ceres9 14.08.09, 21:47 chcialabym proste takie perelki tyz ecrue na szyje i dwie proste perelki w uszy na takim wtykanym w uchu czyms da rade? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 21:49 ceres i jak ze zdjeciami slubnymi?Kiedy w koncu robisz?Zaraz Ci wysle na priva w koncu tel,bo zapomnialam od slimaka wzaiac Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 21:52 eh, nie wiem czy zdążę, bo to do ucha musiałabym zamówić nie mam akurat na stanie. chyba, że ta perełka nie musiałaby być przy uchu, tylko to wtykane w ucho "coś" czyli sztyft, a pod sztyftem zawieszona perełka. zaraz poszukam foty, żebyś wiedziała o co chodzi. Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 21:59 o, mogłabym zrobić coś takiego: tylko bez tych wszystkich bajerów, tylko właśnie sztyft i podwieszona pod nim perełka. a sztyft mam np. taki: albo jak wolisz, to mogę dać taki zwykły, bez ozdób. Odpowiedz Link
ceres9 Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 22:06 ok to sztyft bez ozdob i podwieszona perelka jak najkrocej oki?wymierze ci jutro obwod szyi bo chcialabym zeby to w miare blisko szyi bylo zeby tak nie zwisalo dlugo jakos ile plus minus cenowo? Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 22:24 a powiedz mi, to nie musi być całe z perełek, ten naszyjnik? bo ja mam wizję swoją że przód bym ci zrobiła perełki na zmianę z kryształkami małymi - 2 sznurki, a dalej srebrne skręcone rurki na przemian z małą perełką. brzmi zagmatwanie, ale efekt byłby prosty i wydaje mi się, że bardzo fajny myślę, że cenowo ok. 120 zeta. Odpowiedz Link
ceres9 Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 22:31 yyy szczerze mowiac to sie napalilam(;p)na takie same polaczone perelki widzialam ostatnio u kumpeli i bardzo mi sie spodobaly^_^ Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 22:53 same, w sensie, że tylko perełki i nic więcej? to może chociaż pomiędzy perełkami mała srebrna kuleczka (taka 1,8 mm), bo tak perełka obok perełki to mi się wydaje, że dziwnie wygląda, no, ale ty zdecyduj. Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 22:59 te srebrne kulki pomiędzy perełkami to o coś takiego mi chodzi: tylko, że tu, pomiędzy kamieniami są kulki 3 mm, a do twojego bym dała o połowę mniejsze - wydaje mi się, że jak jest przekładka między kamieniem, to nie jest wtedy takie naciapane. aha, a w tym naszyjniku to mają być tylko ecru, tak? Odpowiedz Link
ceres9 Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 23:05 oki to zrob srebrne kulki zeby nie bylo naciapciane ja po tym jak zobaczylam moje kolczyki wierze ci we wszystko amen;p to moze wtedy w te kolczyki tez jakas kulke wladowac zeby widac bylo ze to komplet? tak,tylko ecru chcialam mniej wiecej 120 sie zmieszcze? Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 23:13 jak chcesz takie zwykły naszyjnik, to spokojnie się zmieścisz. będzie widać, że komplet, nie bój żaby pomierz sobie tylko szyję, żebym wiedziała jaka długość Odpowiedz Link
ceres9 Re: kama wymyslilam;p 14.08.09, 22:02 sralnia jeszcze z fotografem nie gadalismy jeszcze zabawy nie obgadane aaaaa bede wyc zaraz jeszcze mi nie dzwonili co ze sukienka;/ sram ze strachu juz a na szyje ma byc na poprawinya co;p Odpowiedz Link