e-jasmina 26.06.09, 12:48 co planujecie na najbliższy weekend? chociaż w taką pogodę to nie ma zbyt wielu możliwości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 12:49 chyba będę leżeć plackiem i nic nie robić a tak poważnie - jutro odbieram sukienkę na wesele!!!<hurrra!>, później idziemy na ślub do znajomych znowu będę ryczeć jak zawodowa płaczka a niedzielka - jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
mamolka1 Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 12:56 Jutro pakuję Syna Młodszego a w niedzielę w nocy kurs na lotnisko. Nie wiem jak to przeżyję bo Młody leci pierwszy raz samolotem i do tego sam bez mamuni na wakacje do Lądka i nie będzie go tak dłuuuugggooo chlip Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:24 imieniny babci i teścia. wrrrrr, która chce iść za mnie? Odpowiedz Link
cudko1 Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:28 a co może cudak robić w łikend?? PRACUJE wwwrrrrrrrr Odpowiedz Link
e-jasmina Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:32 cudko ty nie pracuj tak dużo bo to niezdrowo jest Odpowiedz Link
bernimy Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:30 My bez planów, jak zwykle na żywioł, zależnie kiedy będzie lało! Odpowiedz Link
kowalowa Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:36 a ja siedzę w domu "prawie" sama... "mążniemąż" pojechał ze starszym dzieciem w Bieszczady, a ja z młodszym w domu zostałam... jutro miałam wyjść z psiapsiułą na piweczko jakieś, ale teściowa się rozchorowała a i mama moja nie może się młodszym zająć.... tak więc nie pozostało mi nic innego jak siedzenie przy kompie i picie do monitora ofkors jak dzieć spać pójdzie Odpowiedz Link
carrymoon Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:42 jade dzisiaj w nocy nad morze na 2 tyg Odpowiedz Link
e-jasmina Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:45 zazdraszczam, ja urlop dopiero w sierpniu ale raczej nigdzie nie pojedziemy Odpowiedz Link
karra-mia Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 13:49 dziś najazd teściów jutro wieczór u koleżanki, same baby i alkohol niedziela rodzinnie pewnie na kacu Odpowiedz Link
agik82 Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 14:34 sobota- robocza, niedziela- jak teściówka mlodzież na nocleg przygarnie to impreza Odpowiedz Link
elske Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 14:57 Jutro grill u przyjaciółki,w niedziele odwiedziny u babci i przejazd po rodzinie Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 19:09 ostatni weekend wakacyjny w domu. pobawimy się z młodym jak zwykle, a ja może w niedzielę pójdę do kina. Od następnego zaczynamy wojażowanie! Odpowiedz Link
dlania Re: jakie macie plany na weekend? 26.06.09, 19:49 O matko, ja znowu na impreze ide... tak sie weekend mi zaczyna, co dalej to sie zobaczy. Obiecuje nie pisac głupot po nocach)) Odpowiedz Link
ez-aw Re: jakie macie plany na weekend? 29.06.09, 19:26 A ja właśnie wróciłam z wyjazdu i było super Piękna pogoda, grill itp. Nawet się opalałam. Odpowiedz Link