semida 08.07.09, 20:59 i się nie odchudza? Na chwilę obecną ja,nie mam sił na odchudzanie,za sużo innych stresów. Pytam te naprawdę grube,a nie z kilkoma kg nadwagi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:00 ja na razie sie nie odchudzam moze sie w koncu laskawie wezme za siebie ale ja jestem taaaaaka leniwa Odpowiedz Link
epistilbit Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:01 ja ale na diecie już się mieszczę w 42 pozostało 12 kg do 38 hyhy Odpowiedz Link
semida Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:03 Buu,ja juz dawno w 42 się nie mieszczę Odpowiedz Link
epistilbit Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:05 a wiesz ze ja jeszcze z 2 tygodnie temu nosiłam 44 ale dochodzę do wniooku że tą całą rozmiarówkę o kant dupy rozbić w szafie rozpiętość ciuchów mam od 38 do 48 z przewagą onegdaj 44 a teraz 42 Odpowiedz Link
mathiola Re: Semida 08.07.09, 21:08 no wiesz co... jak mogłaś zaprzepaścić swoją własną tak strasznie ciężką pracę?? A tak cię podziwiałam. Bo dla mnie schudnąć 5 kg (i przytyć) to jest w zasięgu możliwości, ale 30... No zrobiło na mnie wielkie wrażenie. Odpowiedz Link
asiam10 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:05 Ja. I się nie odchudzam, bo dopiero od miesiąca biorę euthyrox na tarczycę. Jeszcze potrzebuję kilku miesięcy żeby to uregulować- dopiero wtedy odchudzanie będzie miało sens i da efekty Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:08 Ja, w ciazy sporo przytylam, prace mam fatalna, bo zapewniaja obiad i zawsze stoja ciasteczka. Zreszta zawsze mialam tendencje do tycia, naprawde musialam sie porzadnie kontrolowac i duzo cwiczyc (chodzilam na basen 4 razy w tygodniu) a i tak bylam z tych co mialy "cialko". Diet nie lubie, do jakiegos porzadnego wysilku nie mam zapalu, no i wlasnie sie staram o kolejne, wiec po co sie odchudzac jak za pare miesiecy (mam nadzieje) znowu bede okraglutka. Odpowiedz Link
doral2 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:12 gruba w sensie ile kilogramów czy rozmiarów? bo nie wiem do której grupy się zapisać, a przecie się nie rozerwę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:16 Hehehehe A ja wiem, że przynależę do grubasów . Jakoś drastycznie sie nie odchudzam. Zrezygnowałam z pieczywa i ziemniaków, kasz i takich tam zapychaczy. Samo mięsko i warzywka. Gubią mnie chyba te drynie pite wieczorową porą . Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:21 Aniuta75 napisala: "Zrezygnowałam z pieczywa i ziemniaków, kasz i takich tam zapychaczy" No i wlasnie dlatego nie chudniesz. W polaczenbiu z dryniami wieczorem to bomba z opoznionym zaplonem. Zre to wszystko czego ty nie zresz aktualnie i chudne - na razie udalo sie 4 kg. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:28 Drynie tuczą to wiem . Ale jakbym jadła ziemniaki itp to bym była jeszcze grubsza . Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:30 Ziemniaki gotowane ani pieczone nie tucza. To mit kolejny. Drynie tucza - to wiem sama. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:37 Emigrantko nie jestem dietetykiem ale wiem, że ziemniaki, kasze, ryże, makarony maja dużo węglowodanów. Połączenie ich z mięsem daje "mieszankę wybuchową". Prawda jest taka, że niektórzy będąc na powszechnie stosowanych dietach chudną ale niektórzy nie i muszą sami dojść do tego co im wolno a co nie. W drugiej ciąży miałam cukrzycę ciążową, musiałam mierzyć cukry i nawet po tych dozwolonych produktach bardzo mi skakały, np było dozwolone pieczywo ciemne a mi po nim bardziej skakał cukier niż po zwykłym. Dla każdego dobrego co innego . Ty możesz chudnąć po ziemniakach a ja już niekoniecznie i staram się ich wystrzegać. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:44 Wiem wiem. Kazdy musi znalezc odpowiednia dla siebie diete. Po roznych probach skuteczna okazuje sie dla mnie zywienie wedlug pieciu przemian - to dosc skomplikowane, ale stosuje te diete w wersji nierygorystycznej - jem duzo weglowodanow - na kazdy posilek. Dieta ta zreszta jest zbilansowana, bo jest i bialko, i weglowodany i tluszcze. Jem ziemniaki dwa razy dziennie - w umiarkowanych ilosciach. Jem kasze wszelakiego rodzaju - raz dziennie - albo na sniadanie albo na kolacje. Codziennie troche miesa ale tylko gotowane albo duszone. Warzywa - tylko gotowane np leczo albo duszone. Nabial raz na dwa tygodnie. Musialam zmienic nawyki zywieniowe nad czym ubolewam ale nie bylo rady. Dieta proteinowa, montignaki i inne sraki i glodzenie sie to nie dla mnie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:48 No a ja jestem na diecie cukrzycowej. No prawie bo nie jestem w stanie sobie podarować owoców w dużych ilościach hihihihi. Owoce sezonowe się skończą to i pewnie zacznę porządnie chudnąć . Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:30 kurde, dziewczyny, po co zakładacie taki watek... zaraz tu wpadnie jedna taka i będzie miała używanie..... Wiecie , że ona szczególnie lubi wyzywać od grubasów??? pewnie sama ma kompleksy... Odpowiedz Link
bernimy Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:40 Popieram Ślimaka! "pewnie sama ma kompleksy..." Oj ma ma i to jeszcze jakie, i nawet nie wiem kiedy uderzyłam niechcący w czuły punkt i teraz mi przydzwania Odpowiedz Link
doral2 Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:50 slimakpokazrogi napisała: > kurde, dziewczyny, po co zakładacie taki watek... zaraz tu wpadnie > jedna taka i będzie miała używanie..... Wiecie , że ona szczególnie > lubi wyzywać od grubasów??? pewnie sama ma kompleksy..." niedługo o niczym nie będzie można porozmawiać, bo zaraz wpadnie taka jedna, no weź... Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 22:06 nie no, w sumie gadajmy, gadajmy... trole były, są i będą.... luz. Odpowiedz Link
cielecinka Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:34 semida ja ale powoli się mobilizuje do walki. już niedługo, już wkrótce, a tymczasem pędzę po mojito do kuchni Odpowiedz Link
schiraz Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:42 Ja jestem gruba, nie przesadzam z tym stwierdzeniem, męża umiałam o trzydzieści parę kilo odchudzić a siebie nie umiem. Sekret chyba polega na tym, że mąż miał każdy posiłek przygotowany i podetknięty pod nos, ewentualnie elegancko zapakowany w pojemniki i zabrany do pracy. Ja też chcę, żeby mi przez całą dietę szykował ktoś posiłki i dawał pod nos, obiecuję wtedy nie podjadać, ale wracam do pracy, odstawię Młodą od piersi i zaczynam odchudzanie. Wtedy mi nie będzie szkoda, że oprócz siebie dziecko głodzę. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:36 <podnosi rękę do góry> w ciąży przytyłam 28,a tylko 4 udalo mi się zrzucic więc jestme kolos odchudzam się od 1 sierpnia bo od tego dnia zaczynam brac tabletki,23 lipca jade na 4 dni nad jezioro i mam zamiar sie tam obezrec maksymalnie,zeby pozniej nie jesc nic do nastepnych wakacji. Odpowiedz Link
lelieb Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 21:51 Ja jestem.I jakoś się nie mogę zabrać za odchudzanie...A może nie czuję potrzeby Odpowiedz Link
e.logan Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 22:21 www.widelec.pl/widelec/1,99761,6796444,Laska_dnia__Beth_Ditty__Czy_ona_jest_sexy_.html Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 22:41 ja, ale zaczęłam z tym walczyć. Na razie -4kg. Poprzednie odchudzanie zakończyłam na -20kg (kilka lat temu). W ciąży przytyłam prawie 25kg i później dorzuciłam jeszcze kilka. Czas to zrzucić. Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Która z Was jest gruba? 08.07.09, 23:27 w ciąży dobiłam magicznej trzydziestki dodatkowych kg zrzuciłam 20, 10 zostało. nie odchudzam się już bo zadne diety na mnie nie działają albo pojecia nie mam jak je stosować. nawet na kopenhaskiej nie schudłam nawet grama wiec chyba taki mój już los Odpowiedz Link
in-ca Re: Która z Was jest gruba? 09.07.09, 08:51 Dopisuję się muszę około 20 stracić, wzięłam się za siebie o 1 lipca i już mam -3 Odpowiedz Link
lady_nina Re: Która z Was jest gruba? 09.07.09, 08:55 ja! rozmiar 44, wage przemilcze, bo po co sobie nastroj psuc przed weekendem mnie dobija siedzacy tryb zycia (biurwa jestem) i te no jak im tam - slodycze. W ciazy i na macierzynskim mialam slodyczowstret i zdecydowanie wiecej sie ruszalam - w efekcie po porodzie nosilam rozmiar 38/40. W ciagu 5 lat dorzucilam sobie ponad 20kg. Ale wracam do Polski i zamierzam sie udac do dietetyka. Glowny powod to w sumie nie wzgledy estetyczne, ale kregoslup, ktory odmawia dzwigania nadmiaru cialka Odpowiedz Link