matysiaczek.0 04.08.09, 15:06 Na usilne prośby wieeelu magielek i nie tylko, odłączam się od netu. Hmmm? A czemu zaraz od netu? Może wystarczy tylko od magla? Papa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: spełniając prośbę 04.08.09, 21:50 matysiaku, ale o co kaman?? czajka, dawno jadu se nie ulałaś?? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: spełniając prośbę 04.08.09, 15:35 matysiak nie rzucaj focha, nikt Cie nie wygania przecież. Chyba, że chcesz sobie odpocząć od nas to co innego. Odpocznij i wróc. NO. Odpowiedz Link
mathiola Re: spełniając prośbę 04.08.09, 15:43 Kompletnie bez sensu. Już ewentualnie to bym nick zmieniła Odpowiedz Link
hellious Re: spełniając prośbę 04.08.09, 16:06 a ja tam nie wiem o co chodzi. Jak zwykle z reszta. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: spełniając prośbę 04.08.09, 17:17 ja tez nie, ale chyba za krotko tu bywam, by skumac Odpowiedz Link
mathiola Re: spełniając prośbę 04.08.09, 19:34 ja też nie wiem, ale mniemam, iż jakaś niezgoda wyszła Odpowiedz Link
czajkax2 Re: spełniając prośbę 04.08.09, 17:09 matysiaczek.0 napisała: odłączam się od netu. pozostało dziękowac opatrzności Odpowiedz Link
ez-aw Re: spełniając prośbę 04.08.09, 17:22 Może mnie ktoś uświadomić o co chodzi? Bo jakoś nie doczytałam się tych "usilnych próśb". Bardzo proszę o linka lub wyjaśnienie. <prosi> Odpowiedz Link
hellious Re: spełniając prośbę 04.08.09, 17:23 E tam, pewno jak zawsze sie na czacie wszystko dzialo... Odpowiedz Link
agik82 Re: spełniając prośbę 04.08.09, 17:23 ale o co chodzi? bo ja nie kumam, ale żadnych próśb nie widziałam Odpowiedz Link
cudko1 Re: spełniając prośbę 04.08.09, 17:26 matysiak nie zostawiaj mnie, my podlasianki - białostoczanki musimy trzymać się razem nie no weź nie fochuj się nie tup nózkami tylko pisz o co kaman, bo ja nie wiem Odpowiedz Link
aga9001 Cudaczku 04.08.09, 17:29 Nie bądz naiwny - chce matysiak zwrócic na siebie uwagę. A może dowartościowac się. -------------- <www.youtube.com/watch?v=Jap0h6X0OEc&feature=related Odpowiedz Link
mathiola Re: spełniając prośbę 04.08.09, 19:36 ja jedną utarczkę słowną widziałam, jeśli to przez to to matysiak jest nadwrażliwy. Odpowiedz Link
e.logan Re: spełniając prośbę 04.08.09, 20:12 > ja jedną utarczkę słowną widziałam, jeśli to przez to to matysiak jest nadwrażl > iwy. mniemam ze mowa o czacie? Odpowiedz Link
semida Re: spełniając prośbę 04.08.09, 20:46 Na forum byla jazda.Matysiak napisal wątek odnosnie czajki.I zaczął się młyn. Matysiak Ty się nie stresuj tak w ciąży Jestes fajny babolec,trochę porąbany ale mimo wsio ok Więc wrzuc na luz i sraj na wszystkie docinki Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: spełniając prośbę 04.08.09, 20:59 ale co gdzie??? no przecież nie na maglu??!! na matce??? bo ja nie wiem o co kaman!!!! Odpowiedz Link
czajkax2 O Matko kochana 04.08.09, 21:13 Matyskai jak tomatysiak, intelektem nie zabłysnęła. Wydawalo jej sie ze odkryla jakąs wszpiegowska historię a tu gucio. forum.gazeta.pl/forum/w,88104,98457602,98457602,pamietacie_czajke_.html Dziewczyny ja wysmialy, słusznie zresztą, bo od jakiegos czasu nie zachowuje sie jak dorosły człowiek. No i matysiak walnęła focha i odchodzi z emagla. A teraz pewnie siedzi i czyta ile osób będzie prosilo zeby nie odchodzilo itd itp. Mokm zdaniem nie ma co tu focha strzelac i pisac ze sie odchodzi. jak sie zachowalo jak gówniara to trzeba wziąc to na klate i sie przyznac do błędu. I dorosnąć. I w koncu odczepic sie od czajki Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: O Matko kochana 04.08.09, 21:25 Ja tam nie wiem, o co poszlo, a dlaczego czajka piszesz, ze to o Ciebie chodzi? Przeciez to juz sprawa sprzed 4 dni, no chyba, ze cos bylo wiecej. No chyba, ze uwazasz, ze cale zycie matysiaka toczy sie wylacznie wokol Twojej osoby. Odpowiedz Link
czajkax2 Re: O Matko kochana 04.08.09, 21:29 edycja_kopiuj_wklej napisała: No chyba, ze uwazasz, ze cale zycie matysiaka toczy sie wylacznie wokol Twojej > osoby. Co jakis czas miewam takie mysli. Ten watek to w ostatnich dniach jedyny w którym Matysiak sie mccno udzielała i w którym kilka osob sugerowalo jej ze powinna odpcząc od netu. Stą dmój wniosek ze to własnie o ta sparwe chodzi. le moze chodzi tez o cos innego. nie wiem i nie iteresuje mnie to zbytnio Odpowiedz Link
ez-aw Re: O Matko kochana 04.08.09, 21:44 Pamiętam tamten wątek, sama zabierałam w nim głos. Jednak nie sądzę by było tam coś takiego, że kobitka się tak mocno obraziła. Przeczytałam jeszcze raz i dalej nie widzę Ale może ja dziwna jestem, bo dalej nie rozumiem Twojej decyzji Matysiaczku. Pozostaje mi tylko ją uszanować i liczyć, że za jakiś czas wrócisz. Odpowiedz Link
cudko1 czajka 04.08.09, 22:01 dobra wysmażyłam posta ale znik/zniknął i nie hcce mi się powtarzać ale 1. czajka nie podgrzewaj temperatury 2. matysiak się nie fochuj bo bez sensu 3. oooooo i tyle oj babolce- a co ja mam zrobić jak lubię matysiaka i nie mam nic przeciwko czajce ???? rozdwoić się????????????? zająć stanowisko??? nie chce mi się bo nie czuje się stroną, a poza tym to matysiak uspokój te swoje hormony ciążowe będzie git, i magla nie opuszczaj toż to TWÓJ MAGIEL czaja nie podgrzewaj atmosfery jak chcesz to prowadz dysputy z matysiakiem na podlasiaku, mozesz (ta ta pozwalam założyć stosowny wątek hihihi) Odpowiedz Link
czajkax2 Re: czajka 05.08.09, 16:34 cudko1 napisała: czaja nie podgrzewaj atmosfery jak chcesz to prowadz dysputy z > matysiakiem na podlasiaku, Kiedy własnie ja nie chce prowadzic zadnych dysput z matysiakiem. To nie ja ją zaczepiam a odwrotnie. Przypominam bo ci chyba umknęło. ja generalnie do niej nic nie miałam, i nadal nie wiem skąd u niej taka potrzeba wyciągnięcia jakichś moich brudów. jak dla mnie temat zamknięty,no chyba ze matysiak znowu się czegos przyczepi. Odpowiedz Link
bernimy Re: spełniając prośbę 06.08.09, 12:55 Z tego co przeczytałam, to chodzi tylko o jedną magielkę, więc bez sensu Matysiaczku, nie uciekaj! Odpowiedz Link
deela Re: spełniając prośbę 06.08.09, 12:58 a to idz w pizdu i nie zawracaj dupy ja mam dwojke fochow w domu jeszcze twojego focha bede moze lagodzic? serio wdupietomam Odpowiedz Link
mama-dzwoni JEEEEEEEEEEEEEE 06.08.09, 19:07 matysraczek już taki wyszczekany nie jest, ze się złamał i odchodzi??? Cóż się stało, że się zesrało??? Bye bye, napisz list do Kasi z "przyjaciółki" ona Ci pomoże wybrnąć z dołka. Odpowiedz Link