olimpiap 26.06.09, 11:44 w wirtualnym świecie czy spotykacie sie w realu? Znacie się tylko z tego fora czy może gdzieś indziej się poznałyście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: znacie się tylko 26.06.09, 11:45 ja gadam jeszcze z Hellką i Tomelanką na GG - inne nie chciały mi GG podać w realu nie znam żadnej, ale z kilkoma chętnie bym się spotkała Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: znacie się tylko 26.06.09, 12:33 Ja osobiście znam ceres, setię i gorgolkę Bardzo fajne kobity z nich Odpowiedz Link
bswm Re: znacie się tylko 26.06.09, 12:42 tabakierka2 napisała: > w realu nie znam żadnej, ale z kilkoma chętnie bym się spotkała z którymi? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: znacie się tylko 26.06.09, 12:50 bswm napisała: > tabakierka2 napisała: > > > w realu nie znam żadnej, ale z kilkoma chętnie bym się spotkała > > z którymi? z Tobą nie, bo Ty mi pracy nie chcesz dać, w której bym się mogła realizować Odpowiedz Link
karra-mia Re: znacie się tylko 26.06.09, 14:05 inne nie chciały mi GG > podać ej Rysa a pytałaś??? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: znacie się tylko 26.06.09, 14:09 karra-mia napisała: > > ej Rysa a pytałaś??? no przecież, że pytałam Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: znacie się tylko 26.06.09, 15:07 karra-mia napisała: > ej Rysa a pytałaś??? no wlasnie sciemniaro jedna Tyyyyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: znacie się tylko 26.06.09, 12:35 wiele dziewczyn zna się z ematki. a w realu spotkania były w wawie i lublinie. A Ty skąd jesteś? ja też mam nadzieję, że w końcu z kimś się spotkam. a GG nie podaję, bo nie używam. taka dziwna jestem, no. Odpowiedz Link
hellious Re: znacie się tylko 26.06.09, 14:06 Z wealu nie znam zadnej. Czesc znam z ematki. Odpowiedz Link
carrymoon Re: znacie się tylko 26.06.09, 14:06 znam kilka osobiście z zupełnie innego forum Odpowiedz Link
in-ca Re: znacie się tylko 26.06.09, 16:15 Ja nie znam żadnej z Was z reala miło by było kogoś poznać, ale mieszkam na zadupiu, więc nie ma szans na integrację realną Odpowiedz Link
cudko1 in-ca 26.06.09, 16:29 in-ca napisała: > Ja nie znam żadnej z Was z reala > miło by było kogoś poznać, ale mieszkam na zadupiu, więc nie ma szans na > integrację realną na zadupiu czyli gdzie?? Odpowiedz Link
aga9001 Ja też mieszkam na zadupiu 26.06.09, 16:19 i się z innymi spotkałam Więc wszytsko zależy od chcęci Odpowiedz Link
liwilla1 Re: znacie się tylko 26.06.09, 17:08 generalnie stad, ale demonke i net poznalam osobiscie, zazdrosccie mi, zazdrosccie no i kilka dziewczyn z forumów rowiesniczych tez znam i przypadkowo zonę kumpla mojego M. wyczailam jakis czas temu i dziewczyne ze szkoly rodzenia do ktorej chodzilam ze starszakiem Odpowiedz Link
grave_digger Re: znacie się tylko 26.06.09, 18:24 nikogo nie znam w realu. w ogole z tego co wiem to nawet nikt z mojego wojewodztwa nie jest. Odpowiedz Link
ez-aw Re: znacie się tylko 29.06.09, 19:34 Byłam na 3 spotkaniach w Warszawie. Znam osobiście chyba 11 osób Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: znacie się tylko 30.06.09, 17:26 ez-aw napisała: > Byłam na 3 spotkaniach w Warszawie. Znam osobiście chyba 11 osób Ez-aw jak to na 3 spotkaniach??? Jedno było co i ja byłam, jedno wiem że chyba z dzieciami byłyście a trzecie???? Już nie jestem w klubie i mnie się nie zaprasza??? Odpowiedz Link
ez-aw Re: znacie się tylko 30.06.09, 23:45 > Ez-aw jak to na 3 spotkaniach??? Jedno było co i ja byłam, jedno > wiem że chyba z dzieciami byłyście a trzecie?? Drugie z dziećmi - zgadza się. A trzecie to było spotkanie kameralne, gdy przyjechała aga9001. Byłam ja, Redlinka i Aga. Ty w tym czasie byłaś nad morzem, a kobitki z czata nie chciały się dołączyć. Właśnie okazało się że znam jeszcze jedną osobiście - dopiero zobaczyłam, że ona tu jest Odpowiedz Link
semida Re: znacie się tylko 30.06.09, 17:39 Osobiscie nikogo nie znam.Z kilkoma gadam na gg,z jedną kiedyś na skype pogadalam. Mam nadzieje ze w koncu osobiscie sie da Odpowiedz Link