olinka20 14.08.09, 14:19 Jako ze zdarza mi sie rzadko podgryzac- dziasła mnie potem bola i widze te miliardy kalorii Ale wpadły mi w oko te LAYS Strong. Czy któras jadła i moze potwierdzić czy faktycznie sa takie mega mega ostre? Bo lubie ostre Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 14:21 Nie są mega ostre.Nie spotkalam jeszcze cjipsow ktore odpowiadalyby moim mega ostrym upodobaniom Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 14:38 Łeeeee dobrze, ze zapytalam. To nie kupię. Odpowiedz Link
semida Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 14:40 Nie kupuj.Jak lubisz fest ostre to nie warto Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 14:48 Oj lubię. Miałam kiedyś taka knajpę ulubioną, meksykańska, ze ryj wypalało, ale kurna zamknęli Teraz tam burdel jest Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 17:54 Łee wcale nie są takie ostre. To już ostrzejsze są Star Chips Chiński Hot Wok. Są super POLECAM Odpowiedz Link
ololla Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 18:26 a w Biedronce można kupić ostre meksykańskie chipsy ale zabij...zapomniałam nazwy Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Pytanie mam czipsowe. 14.08.09, 19:19 bo to nie czipsy a tacos -takie trójkaciki kukurydziane - ja tez lubie oster i te faktycznie jak na polski rynek mają pewną ostrośc ale jak dla mnie to niestety one ostre nie są- chociaz moja sąsiadka ich nie zje bo mówi ze ja pali. Ja po prostu do nich robie moją salsę. I wtedy wiem ze jak bede miala gosci to na mur beton nikt salsy nie tknie ehhehehhe ale ja takie lubie ze az łzy w oczach.....jak któras che to dam przepis- mozna ja stosowac własciwie do wszystkiego szpisy mięsa kiełbasy wędliny sery Odpowiedz Link