Dodaj do ulubionych

mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.07.09, 14:56
Coś mnie tknęło żeby zadzwonić do byłej firmy zapytać co słychać i.. okazało
się że odchodzi jedna dziewczyna więc szukają kogoś na jej miejsce. Zaczynam w
czwartek, ten najbliższy 30 lipca. Cieszę się jak szczerbaty na suchary
big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • pati.kowalska1 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 14:57
      oooooooooooooooooooooooooooraaaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysmile
      migota, gratulejszynsmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      rozumiem, ze dziś pijemy? suspicious
    • madame_zuzu Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 14:57
      gratuluję!!!!!
    • lelieb Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 14:57
      WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! smile
      • annawis1980 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 14:59
        G.R.A.T.U.L.A.C.J.E!!!!!!smile))
        • doral2 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:02
          ożesz!!! gratulacje!! smile
    • ez-aw Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:01
      Świetna wiadomość smile
      Gratuluję big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      Czyli dziś opijamy? suspicious
      • agik82 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:02
        gratulacje!!!!!!!!!!!!
    • panna.migotka777 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:03
      Dobra, stawiam co kto chce w ilościach dowolnych. Tylko nie rzygać na parkiet bo
      deski wstaną.
    • bswm Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:03
      Gratulacje!!!!!!
      Po drodze od kosmetyczki zakupię wino smile
      • bryanowa-1 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:31
        gratulacjesmile
        • grave_digger Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:32
          to graj jeszcze w totka, bo widzę, że ci szczęście dopisuje big_grin
          • panna.migotka777 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:36
            Całe dopisujące mi szczęście zabieram jutro na egzamin na prawko. Totka mam
            gdzieś, nie będę topić więcej kasy, za mała szansa na wygraną.
            • asiaiwona_1 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:37
              gratki.
              Znowu wódka wieczorem big_grinbig_grinbig_grin
            • prosiaczek.only Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:38
              Gratuluje, to sie teraz pewnie juz zaczynasz przebierac i kolor
              lakieru wybierac. Dlugo siedzialas w domu?
              • panna.migotka777 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 15:43
                Od stycznia do marca na zwolnieniu bo mi gruchotnął kręgosłup. W kwietniu
                wróciłam, dostałam wypowiedzenie bo się kontrakty zdupiły i nie mieli co ze mną
                zrobić. Wypowiedzenie 30 dni więc pracy nie mam od 1 czerwca. Byłam pracownikiem
                budowy a teraz będę u głowy czyli w centrali. Jutro się muszę stawić rano na
                chwilę a od czwartku już normalnie pracuję.
                • cura_domestica Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 16:51
                  Się dołączam do gratulacji big_grin a już chciałaś się chwytać czegokolwiek wink
            • polinkaz Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 22:11
              Migotka GRATULACJE!!!

Nieskromnie i bezczelnie się w Twoim wątku pochwalę, że ja wczoraj usłyszałam TAK! a dziś już podpisałam umowę. Zaczynam od poniedziałku...big_grin

I powodzenia na egzaminie! smile
              • ez-aw Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.09, 09:04
                polinkaz napisała:

> Nieskromnie i bezczelnie się w Twoim wątku pochwalę, że ja wczoraj usłyszałam T
                > AK! a dziś już podpisałam umowę. Zaczynam od poniedziałku...big_grin

Polinkaz - Tobie też gratulujemy big_grin
    • semida Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 17:06
      Gratulacje!!!
      I zazdraszczamtongue_out
    • exotique Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 17:10
      NO BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
      co pijemy?
      big_grin
    • amoreska Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 17:19
      Gratulacje! I życzę mnóstwa pieniędzy, permanentnych podwyżek pensji i zero stresów wink
    • deela Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 18:56
      gratki
      ja bym do zadnej swojej eks firmy nie wracala
      nie po to odchodzilam
      • panna.migotka777 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 18:58
        To nie ja odeszłam tylko mnie zwolnili redukując etat. Wrócę z chęcią na stare
        śmieci smile
    • milva_barring Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 19:22
      moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!
      • guderianka Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 19:26
        bomba smile
        • bswm Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 19:51
          No dobra, otwieram wino - wróciłam z manicuru i pedicuru tongue_out
          I robiłam też hennę na rzęsy, więc zasłużyłam, żeby się napić i świętować smile
    • mama-dzwoni Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 20:33
      gratuluję !
      • agusia79-dwa Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 22:07
        gratuluję- trochę późno, ale szczerze

powodzenia jutro na egzaminie
        • adkam77 Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 22:10
          Gratulację!!!
    • andziulec Re: mam pracę, mam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.09, 09:01
      Gratulacje migotka. Ale masz szczęście i intuicjęsmile Powodzenia na examie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka