matysiaczek.0 24.07.09, 10:16 ja tylko na chwilkę...a do tego swego cudownego leczo nie dajesz koncentratu? same pomidory wystarczą tu? to tyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: JA SIĘ nie zgadzam 24.07.09, 10:29 se możesz..nie zdetronizujesz królowej. aha, może i jesteś, ale księżną i to tylko na podlasiu i to tylko, aż ja zrobię swoje i wtedy spadniesz ze stołka, a księżną leczo podlasia zostanę JA Odpowiedz Link
e.logan Re: JA SIĘ nie zgadzam 24.07.09, 10:37 cudko daj przepis na Twoje leczo.A TY matysiacze wklej przepis semidy .OKI?.. JAkby co podziele sie swoim. MAm juz w lodowce udka na jutro ale jakis jednogarnkowiec by sie przydal jeszcze.A lecza dawno nie bylo. Wiec plizzzzz Odpowiedz Link
matysiaczek.0 O JESSU nie dadzą pogotować spokojnie 24.07.09, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/w,88104,98181341,98184107,Re_semidka_.html Odpowiedz Link
cudko1 Re: O JESSU nie dadzą pogotować spokojnie 24.07.09, 10:43 więc tak cudak robi na oko, żadnych proporcji nie stosuje, więc wątpie żeby wasz taki przepis satysfakcjonował oooo!!! i dlatego nie podam, jedno jest pewne jestem KRÓLOWĄ LECZO I KONIEC:!!!! Odpowiedz Link
e.logan Re: O JESSU nie dadzą pogotować spokojnie 24.07.09, 10:49 Nie ma tak łatwo satysfakcjonuje mnie tez przepis bez proporcji. Wystarcza produkty i kolejnosc wrzucania. ) Odpowiedz Link
deela Re: JA SIĘ nie zgadzam 24.07.09, 13:01 no to ja podam 4 duze pieczarki, obrac pokroic podsmazyc na patelni wrzucic do gara docelowego pol kielbasy (najlepiej podwawelskiej) podsmazyc na patelni wrzucic do gara i do gara dodac: olej (na dno) 3 duze pomidory (spazone i obrane ze skorki i oczywiscie pokrojone) o pokrojone pol cukinii pol zoltej papryki pol czerwonej papryki pol zielonej papryki (malej, bo ma gorzki smak) jedna mala cebula dusic pod przykryciem az pomidory sie rozpadna a cukinia i papryki zrobia sie miekkie i jadalne odlac troche wody ktora wylazla z warzyw reszte wywaru ciut zagescic maka przyprawiam sola i slodka papryka i kto jest krolem leczo? MŁA Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: JA SIĘ nie zgadzam 24.07.09, 13:10 nie TŁA tylko MŁA, bo niczym nie zagęszczam i tak gęste wyjszło...czyli spadówa mięczaki...i cofam pytanie, koncentrat tu nie potrzebny Odpowiedz Link
deela Re: JA SIĘ nie zgadzam 24.07.09, 13:24 ja ciut zageszczam zeby lepiej sie makaronu/ryzu trzymalo a to zageszczanie to lyzeczka maki na gar leczo i tak - koncentrat jest zbedny wicekrolowo leczo Odpowiedz Link
agusia79-dwa A KTÓRA CHĘTNA... 24.07.09, 13:37 Przyjechać i mi ugotować leczo. Składniki są, tylko leniwa się zrobiłam coś i mnie się nie chce. A jutro zjadłabym sobie... Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: A KTÓRA CHĘTNA... 24.07.09, 13:45 kiedy mi się nie chce. takiego lenia złapałam Odpowiedz Link
deela Re: A KTÓRA CHĘTNA... 24.07.09, 14:08 zrobie ci jak": pojdziesz za mnie na poczte wygrzebiesz mi w lumpku ladna bluzke (lub dwie) i odbierzesz mlodego ze zlobka dorobisz salatki pomodorowej i zrobisz mizerie Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: A KTÓRA CHĘTNA... 24.07.09, 14:13 deela napisała: > zrobie ci > jak": pojdziesz za mnie na poczte > wygrzebiesz mi w lumpku ladna bluzke (lub dwie) > i odbierzesz mlodego ze zlobka > dorobisz salatki pomodorowej i zrobisz mizerie kobieto! ja żyję w błogim lenistwie, a ty mnie chcesz na pocztę wysyłać?? to może ja już sama zrobię to leczo? Odpowiedz Link
attiya cudko 24.07.09, 18:20 cudko1 napisała: > królową leczo jestem JA CUDAK tak, potwierdzam to, co prawda ostatnio zatrułam sie twoim leczo ale co tam - trzeba popierać swoich z Podlasia Odpowiedz Link
semida Re: SEMIDO królowo leczo 24.07.09, 16:02 eeee,jednak ja pozostane krolową leczo Nie daję koncentratu ponieważ pomidorów jest tak dużo że zdecydowanie nie trza tego czerwonego świństwa Moje leczo bylo tak dobre żew na dZis juz nic nie zostalo i musialam spagetti robic Odpowiedz Link