dzieje u nas. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:40 Nie. Ostatnio jest na mega fochu, więc nawet jak do niej jedziemy, to niewiele z nią rozmawiam nie lubię takich sytuacji, kiedy nie wiem, czy ktoś ma coś do mnie, czy generalnie focha ma. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:51 Ja dzwonię, jeśli długo się nie odzywa. Fajna babka i fajnie się z nią gada Ale to rzadko, bo częściej oni dzwonią Odpowiedz Link
margotka28 Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:55 nie. Mam swoje powody. Odpowiedz Link
marchewek_r Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:56 Nie dzwonię do niej bo z nią mieszkam Odpowiedz Link
exotique Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:57 dzwonie. lubimy sie to i plotkujemy Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 11:01 nie dzwonię , nie widziałam i nie słyszałam jej już 3 lata , chociaż mieszkamy w jednym mieście , ale to wredne babsko jest Odpowiedz Link
pu-fa Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 10:59 nie nie dzwonie brrrrr po co ona nawet nie zadzwonila z zyczeniami urodzinowymi do swojego jedynego wnuka tym bardziej ze widziala go 10 miesiecy temu...a powinna?? Odpowiedz Link
endi100 Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 11:00 Ja nie dzwonię. Jak coś chcę to wolę się z nią spotkać. A mieszkamy na jednym osiedlu. A tak w ogóle to ja nie lubię gadać przez telefon. Z reszta moja teściowa jest z tych milczących i małomównych. Telefonom mówimy NIE. Odpowiedz Link
e-jasmina Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 11:09 patrz sąsiedni wątek, nie dzwonię a nawet przestałam się z nią spotykać z tego względu, że ma trudny charakter, wszystko wie najlepiej a przede wszystkim nie traktuje dzieci równo, co mnie najbardziej boli, Odpowiedz Link
in-ca Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 11:12 Nie dzwonię, ale przychodzi do nas raz na 2 - 3 tygodnie, jest bardzo fajna, więc wtedy się nagadamy ile wlezie i już Odpowiedz Link
attiya Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 11:34 buahaha a w życiu ! co u niej słychać to wiem na co dzień jak drze swą szanowną na swoje wnuki - dzieci córki a co u mnie słychać to nieprędko się dowie - ode mnie na pewno nie. Odpowiedz Link
hellious Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 11:35 ja do swojej nie dzwonie bo nie mam o czym z nia gadac. Przaktycznie ze soba nie rozmawiamy. Jak ma sprawe to dzwoni do malza albo na gg pisze. Odpowiedz Link
attiya Re: Nie ja :> n/t 24.06.09, 11:43 przyznaj sie, że to ty do niej nocami wydzwaniasz i mówisz grobowym głosem "to ja - twoja ulubiona synowa" Odpowiedz Link
bernimy Attiya!!! 24.06.09, 20:26 Czytam, że mamy pierwszy wspólny temat do rozmowy: "mamusia" Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ja 24.06.09, 13:29 nie dzwonię, ona tak często dzwoni do m. że ja nie mam ochoty i przede wszystkim potrzeby rozmów z nią. Odpowiedz Link
wimperga ja 24.06.09, 13:54 obecnie martwię się jej stanem zdrowia (niedawno wykryto u niej Hashimoto). Odpowiedz Link
polinkaz Re: ja 24.06.09, 14:06 wimperga napisała: > obecnie martwię się jej stanem zdrowia (niedawno wykryto u niej Hashimoto). Nie musisz się martwić, no chyba że chcesz i jako pretekst wykorzystujesz Ja też mam H. i moja mama ma a teściowa ma wyciętą tarczycę... od tego się nie umiera wystarczy tabsy łykać... Odpowiedz Link
bsl Re: ja 24.06.09, 14:16 moja córka ma Hashi od 2 lat i ma sie cąłkiem dobrze , tyle ze na lekach non stop i pod kontrola lekarza Odpowiedz Link
wimperga Re: ja 24.06.09, 14:32 polinkaz napisała: > Nie musisz się martwić, no chyba że chcesz i jako pretekst wykorzystujesz nie chcę od tego się > nie umiera wystarczy tabsy łykać... Dzięki za pocieszenie dobra kobieto. Teść to panikarz i jakoś mnie zaraził swoim niepokojem... Odpowiedz Link
polinkaz Ja nie...prawie nigdy 24.06.09, 14:03 nie dogadujemy się za dobrze (taki eufemizm mały) Za to mój m. dzwoni kilka razy dziennie i zdaje jej relację ze WSZYSTKIEGO łącznie z tym jaką kupę zrobił itp.... bleee Podpadła mi ostatnio szczególnie, bo mąż był w rozjazdach cały zeszły tydzień (w sumie 6 dni i nocy ;-() a dzieciaki miałam chore (40 st gorączki)...nawet pizda nie zadzwoniła spytać o zdrowie i czy sobie radzę sama...dzwoniło 50 innych osób, czy mi jakoś pomóc, może zakupy zrobić może coś...ona NIC (podobno do męża dzwoniła ). Dodam że mieszka 3 bloki dalej Brrrrr Odpowiedz Link
konwalka Re: Ja nie...prawie nigdy 24.06.09, 18:35 nie zdazam - wiecznie przychodzi taka kropla sarkazmu Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 19:30 Dzwonie, pewnie Gadam z nia wiecej niz z wlasna mama, z ktora gadac sie za bardzo nie da albo ja juz ochoty nie mam, wiec do tesciowej dzwonie i ona do mnie, a czasem to woli nawet ze mna pogadac niz z mezem hahaha, bo my sie rozumiemy pò kobiecemuWiem, ze maz jest z tego powodu bardzo szczesliwy. Ja Go do moich nie namawiam, rozumiem ze sa inni Odpowiedz Link
zefirekk Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 19:35 Czasem zadzwonie ale zwykle to ona dzwoni tak co 2-3 dni, spytać czy u nas wszystko ok, i co słychać u Karolka. Odpowiedz Link
kowalowa Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 23:54 a u mnie identycznie jak u zefirkka... najczęściej to teściówka zadzwoni spytać co i jak tam u nas; a ja przeważnie dzwonię jak chce się starzsego pozbyć Odpowiedz Link
ba_warka Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 24.06.09, 19:38 nie dzwonię bo codziennie spotykam Odpowiedz Link
mamamira Re: Która dzwoni do swojej teściowej? 25.06.09, 00:43 Nie dzwonie,ona dzwoni jak tylko coś potrzebuje Odpowiedz Link