pati.kowalska1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:06 o jaaaaa, asiowa!!!! trzymam kciuki, szbko ródź, lekko, łatwo i przyjemnie czekamy na wieści a, i lapka weź ze sobą, będzie poród online Odpowiedz Link
buzka25 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:07 gratulejszyntrzymam kciukasy co by sprawnie poszło Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:10 no nie mogę Nie potrafię wkręcać To był żart natchniony wczorajszą ciążą mathioli i rezygnacją z Okuninki Pati. Wiem, świnia jestem. Na przeprosiny stawiam: Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:15 swinia!!!! az mi cisnienie skoczylo!!! Odpowiedz Link
nutka07 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:23 Ale jestes, a ja po wykreslilam opcje wkret. Myslalam, ze bobas sie pcha na swiat, kolejne duze wydarzenie w zyciu a Ty sobie zarty robisz. Nastepnym razem nie napisze nikt sie nie wpisze dopoki fot z porodu nie wstawisz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:28 nutka07 napisała: > > Nastepnym razem nie napisze nikt sie nie wpisze dopoki fot z porodu nie > wstawisz > Fakt, teraz mi pewnie nie uwierzycie jak faktycznie zacznę rodzić. A jakby to jeszcze dziś nastąpiło to już na 100% pomyślicie, że to kolejny wkręt. Jeśli chodzi o zdjęcia z porodu to umówmy się że ograniczę się jedynie do zdjęcia Lenki. Krocze me fotografowane nie będzie, bo nie chcę by było widać rozwichrzoną porodem grażynkę Odpowiedz Link
polinkaz Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:30 Swinia! A ja się tak podjarałam... P.S. Następnym razem też ci pożyczę...bo ja naiwna jestem i wierzę ludziom Odpowiedz Link
prigi Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:08 trzymam!!! niech lekko pójdzie Odpowiedz Link
polinkaz Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:09 Powodzenia Trzymaj się...! Szybkiego i bezbolesnego życzę....!!! Aaaaaaa Odpowiedz Link
ez-aw Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:09 Trzymam kciuki za szybki poród i zdrowe dziecko. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: NIE LUBIĘ CIĘ ASIOWA 28.07.09, 10:18 PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM więcej nie będę... Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: NIE LUBIĘ CIĘ ASIOWA 28.07.09, 10:20 kurfa, asiowa, jebnąć Ci? a ja tak się zastanawiałam czy to nie wkręt...ale myślę sobie: nieee, asiowa nie z tych...na ostatniej prostej kobita, to pewnie nie wkrętka..naiwna ja Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati 28.07.09, 10:23 nie dość, że małpa to jeszcze wazeliniara i papuga Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: pati 28.07.09, 10:25 pati.kowalska1 napisała: > nie dość, że małpa to jeszcze wazeliniara i papuga No co, w końcu tu "kułko adoracji", więc wazelina raz na jakiś czas potrzebna Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati 28.07.09, 10:26 no fakt, o tym nie pomyślałam tak więc, aby tradycji stało się zadość: asiuniuniu kochana, super ten wkręt był, bossski noooo Odpowiedz Link
deela Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:26 aaaaaaaaa przyj! NIE PRZYJ! poczekaj wstan poloz sie NIE KRZYCZ albo krzycz szybko szybko dawaj znac co i jak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ASIARODZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:27 kurwa, dila, Ty oszołomie. CZYTAJ, a dopiero potem pisz Odpowiedz Link
deela Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:31 bo sie kurwa przejac zdarzylam Odpowiedz Link
ez-aw Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 10:35 Ty wiśnio jedna. A tak się przejęłam. Zobaczysz Aśka, odegramy się jeszcze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: :p 28.07.09, 11:10 uuuu dziewucha trzymaj sie..bedziesz potrzebowac duzo sil dla dziewczyny chlopcy sa lawiejsi w chowie spokojniejsi. moja corka to straszliwy urwis... Odpowiedz Link
gku25 Re: :p 28.07.09, 11:34 To nie znasz syna-diabła mojej szwagierki. A moja córa to niemalże aniołek. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 11:58 Asiowa pipo jedna ty. A mi juz cisnienie skoczyło i włączył sie tryb oczekiwania Wstretna maupa Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 12:15 asiaiwona_1 napisała: > trzymcie kciuki!!! Trzymiem jak najbardziej Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 12:28 i za kare ,ze kłamiesz urodzisz 4 sierpnia a nie 5 sierpnia i twoje dziecko bedzie obchodziło urodziny ze mną Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 15:48 bryanowa-1 napisała: > i za kare ,ze kłamiesz urodzisz 4 sierpnia a nie 5 sierpnia i twoje dziecko > bedzie obchodziło urodziny ze mną ale ja chcę 4 urodzić, bo: 1. to termin porodu 2. rocznica mego ślubu w związku z czym miałabym zajebisty prezent dla małża, bo jak na razie nie wpadłam na żadny genialny pomysł co by mu sprezentować... Odpowiedz Link
cura_domestica Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 16:45 No niezły żart Żeby Ci się nie zemściło jak naprawdę pojedziesz bo Cię wszystkie oleją i będziesz sama przeć bez maglowego wspomagania !!! Asia! Wyślę Ci gazetowego wieczorem to sprawdź jutro pocztę ! Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 17:23 a gdzies napisane było ,ze masz termin na 5 sierpnia.no cóz jak zwykle ci sie upiekło Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 17:26 nie nie, na 4 sierpnia. Ale któraś magielka ma jeszcze urodziny 5 sierpnia i życzyła mi porodu w ten właśnie dzień. To widzę, że na piątego się grubsze chlańsko maglowe szykuje Odpowiedz Link
miacasa Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 17:43 o kurza nóżka, a ja z Twoim mężem fizykę studiowałam, nic się chłopisko nie zestarzał, służy mu życie z Tobą Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 18:15 miacasa napisała: > o kurza nóżka, a ja z Twoim mężem fizykę studiowałam, nic się chłopisko nie > zestarzał, służy mu życie z Tobą ŁOT??????? A kimżeś Ty to zaraz się go przypytam. Odpowiedz Link
miacasa Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 18:27 > ŁOT??????? A kimżeś Ty to zaraz się go przypytam. Taką jedną co się po pierwszym roku na politykę społeczną przeniosła bo jednak ta fizyka zbyt magiczna była. Za to imprezy z fizykami to już inna bajka. Serdeczne gratulacje dla małżonka i pozdrowienia. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 18:38 mój mąż ma zanik pamięci Nadal nie kojarzy - może za bardzo imprezował Chociaż imię byś napisała - tu lub na priv Odpowiedz Link
miacasa Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 18:48 O, bo Twój mąż to grzeczny był a na imprezach zachowywał się nienagannie. To już 16 lat minęło więc może nie pamiętać, chyba nawet byliśmy w tej samej grupie u Wasika ale pewna nie jestem. Kolegowałam się z Elą, żoną Michała. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 18:56 miacasa napisała: > O, bo Twój mąż to grzeczny był a na imprezach zachowywał się nienagannie. Czy to na pewno mój mąż? To ju > ż > 16 lat minęło więc może nie pamiętać, chyba nawet byliśmy w tej samej grupie u > Wasika ale pewna nie jestem. Kolegowałam się z Elą, żoną Michała. przeczytałam to małżowi. jego odp: "Jaka Ela, jaki Michał?" I prosi cię, żebyś zdjęcie wysłała Odpowiedz Link
miacasa Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 18:58 I prosi > cię, żebyś zdjęcie wysłała zaraz coś ładnego ściągnę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:01 Aaa, i mąż się pyta czy ty jesteś świadoma, że on na I roku miał długie włosy. Bo może go jednak z kimś innym pomyliłaś Odpowiedz Link
miacasa Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:03 pamiętam, również to, że uczył w liceum dla specyficznej młodzieży ja też miałam długie włosy, do pasa i nogi też Odpowiedz Link
dlania Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:05 W Kącie uczył? Fajnie Ups, tak sobie podsłuchuje) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:12 ano w Kącie. A ty dlania co tam robiłaś? Bo zaraz się okaże że wszyscy znają mojego męża Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:15 miacasa - czy ta Ela to żona Płochego? I czy jesteś jedną z bliźniaczek? A tak wogóle to mój mąż czuje się skrępowany, że omawiamy jego przypadek na otwartym forum. Żeby on wiedział o czym my tu maglujemy to by się chłopina przeraził Odpowiedz Link
miacasa Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:36 Ela się zgadza, ale bliźniaczki nie mam nie męcz męża bo przecież na roku było 300 osób i trudno by wszystkie spamiętać Odpowiedz Link
dlania Re: jadę do szpitala... rodzę!!!! 28.07.09, 19:44 asiaiwona_1 napisała: > ano w Kącie. A ty dlania co tam robiłaś? Jak to co? Pobierałam edukację)) No dobra - koleżanka tam pracuje. Ale nie będe jej pytac czy zna twojego męża, juz i tak wystarczająco chłopa zestresowałyście Odpowiedz Link
asiaiwona_1 miacasa 28.07.09, 20:06 rzućże imieniem w końcu bo mąż nie zaśnie i nie będę miała z niego żadnego pożytku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: miacasa 28.07.09, 21:44 miacasa napisała: > małe szkło (to od nazwiska) nadal zaćmienie Odpowiedz Link