bryanowa-1 12.08.09, 23:12 która z was laseczki umie mi pomóc?no juz cały tydzień nie moge gg otworzyc,ja chyba oszaleje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: GG MI SIE NIE OTWIERA 12.08.09, 23:21 Odinstaluj i zainstaluj ponownie. Czasami coś się w systemie popindoli i programy które były, przestają się otwierać. Pewnie na windzie jedziesz, a tam tak się zdarza Odpowiedz Link
0galia Re: GG MI SIE NIE OTWIERA 12.08.09, 23:27 Ja mam inny patent, bo u mnie gg czasami siedzi w samym systemie, a na pulpicie go brak. CTRL+ALT+DELETE i wyłączasz proces o nazwie 'gg.exe" i włączasz jeszcze raz. W razie chronicznych problemów albo braku gg na jakimkolwiek kompie polecam web.gadu-gadu.pl/ . Zawsze działa. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: GG MI SIE NIE OTWIERA 12.08.09, 23:41 ok dziekuje.próbowałam i wielka dooopa.ale ja cep komputerowy to moze cos źle robie. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: GG MI SIE NIE OTWIERA 13.08.09, 00:09 nie umiem po prostu nie umiem,mozeta się smiac Odpowiedz Link
figrut Re: GG MI SIE NIE OTWIERA 13.08.09, 00:32 Wejdź: mój komputer - panel sterowania - dodaj/usuń programy. W programach szukasz GG i na końcu zaznaczasz "usuń", klikasz ok. Wchodzisz w ten link: komunikator.gadu-gadu.pl/ Klikasz na to czerwone okno "Pobierz na komputer", wyskoczy Ci okno pobierania i tam sobie zaznacz, że ma Ci pobrać na pulpit żebyś nie musiała szukać w plikach. Później klikasz dwa razy na ikonkę instalki GG która Ci się ściągnie na pulpit i dalej okienko instalacji samo Cię poprowadzi. Musisz znać swój numer gg i login, bo ostatnio jak pamiętam żądało ode mnie numeru zamiast hasła. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: GG MI SIE NIE OTWIERA 13.08.09, 10:16 dziekuje,nie wiem jakim códem ale se sciagnełam he he.stare jeszcze jest bo nie umiem go wykasowac a tam przyjdzie kuzyn to mi porzadek zrobi w komputerze.najwazniejsze ,ze mam gg.dziekuje slicznie za pomoc Odpowiedz Link