hellious 16.07.09, 09:04 Ogladala ktoras ta bajke? Przyznam szczerze, ze jest swietna Jedyna bajka, ktora razem z mlodym ogladam w skupieniu Swietny humor, swietna "fabula" no jestem pod wrazeniem Czy oni nie sa uroczy? I jeszcze Pepe Pan dziobak jako tajny agent Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 09:08 moja młoda ją ogląda. Jak kiedyś się jej spytałam jaki ma tytuł to nie mogłam zrozumieć co ona do mnie mówi Dopiero w tv usłyszałam i teraz już wiem. Faktycznie fajowa. Odpowiedz Link
alesio23 Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 10:09 a na jakim to leci programie?? moja narazie tylko mini mini oglada, ja narazie tylko czałdera Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 10:23 na Jetixie. I jeszcze Ludwiczek też fajny Odpowiedz Link
l.e.a Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 14:44 oglądamy i lubimy, ja się zawsze drę : Baaarteeeek leci trójkątna głowa, prostokąt, półmisek i odkurzacz -> Pan dziobak Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 14:55 my niestety nie jestesmy na etapie teletubisiów(słoneczko smiejace to jest to na co mój syn najbardziej reaguje),charlie and lola ,kucharze dwaj(czy jakos tak) i w dobranocnym ogrodzie. Odpowiedz Link
koralik12 Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 15:33 Bardzo ja lubię Właściwie to główną bohaterka jest Fredka a nie Fineasz , Ferb czy Pan Dziobak syn tez bardzo lubi, ostatnio jak mnie woła to takim głosem Fredki z czołówki Maamoo... Odpowiedz Link
clas_sic przypominają mi mnie w dzieciństwie... 16.07.09, 16:45 i chyba się cieszę, ze moje dzieci tej bajki nie oglądają, bo mogłyby zacząć ich czyny w życie wcielać ;D Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Fineasz i Ferb 16.07.09, 21:00 noooo pewnie że oglądamy całą rodziną. Candace jest moją idolką Phineas idolem Tatiany. A prototyp Ferba akurat znam osobiście Odpowiedz Link
joanna266 Re: Fineasz i Ferb 17.07.09, 10:59 ulubiona bajka moich starszakówno i "nie ma to jak hotel" Odpowiedz Link
koralik12 A ktoś wie skąd się wziął Ferb?? 26.07.09, 15:05 Fineasz i Fredka to rodzeństwo a skąd się wziął Ferb? Wiecie może?? Odpowiedz Link
hellious Re: A ktoś wie skąd się wziął Ferb?? 26.07.09, 17:46 To tez ich brat chyba? Tak myslalam zawsze... Odpowiedz Link
lolinka2 Re: A ktoś wie skąd się wziął Ferb?? 26.07.09, 20:43 Fretka (Candace) jest córką matki z pierwszego związku, Ferb jest synem ojca z pierwszego związku a Phineas jest wspólnym synem ojca & matki w związku obecnym. Odpowiedz Link
hellious Re: A ktoś wie skąd się wziął Ferb?? 27.07.09, 08:32 hehe, az tak sie nie zaglebialam w ich sytuacje rodzinna Odpowiedz Link