pyzunia2007 28.06.09, 01:55 właśnie skoncylam sie integrowac z m.łodierza z mojego bloku,średnia wieku 15-18 lat,poziom rozmów-nie pytajcie nawet,wypiłam 3 piwa,rano bede umierać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: powiem krótko 28.06.09, 07:55 Pyza a w jakim celu integorujesz sie z malolactwem? Odpowiedz Link
hellious Re: powiem krótko 28.06.09, 15:25 No pisz babo jak to sie mozna z mlodzierza okolobloczna integrowac przez przypadek?? Czy ty czasem nie rozpijasz nieletynich??? PYZA!!! Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: powiem krótko 28.06.09, 17:23 Ja? a skąd,już pisze,wczoraj w mojej miejscowości była impreza plenerowa któej zakończeniem był pokaz sztucznych ogni na jeziorze,wyszłam więc nad jezioro gdzieś koło 23 i piwko wziełam coby na sucho tych sztucznych ogni nie oglądac ,no i nad jeziorem była tez moja blokowa młodzierz,szczerze mówiąc to znam ja ta młodzierz od zawsze, bo i ja i oni mieszkamy w naszym bloku od urodzenia,ale jakoś nigdy nie mialam okazji pogadac z nimi dłużej niz 5 minut,wczoraj sie okazja nadarzyła i powiem wam że to fajne małolaty są, tylko poglądy na życie inne mamy,no ale nie ma się co dziwic w końcu między mną a najstarszym z tej młodzierzy jest 8 lat różnicy,no i jedna 16 letnia sąsiadka zaproponowała że jakbym chciała to może dziecia mojego od czasu do czasu na spacer wziąc Odpowiedz Link