mearuless 03.07.09, 23:35 PASZOL NA CZATA I TO JUZ PIJANA MEA CZEKA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 03.07.09, 23:46 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 CZEKAMY Z JOLKA Odpowiedz Link
jola9932 Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 03.07.09, 23:51 ee tam sie kłocą nie ma po co zaglądac Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 00:14 No właśnie po co tam zaglądać jak CIę wypierdalają??? Odpowiedz Link
babowa Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 00:15 dotka bo jak sie mówi zatejestruj sie a ty nie kumasz to tak bywa i bez obrazy Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 00:20 Zostało to napisane i od razu zostałam wywalona. Już wiem dlaczego tam tak mało lasek jest... To chyba logiczne, ze nie każda ma ochotę się rejestrować??? Odpowiedz Link
babowa Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 00:31 Zostało to napisane i od razu zostałam wywalona. słuchaj juz wczesniej była mowa o tym ale ty zajeta byłas obrazkami > Już wiem dlaczego tam tak mało lasek jest... lasek jest zawsze tyle ile trzeba > To chyba logiczne, ze nie każda ma ochotę się rejestrować??? ??? własnie po to sie rejestrujesz by nikt obcy nie wlazł pod twoim nickiem i nie narobił syfu w twoim imieniu jasne teraz? Odpowiedz Link
babowa Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 00:33 i nie strzelaj focha tylko zrób jak my wszystkie i tyle korzystaj z czata do woli Odpowiedz Link
jola9932 Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 00:32 jak nie masz ochoty to przymusu nie ma.. Odpowiedz Link
agusia79-dwa dorotamakota1 04.07.09, 00:34 ta zasada była znana od początku- każda ma sobie zarejestrować nicka- najlepiej takiego jak na emaglu. Nikt się wtedy pod ciebie nie podszyje. A zarejestrowanie nicka nie trwa długo. powodzenia. Odpowiedz Link
jola9932 Re: dorotamakota1 04.07.09, 00:37 agusiu dokladnie to zostalo powiedziane ale widac kolezanka ochoty nie ma rejestrowac sie i jeszcze pyskuje no Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: dorotamakota1 04.07.09, 00:39 jak dobrze, że rejestrowałam nicka jeszcze na ematce- nikt mnie nie wywali- jak biedną babową wczoraj Odpowiedz Link
babowa Re: babowa 04.07.09, 00:50 az taka desperatka nie jestem jeszcze bedzie wpisów wiecej na "nie " i nie wezma mnie na zlot albo co ja tam nie ryzykuje Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 09:31 Wiecie co ja nie jestem z wami od początku coby wiedzieć, że na początku pisałyście o PRZYMUSIE rejestrowania tak więc wystarczyło wprost to na czacie napisać a nie jakieś głupie aluzje do ogonków i jakiś tam pierdół... Odpowiedz Link
mearuless Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 10:22 nie odbieraj aluzji jako napasci na ciebie tam panuje niewarygodnie luzna atmosfera. gadamy o wszysttkim i czesto pozwalamy sobie na kasliwe uwagi lub dowcipy ale nikt sie nie obraza - ba tak jest i juz ojjjjjj gdybys wiedziala co one zrobily z moimi ciasteczkami.... a powaznie: sa dwie zasady:_ masz nicka jak na emaglu i rejestrujesz sie bez ogona! zrob to teraz a wieczorem wpadnij,i nie nos w sercu obrazy, tylko lec kupuj wódke na wieczor Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 11:21 do wódki kup ciasteczka z serem Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 11:42 Nie no spoko ja się o byle gówno nie obrażam tyle mnie żeście wpieniły nooo... Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: CZAT CZAT CZAT CZAT CZAT 04.07.09, 13:18 nie polejesz im wódki na czacie Odpowiedz Link