annabetka 02.07.09, 21:13 W tym wątku proszę wpisywać się,jeśli ktoś ma jakiś problem/pytanie/sprawę osobistą do mnie Pozdrowienia i zapytania o samopoczucie moje również mile widziane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: Annabetka 02.07.09, 21:36 Mogę być pierwsza i pogratulować tak wspaniałego pomysłu, jakim jest założenie osobistego wątku!!! Nie wiem jak na to wpadłaś, ale to niesamowity pomysł P.S. Jak się czujesz? Odpowiedz Link
annabetka Re: Annabetka 03.07.09, 00:13 bernimy napisała: > Mogę być pierwsza i pogratulować tak wspaniałego pomysłu, jakim jest > założenie osobistego wątku!!! Nie wiem jak na to wpadłaś, ale to > niesamowity pomysł > P.S. Jak się czujesz? Bernimy! Dziękuję Ci bardzo za gratulacje...ot tak sobie wpadłam na ten wspaniały pomysł,zainspirowana hmmmm..tobą?że wszystkie sprawy związane ze mną można skupić w jednym miejscu)) Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Annabetka 02.07.09, 21:37 o, to ja również sie dopiszę a jaka pogoda u Ciebie? Odpowiedz Link
annabetka Re: Annabetka 03.07.09, 00:18 doral2 napisała: > ja mogę się z tobą drynia napić, o! Polewaj! popijemy Odpowiedz Link
annabetka Re: Annabetka 03.07.09, 00:15 slimakpokazrogi napisała: > o, to ja również sie dopiszę > a jaka pogoda u Ciebie? Miły ślimaku ! U mnie dziś po kilku dniach upału dziś ...ehhh..typowo wyspiarska pogoda,mgła wilgoć,mżawka i powietrze wisi..nie ma czym oddychać Odpowiedz Link