Dodaj do ulubionych

fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM

14.07.09, 21:27
laski
mam fotelik samochodowy do oddania wyglada tak
https://tutek.pl/images_sklep/produkt/Fotelik%20TUTEK_02b.jpg
tylko ze moj ma ta szmatke - daszek szarą
fotelik uzywany byl rok, jego stan oceniam na 4+ (no bo wiadomo, uzywany)
ma wkladke dla noworodka wiec moze byc uzywany od poczatku
jak maz mi przywiezie go od tesciow to zrobie real foto mojego, bo to jest z netu smile
oddam za koszty przesylki w dobre maglowe rece
moge wyslac za pobraniem, moge wyslac na swoj koszt a ktos mi potem przeleje kase na konto - mi to obojetne
fotelik NIGDY nie bral udzialu w wypadku ani stluczce
oddaje bo kupilam wozek ktory mial w zestawie fotelik wpinany na stelaz wozka, wiec ten po Julku nie jest mi juz potrzebny
nie ma KWA - kto pierwszy ten lepszy smile
Obserwuj wątek
    • milva_barring Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 14.07.09, 22:45
      jeżeli aktualne to ja bardzo chętna
      • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 14.07.09, 22:47
        aktualne smile
        podaj mi na maila namiary na siebie i czy chcesz jeszcze fotki czy od razu
        wysylac suspicious?
        • milva_barring Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 14.07.09, 22:55
          mail poszedł
          • mariolka55 Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 07:28
            szkoda ze sie spóznilamsad
            moja siostra jest bardzo potrzebująca
            jest w ciazy,a krucho troche u nich z kasą więc zbieraja co się da...
            • grave_digger Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 08:00
              mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny za 100zł firmy POLAK. ale pewnie
              jesteście z daleka, bo ja nie wiem jak go zapakować i wysłać i wolałabym odbiór
              osobisty. ale jeśli będzie miała dziewczynkę to mogę wysłać śpioworek dla
              niemowlaka różowy z kożuszkiem do wózka głębokiego, oczywiście za darmo.
              link do aukcji wózka na allegro
              www.allegro.pl/item686254976_wozek_wielofunkcyjny_polak.html
              • mariolka55 Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 08:21
                smile
                wózek będzie miała Polaka wielofunkcyjny po moich dzieciachsmile
                taki sam tylko bordowysmile
                koło Krakowa mieszkamy
                jeszcze nie zna płci...
                • circa.about Re:mariolka 15.07.09, 09:10
                  Mam do oddania fotelik z zestawu Chicco Trio, niestety bez wkładki dla
                  noworodka. O ile pamiętam, jest w super stanie - ostał mi się wraz z gondolą,
                  spacerówka niestety się rozleciała.
                  Fotelik jest taki jak w tym zestawie - kolor bordowo-szary.
                  www.allegro.pl/item677583770_chicco_enjoy_trio_evolution_gwarancja.html
                  • mariolka55 Re:mariolka 15.07.09, 11:27
                    bez wkladki,to co to konkretnie znaczy? ja miałam od koleżanki taki jakis
                    uniwersalny zwykły,nie miał żadnych wkładek...

za ile byś go oddała?
                    • aurinko Re:mariolka 15.07.09, 12:37
                      Wkładkę dla noworodka do fotelika to ja gdzieś miałam, mogę poszukać, te wkładki
                      są uniwersalne i pasują do wszystkich fotelików. To taki jakby kawałek
                      materacyka z otoczką żeby się noworodkowi główka nie kiwała za bardzo.
                      Mariolka a co jeszcze potrzebne? Bo mi jeszcze jakieś drobiazgi zostały po
                      Majce, mogę oddać za koszt przesyłki.
                      • mariolka55 Re:mariolka 15.07.09, 12:50
                        no ona jeszcze nie ma nic,
                        znaczy będzie mieć ode mnie wózek i troche ciuchów,troche bo oddałam drugiej
                        siostrze która wczesniej zaszła w ciąze i mimo ze nie jest w potrzebie bo
                        mieszka za granicą ,to oddałam jej tak zeby cos dac i ciuchy ciazowe tez jej
                        dałam a za dwa dni sie dowiedziałam ze młodsza jest w ciazy a u młodszej
                        sytuacja finansowa jest niezbytuncertain
                        starsza ma mi oddac betki jak jej mała wyrośnie to może sie jeszcze nada dla
                        młodszej.
                    • circa.about Re:mariolka 15.07.09, 19:05
                      za koszta przesyłki kurierem - bo chyba najłatwiej?
                      A powiedz mi, kiedy ta Twoja siostra rodzi?
                      Bo ten fotelik jest teraz w moim poprzednim miejscu zamieszkania, a nie wiem
                      kiedy tam teraz pojadę..
                      • mariolka55 Re:mariolka 15.07.09, 21:31
                        > A powiedz mi, kiedy ta Twoja siostra rodzi?

dopiero poczatkiem roku,wiec jeszcze czasu sporosmile
                        • exotique Re:mariolka 29.07.09, 14:31
                          JAK na poczatku roku, to wezcie mi go na 2 tygodnie pozyczcie.. wlasnie zostalam
                          w chooja zrobiona, obiecany wozek z fotelikiem pozyczony mial byc, ale zmienili
                          pozyczajacy zdanie i zapomnieli mnie poinformowac. Pojechali se w pizdu. A ja
                          sama z dzieckiem do PL jade, dziecko mialam w chuste zabrac, walike i torbe w
                          lape. A teraz jak pomysle ze swoj wielki kurwa wozek mam tachac, to mi sie
                          wyjazdu odechciewa....
      • mama-dzwoni Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 16:34
        przecież to fotelik no name. Chcesz , zeby w razie wypadku twoje dziecko
        poskładało się w nim jak kartka papieru? On z pewnością nie ma nawet 2 **
        (gwiazdek) bezpieczeństwa./
        No ale Ty decydujesz , ja bym go nie chciała nawet jakby mi za niego płacili.
        • aurinko Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 16:37
          mama-dzwoni napisał:

> ja bym go nie chciała nawet jakby mi za niego płacili.

o to akurat nikt ciebie nie pytał.
        • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 18:58
          to fotelik firmy tutek ty glupia pizdo
          • milva_barring Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 19:03
            deela nie denerwuj się.

Mama-dzwoni jest prawdopodobnie niezbyt inteligentna, skoro z własciwości zdjęcia nie potrafiła tego odczytać.

A poza tym to właśnie ja od deelki dostanę ten fotelik, więc to nie Twoja sprawa mamo-dzwoni.
            • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 21:18
              ja sie nie denerwuje
              ja daje upust swemu wkurwu gdyz skumulowany kisnie i zatruwa czlowiekowi watrobe smile
              milva cokolwiek by o mnie mowiono lub myslano nie wcisnelabym nikomu zadnego gie
              zreszta sama zobaczysz smile
          • mama-dzwoni Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 21:38
            deela napisała:

> to fotelik firmy tutek ty glupia pizdo

Pizda to cie urodziła a tutek nic mi nie mówi, bo to firma krzak.

fotelik.info/pl/testy/grupa:0-13/ocena/malejaco/index.html
            Wskaż palcem gdzie znajduje się wzmianka o foteliku firmy "TUTEK" , na
            marginesie pierwszy raz słyszę o takiej firmie.Ten fotelik nie jest ujęty nawet
            w rankingu, nie mówiąc o testach bezpieczeństwa ADAC. Nierozgarnięte wsiury z
            zabitej dechami prowincji.
            Ten fotelik wygląda jak marna chińska imitacja.
            • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 21:41
              sram na twoje z dupy wyjete rankingi
              • mama-dzwoni Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 22:09
                wspułczuje twoim dziecią Kończyłaś Harvard czy Yale University???
            • milva_barring Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 22:10
              tobie nazwa firmy nie musi nic mówić.

właściwie to nie wiem po cholerę się wtrącasz. Nie twój problem
              • mama-dzwoni Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 22:16
                milva_barring napisała:

> właściwie to nie wiem po cholerę się wtrącasz. Nie twój problem

Jak to po co? ! Przecież to forum i mam prawo powiedzieć własne zdanie. Nie
                akceptujesz krytyki? trudno, musisz to jakoś przeżyć/
                • milva_barring Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 22:22
                  fotelik dla MOJEGO dziecka to absolutnie nie jest twój problem

Jakoś przeżyję, co więcej twoja opinia mi wisi. I krytyka też
            • morepig Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 23:10
              i tu sie zgodze z mamadzwoni. choc uwazam poniekad ze to nie jej
              biznes, to sama bym za doplata nie wziela a juz na pewno nie
              reklamowala dalej.
              a ty deela wez se cos lyknij na uspokojenie moze, bo przysrywanie
              kazdemu wszedzie i z obelgami to dobrze nie swiadczy...
              • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 23:15
                sluchajcie
                nie interesuje mnie wasza opinia
                oddaje fotelik za free
                dobrze mi służył przez rok
                drugiemu dziecku tez by posluzyl (po to go trzymalam) ale skusilam sie na zestaw
                z fotelikiem tez no name za to z kompletu i z mozliwoscia wpiecia do stelaza bo
                juz przy wydatku na wozek to zakup zestawu z fotelikiem nie robil mi roznicy
                fotelik jest dobry, zadne tam gowno z marketu za 35 zl
                zglosil sie ktos kto go potrzebuje i to juz jest sprawa miedzy ta osoba a mna
                wiec sie odcyckajcie i naprawde swoje opinie zachowajcie dla siebie bo taki
                tekst ze "za doplata bym nie wziela" to juz kurestwo jest z waszej strony
                to kurw nie bierz za doplata
                w ogole ci nie proponuje
                oraz solennie ci obiecuje ze chocbys kurwa nie wiem jaka potrzebowska byla to ci
                zadne z gownianej rzeczy ktora posiadam po prostu nie dam i juz
                zebys biedactwo nie musiala doplacac
                wiec sie juz przymknijcie jedna z druga
                > kazdemu wszedzie i z obelgami to dobrze nie swiadczy...
                nigdy nie uwazalam sie za osobe kulturalna i na wasze potrzeby wysilac sie nie bede
                EOT
                • aurinko Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 23:21
                  Deela, to, że do najniższego poziomu kultury ci bardzo daleko to już wszyscy wiedzą, po co na siłę musisz to po raz kolejny udowadniać.
                  A co do testów ADAC, to dzwoniec czy jak mu/jej tam akurat sobie z dupy tych testów nie wyjął, testy zderzeniowe ADAC są praktycznie jedynym kryterium bezpieczeństwa fotelików samochodowych, więc nie masz co się tu rzucać o fakty.
                  • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 15.07.09, 23:26
                    auriko
                    do ciebie powyzszy tekst tez sie widze odnosi wiec go przeczytaj UWAZNIE i
                    DOKLADNIE i moze pojmiesz ze to nie jest dyskusja tylko propozycja z ktorej ktos
                    skorzystal
                    nie skorzystalas nie proponujesz wiec sobie zaloz kurwa watek o fotelikach i tam
                    dawaj upust swojej koltory
                    wez czlowieku cos kurde komus daj bezinteresownie
                    nie da sie bo zaraz zleca sie sepy ktore chuj wie po co sie wtracaja zeby co?
                    zeby zaistniec? no tos zaistniala
                    jak zaba na autostradzie
                    niniejszym koncze to zenujaca wymiane zdan
                    z milva dogadalam sie juz meilowo
                    jutro jej wysle ten zaiste gowniany fotelik i bedzie git, mam nadzieje ze sie
                    ucieszy
                    mi posluzyl jej sie przyda i moze jeszcze komus?
                    • semida Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 01:05
                      Deela spokojniesmile
                      W dupie miej te bardzo mądre kobiety.A fotelik fajny,nie zagłosowałąm tylko i wyłącznie dlatego że mam 4letniego bachorawink
                      • slimakpokazrogi Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 06:34
                        deelka, wrzuć na luuuuuz. a baby też nie maja do końca świadomości,
                        bo żeby wziąć udział w testach firma musi zapłacić. i dlatego tylko
                        drogie foteliki są testowane...z firm , które mają na to kasę. jak
                        fotelika nie ma w rankingu to wcale nie znaczy, że niedobry. A
                        kupowanie wszystkiego co najdroższe zawsze i wszędzie to właśnie dla
                        mnie synonim bezsensownego szpanu i wsiurstwa. firmy wmawiają
                        ludziom, że na dziecku nie można oszczędzać i robią byznesy na
                        ludzkim przekonaniu, że sobie odmówię, ale dziecku kupię drtoższe -
                        będzie miało lepiej.
                        • problemkind Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 07:46
                          jesli formy nie stac, na przetestowanie fotelika, to raczej nie
                          uzyla ona dobrych materialow do produkcji. Nie chodzi mi tu o
                          tapiecerke, ale np. o plastik.
                        • prigi Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 07:57
                          kurna, napisałam co o tym wszystkim sądzę i wcięło mi post ;/
                          jeszcze raz: testy ADAC fotelików wykonuje się na konkretnym aucie.
                          ten sam fotelik, który dostał super ilość pkt może zupełnie inaczej
                          zachować się w samochodzie innej marki. więc do fotelika super
                          ekstra trzeba dokupić samochód ;p
                    • aurinko Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 09:36
                      deela napisała:

> auriko
                      > do ciebie powyzszy tekst tez sie widze odnosi wiec go przeczytaj UWAZNIE i
                      > DOKLADNIE i moze pojmiesz ze to nie jest dyskusja tylko propozycja z ktorej kto
                      > s
                      > skorzystal

a czy ja w którymś miejscu neguję samą propozycję? weź sobie strzel baranka może w końcu ci się poprzestawia w tej "mózgownicy" i przestaniesz pieprzyć byle co aby tylko naubliżać.

Odniosłam się tylko i wyłącznie do twojego stwierdzenia, że testy fotelików są wyjęte z dupy.

> nie skorzystalas nie proponujesz wiec sobie zaloz kurwa watek o fotelikach i ta
                      > m
                      > dawaj upust swojej koltory
                      > wez czlowieku cos kurde komus daj bezinteresownie
                      > nie da sie bo zaraz zleca sie sepy ktore chuj wie po co sie wtracaja zeby co?
                      > zeby zaistniec? no tos zaistniala
                      > jak zaba na autostradzie

Musiałabym być tobą ale na szczęście nie jestem.

> niniejszym koncze to zenujaca wymiane zdan

Trzymam cię za słowo.
                  • dlania Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 08:25
                    Ło matko, tam jest fotelik za tysiąc złotych! To mój samochód tyle
                    jest wart. Nic to, to widać dla lepszych dzieci niż moje.
                    Święte testy zderzeniowe, bez fotelika z rankingu jesteś deela suka
                    a nie matka, takie czasy.
                    • antyka Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 11:33
                      Jesli matka nie ma kasy na fotelik,
                      to chyba lepiej, ze bierze taki niz zaden co?
                      Zwlaszcza, ze Deela go oddaje za darmo!

Wyluzujcie troche.
                    • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 22:08
                      > Święte testy zderzeniowe, bez fotelika z rankingu jesteś deela suka
                      > a nie matka, takie czasy.
                      przypominam ze jestem wszak chujem big_grin
                      • cosa_nostra_77 Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 16.07.09, 23:09
                        Poczytalam i napisze tylko tyle, ze darowanemu koniowi w zeby sie
                        nie zaglada, tak na marginesie za trzy miesiace moj mlody wyrosnie z
                        fotelika maxi cosi, tez oddam za darmo, tylko koszt przesylki, wiec
                        jak ktos potrzebujacy to zaden problem.Reszte rzeczy oddalam
                        kolezankom ktore rodza zaraz albo juz urodzily,foteliki musialy
                        kupic wiec moj zostaje bez spadkobiercy, zadnego wypadku nie mialam,
                        wiec fotelik jest ok.Moge tez przeslac pare ciuchow ciazowych, tez
                        mi zostaly, zalezy tylko jaki rozmiar ma kobitka.tyle w kwestii
                        fotelikow,ciuchow itd.
    • monika15b Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 29.07.09, 13:37
      witam czy ogloszenie aktualne??byla bym zainteresowana
      • deela Re: fotelik samochodowy dla niemowlaka - ODDAM 29.07.09, 18:26
        niestety fotelik ma juz nowa wlascicielke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka