sebaga 30.06.09, 17:49 co powiecie na taki temat- ulubione kawałki? Ja mam świra na punkcie muzyki, chętnie posłucham czego Wy sluchacie, moze jakieś nieznane perełki usłyszę? Zaczynam zatem: www.youtube.com/watch?v=7kGPhpvqtOc&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: Wątek muzyczny 30.06.09, 17:50 Disco polo,doda itp Raczej nie emaglowe klimaty Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Wątek muzyczny 30.06.09, 18:08 Musiałabym wstawić cały soundtrack z Gladiatora i inne Zimmerowskie cuda, ścieżki z: Bandyty, Fortepianu, Pianisty, Podwójnego życia Weroniki i tysiąca innych filmów. Pojedyncze albumy różnych wykonawców też zajęłyby mnóstwo miejsca.. www.youtube.com/watch?v=YCw9zo0CAZU&feature=related www.youtube.com/watch?v=izVy5a_iSOs www.youtube.com/watch?v=GAMVihs1Al0 www.youtube.com/watch?v=mG8XBFnRvEc www.youtube.com/watch?v=SYJloM8wgyM może tyle wystarczy jak na pierwszy raz Odpowiedz Link
sebaga Re: Wątek muzyczny 30.06.09, 18:16 www.youtube.com/watch?v=DP2VyquMAaM www.youtube.com/watch?v=wy97lOwvECs a jak tego slucham to mam ciaary www.youtube.com/watch?v=fvr7nkd_IJM Odpowiedz Link