mallard 08.07.09, 09:08 No tu żeś popisówę strzeliła, nie ma co! forum.gazeta.pl/forum/w,88104,97112935,97121925,Re_To_moj_demon_jest.html To jest ta hm, "empatia", której Cię forum nauczyło? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:13 no weź, już myslałam, że coś naprawdę zalikowałeś, a tu takie coś. Elske nie pisała o empatii tylko o asertywności tak naprawdę, ergo empatii jej nie zarzucaj Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:22 bernimy napisała: > Eee tam, co to za czepialstwo!!! Dziewczyna pisze jeszcze roztrzęsiona, jak prawie pozbawiła życia swoje ukochane zwierzę, nie może sobie z tym dać rady, a tu taki post! Bezmyślność, albo... Nie napiszę już nic, bo staram się być elegancki - szczególnie wobec Pań. Odpowiedz Link
bernimy Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:36 Hej no, staraj się bardziej, bo my deklikatne jesteśmy, zwłaszcza niektóre A Elske napisała coś odnośnie kotków i wypadków Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:15 slimakpokazrogi napisała: > Elske nie pisała o empatii tylko o asertywności tak naprawdę, ergo > empatii jej nie zarzucaj No dlatego cudzysłów! Odpowiedz Link
hellious Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:18 Mallard, to ja cie maglowym Ridge'm ochrzcilam, a ty wywlekasz takie wstretne kwiatki? Ridge by sie tak nie zachowal Odpowiedz Link
elske Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:27 Oj ty.Ja to napisałam jak dziewczyna juz ochloneła, a co niektóre doszły do wniosku,że historja i przerazająca i komiczna zarazem. A ja jak przeczytalam o tym parniu, to mi od razu ten upieczony kot przed oczami sie pojawił.Kolezanka na kazde urodziny o tym kocie słyszała,a ja przy okazji też (najlepsza przyjaciolka od 22 lat-od piaskownicy). Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:32 hellious napisała: > Mallard, to ja cie maglowym Ridge'm ochrzcilam, a ty wywlekasz > takie wstretne kwiatki? Ridge by sie tak nie zachowal Wiesz Helli, to był trochę taki odruch. Jestem "kociarzem", a poza tym tamta historia śmiechu we mnie nie wzbudziła pomomo happy endu. szkoda mi tej Caffe - cośtam, wyobrażam sobie, co przeżyła, no a Elske, którą lubię i znam z innego forum, jeszcze jej dowala! A tatuśka - przygłupa, co to dziecko raczy takimi opowiastkami, osobiście kopnąłbym w... Odpowiedz Link
hellious Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:37 No racja, historia koszmarna i mnie tez nie bawi wcale. Kot w pralce tez niespecjalnie. Ja sie spotkalam kiedys z kotem-narkomanem Odpowiedz Link
cudko1 mallard to ja Ci opowi 08.07.09, 09:38 em historię z kociakiem i hepyendem chcesz?? kociak no naraża się na maksa na niebezpieczeństwo - ulubione miejsca to zmywarka i pralka - juz kilka razy otarł się o śmierć a ostatnio zleciał z balkonu z 8 piętra - nic się fuksiarzowi nie stało- zadnego złamania i zadnych obrazeń wewnętrznych Odpowiedz Link
bernimy Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:38 Ridge?!? Czy jakoś tak?!? Helka, żartujesz??? Odpowiedz Link
hellious Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:43 A dlaczego mam zartowac? Myslisz ze sie nie nadaje? Bujnej czupryny mu brakuje czy fortuny? Odpowiedz Link
bernimy Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:45 Ridge to taki superancki debeściak-amancik, który wszystkie obskakuje, wszystkie kocha z tą samą "nipowtarzalną" mocą!!! Każda czuje się ta jedyna na całe życie (w sumie może wychodzi miesiąc) Odpowiedz Link
hellious Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:50 Bern, ale za wielu facetow na maglu nie mamy, wiec nie wybrzydzaj, co? Odpowiedz Link
bernimy Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:58 No ja niestety wybredna, a to że rodzynek to za mało Odpowiedz Link
ib_k Re: Elske, brawo! 08.07.09, 10:27 ale mallard to nie tylko rodzynek ale ojciec ideowy magla, jakbyście nie pamiętały to on podsunął myśl, że emama powinna nazywać się właściwie magiel, i na kanwie tego pomysłu powstał emagiel a więc więcej szacunku dla mężczyzny! uroda nie ma znaczenia liczy się dusza (podobno) Odpowiedz Link
bernimy Re: Elske, brawo! 08.07.09, 10:30 Bez przesady, ja nie z emamy, wiec mogę grymasić i mogę mieć wymagania Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 10:55 ib_k napisała: > ale mallard to nie tylko rodzynek ale ojciec ideowy magla, > jakbyście nie pamiętały to on podsunął myśl, że emama powinna > nazywać się właściwie magiel, i na kanwie tego pomysłu powstał > emagiel [...] No coś Ty! A ja, pamiętając tamtą moją sugestię, kiedy trafiłem przypadkiem do magla to sobie pomyślałem: "Ale się wygłupiłem, przecież takie forum istnieje!" A tu popatrz... No coś takiego! Odpowiedz Link
hellious Re: Elske, brawo! 08.07.09, 10:57 hehe, a widzisz ile twojej zaslugi w powstaniu magla? Wiec zostan tym naszym Ridge'm Odpowiedz Link
ez-aw Re: Elske, brawo! 08.07.09, 11:02 No proszę. Ja z matki, ale o zasługach Mallarda nie miałam pojęcia Dzięki Ci dobra duszyczko Odpowiedz Link
ib_k Re: Elske, brawo! 08.07.09, 11:04 Wiec zostan tym naszym > Ridge'm a może nawet Nickiem-śpiącym kapitanem? Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 14:13 hellious napisała: > Wiec zostan tym naszym Ridge'm No chyba nie mam już wyboru... Odpowiedz Link
madameblanka Re: Elske, brawo! 08.07.09, 14:21 > hehe, a widzisz ile twojej zaslugi w powstaniu magla? przestańcie z tymi zasługami bo zacznie myśleć o tantiemach Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 14:25 madameblanka napisała: > przestańcie z tymi zasługami bo zacznie myśleć o tantiemach No. I co jeszcze? Odpowiedz Link
dlania Re: Elske, brawo! 08.07.09, 17:20 Jakie tantiemy? Lepiej niech ojciec ideowy policzy za ile miesięcy wisi nam z alimentami! (przyjmujemy w gotówce i w butelkach). Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 17:54 dlania napisała: > [...] ojciec ideowy [...] wisi nam z > alimentami! Że jak?! Odpowiedz Link
ez-aw Re: Elske, brawo! 08.07.09, 09:53 Widzę Mallard, ze bawisz się w tropiciela tego co piszemy Sprawdzasz nasze wypowiedzi i konfrontujesz je. Teraz człowiek musi mocno uważać na to co pisze PS. żeby nie było, że się czepiam, - podoba mi się styl w jakim to robisz Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 10:20 ez-aw napisała: > Widzę Mallard, ze bawisz się w tropiciela tego co piszemy Nieprawdą jest jakoby... Po prostu trafiłem na wątek o kocie - superczyściochu, poprzez ten, który opisywał, że "Magiel" jest sławny -ot i wszystko! Odpowiedz Link
mathiola Re: Elske, brawo! 08.07.09, 11:03 a konkretnie to o co ci chodzi mallard? Toć to nie ona kota upiekła. Odpowiedz Link
mallard Re: Elske, brawo! 08.07.09, 14:12 mathiola napisała: > a konkretnie to o co ci chodzi mallard? > Toć to nie ona kota upiekła. Hm, -zastanawiam się, czy dobrze widzę... Odpowiedz Link
elske Re: Elske, brawo! 08.07.09, 18:16 Nie wiedziałam że to się tak rozwinie.I przyznam sie bez bicie ,że czasem zdarza mi się cos powiedzieć, napisać, a pozniej pomyślec A po moim wpisie w wątku o kocie już dalszych wpisow nie czytałam. A mallarda też lubię i obrażać sie nie będeBo w sumie to niby za co. Odpowiedz Link
mathiola Re: Elske, brawo! 08.07.09, 20:24 no dobrze widzisz. To była mała gafa, dla mnie nie powód do zaczynania grzmiącego wątku Odpowiedz Link