panna.migotka777 24.07.09, 14:40 Chcieliśmy jechać z chłopem nad morze. Zaczęłam się za kwaterami rozglądać a tu Wielki Chooj, chłop urlopu nie dostanie bo nie. No w doopę misia, Wielki Niezastąpiony, jakby nie mogli kogoś innego do jego roboty wyznaczyć!! Nie wiem czy w tym roku gdzieś pojedziemy bo szukam roboty i jak ją dostanę to nawet po ślubie na dwa dni nie wyjadę. Mieliśmy dziś o 15.00 ruszać na Kraków a tu chooj bo chłop posiedzi w robocie do 16.00. Zanim obiad zjemy i wyjedziemy to znowu po nocy jazda. Jutro wesele, chciałam na noc włosy zakręcić, wyprasować kieckę, przygotować wszystko na spokojnie ale jak skoro będziemy po 22.00 na miejscu dopiero zjebani jak konie po westernie. Zaraz coś rozpierdzielę ze złości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: ryczeć mi się chce.. 24.07.09, 14:49 wirtualnie przytula mocno mocno mocno Odpowiedz Link
setia Re: ryczeć mi się chce.. 24.07.09, 14:55 oj, współczuję, tez nie znoszę, kiedy ktoś mi krzyżuje plany. nie martw się migotka, kiedyś jeszcze to sobie odbijecie... Odpowiedz Link
bswm Re: ryczeć mi się chce.. 24.07.09, 15:38 To nie jedzcie obiadu, tylko coś po drodze wszamajcie, może nawet pyszne kanapki zrobione przez Ciebie. Nie ma co rozpaczać, bez sensu martwić się czymś na co się kompletnie nie ma wpływu. Tylko sobie nerwy popsujesz i do tego chłopu. O 22 też można nakręcić włosy, powaga Odpowiedz Link
ez-aw Re: ryczeć mi się chce.. 24.07.09, 18:15 Współczuję. Szkoda że nie pojedziesz nad morze. Jeśli chodzi o dzisiaj, to nie rób obiadu. Od razu w trasę. I tak pewnie będziecie tankować po drodze, to wtedy możesz zjeść Miłego wyjazdu. Odpowiedz Link
deela Re: ryczeć mi się chce.. 24.07.09, 19:36 nie martw sie ja nie bylam nigdzie od 5 lat po slubie mialam HAHAHA 4 dniowa podroz po slubna bo dostalam dwa dni urlopu az bo tez bylam kurwa niezastapiona i w tym roku te nigdzie nie pojedziemy w przyszlym tez nie taki lajf Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: ryczeć mi się chce.. 24.07.09, 22:18 życzę mocno,żebyście to sobie odbili i jakoś odpoczęli, trzymam kciuki. Odpowiedz Link