aniuta75 17.07.09, 16:06 Dajecie sobie czasami? A może codziennie. Jeżeli tak to co piszecie? Czy nie zawracacie sobie głowy takimi pierdołami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: Opisy na gg 18.07.09, 06:47 ja też nie miałam i tak było pięknie!!! ale babolce mnie zmusiły jako organizatora kolonii! no i teraz mam. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Opisy na gg 17.07.09, 16:11 Często mam opisy. Czasem kilka własnych słów, czasem całe zdanie z piosenki a czasem zwyczajną emotkę. Zależnie od nastroju. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Opisy na gg 17.07.09, 16:45 mi się nie chce, chyba, że coś wyjątkowo głupiego mi wpadnie do głowy kiedyś miałam cytat z bajki "Jam Łasica" - "Na górze róże pomarańcze na dole, śmierdzą ci stopy biedny matole" uwielbiałam go;P Odpowiedz Link
grave_digger Re: Opisy na gg 17.07.09, 16:46 nie miewam żadnych opisów prócz np. takich "sprzedam lodówkę etc." nie dość, że nikt nie chce mojego wózka to lodówki też nie i mam dwie w kuchni! nosz... Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Opisy na gg 17.07.09, 17:14 albo wulgaryzm albo moje drugie słowo ulubione lub linkę do jotuba (jak trafi mi się dzień jednokawałkowy) Odpowiedz Link
morepig Re: Opisy na gg 17.07.09, 18:34 codziennie, kilka razy na dobe... roznie, linki, wqrwy i inne Odpowiedz Link
deodyma Re: Opisy na gg 17.07.09, 18:44 opis na gg mialam tylko raz. nie zawracam sobie tym glowy. Odpowiedz Link
jkk74 Re: Opisy na gg 17.07.09, 18:45 mam różne... czasem parę dni to samo a czasem kilka różnych w jeden dzień... zależy od sytuacji i mojego nastroju... czasem opisem na gg przekazuje zaszyfrowaną informację Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Opisy na gg 17.07.09, 22:27 różnie- najdłużej wiszący opis miałam w kwietniu- odliczałam do 2. rocznicy ślubu. Na chwilę obecną nie mam opisu. ps. i mam wqurwa bo pojawia mi się wiadomość, że jest aktualizacja gg. Odpowiedz Link
aurinko Re: Opisy na gg 17.07.09, 22:41 aniuta75 napisała: > Dajecie sobie czasami? A może codziennie. Jeżeli tak to co piszecie? Czy nie > zawracacie sobie głowy takimi pierdołami? Nie zawracam sobie głowy takimi pierdołami jak gg ) Odpowiedz Link
jasmin80 Re: Opisy na gg 17.07.09, 23:10 Nie chce mi się dawać opisów na gg, żadko wogóle korzystam z gg. Odpowiedz Link
alleo1 Re: Opisy na gg 18.07.09, 09:26 Notorycznie. Czasem coś swojego, ale najczęściej ukradzione- jak mnie coś zachwyci, to sie nie certolę i do gg wklejam, a następnie znajomym udostępniam Odpowiedz Link
ez-aw Re: Opisy na gg 18.07.09, 09:40 Daję bardzo często. Wyszukuje perełki i wstawiam. Często ludzie odzywają się, że mam fajny opis Odpowiedz Link