deela 27.08.09, 21:17 jakis fiut wiechal mezowi w kufer maz caly i zdrowy a z auta zostalo tyle co widac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:19 Ożesz.... Przkro mi, a macie cos zastepczego na razie? Odpowiedz Link
zoja.pl Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:21 Współczuje. Dobrze że mąż cały. Odpowiedz Link
deela Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:25 kupilismy dzisiaj to: moj maz bez auta w zasadzie nie moze w ogole pracowac Odpowiedz Link
attiya Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 28.08.09, 08:19 no ważne, że "mężu" nic się nie stało... Odpowiedz Link
patrice7 Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 28.08.09, 08:23 o kurcze. Dobrze,ze mezowi nic sie nie stalo. Odpowiedz Link
antyka Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:20 Deela, masz teraz sedana A na powaznie, pewnie do kasacji pojdzie. Kloccie sie o kase z OC, zwykle nisko wyceniaja. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:21 deelka nie będzie tak źle- da się wyklepać. Moje wyglądało gorzej po spotkaniu z jeleniem Odpowiedz Link
gku25 Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:31 Może jakiś idiota by wyklepał. Ale ja widzę że podłoga jest połamana. Samochód do kasacji Odpowiedz Link
mathiola Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:21 oj! Ale w sumie nie jest źle.... tył się wyklepie i tego... No grunt, że stary cały Odpowiedz Link
karra-mia Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:22 deela szkoda, ze nie mam zdjęć naszego seycento po czołowym ze śmieciarką nie zauważył męża palant jeden, na szczęscie nic się nie stało, ale to i tak małe wozidło zaczynało się od przedniej szyby, a w środku wszystko było powyginane, nawet kluczyk w stacyjce się połamał. Odpowiedz Link
aga9001 Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:26 Delka dobrze, ze dla dziada nic sie nie stało Odpowiedz Link
endi100 Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:23 O kurcze, nie dobrze. Ale może Cię pocieszy to co napiszę. Wasze auto i tak nieżle wygląda. Nam miesiąc temu spalił się samochód (od instalacji elektrycznej). Kurwa, wiesz jaki to widok patrzeć jak 2 jednostki straży gaszą twój ukochany samochód Odpowiedz Link
deela Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:26 nie wyklepie sie belka ruszona auto do kasacji Odpowiedz Link
agik82 Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:39 deela napisała: > nie wyklepie sie > belka ruszona > auto do kasacji szkoda auta, ale ważne, że chłop cały ale ale swego czasu z naszym autem też rzeczoznawca z PZU stwierdził szkodę całkowitą i że auto do kasacji, ale auta nie zabrali i małż znalazł na niego kupca, i autko po dziś dzień jeździ Odpowiedz Link
bswm Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 21:42 > ale ale swego czasu z naszym autem też rzeczoznawca z PZU stwierdził szkodę cał > kowitą i że auto do kasacji, ale auta nie zabrali i małż znalazł na niego kupca > , i autko po dziś dzień jeździ A kupiec rozumiem wiedział, że kupuje auto przeznaczone do kasacji? Odpowiedz Link
agik82 bswm 27.08.09, 22:01 bswm napisała: > > > ale ale swego czasu z naszym autem też rzeczoznawca z PZU stwierdził szko > dę cał > > kowitą i że auto do kasacji, ale auta nie zabrali i małż znalazł na niego > kupca > > , i autko po dziś dzień jeździ > > A kupiec rozumiem wiedział, że kupuje auto przeznaczone do kasacji? tak, bo to znajomy blacharz był, i zrobił sam dla siebie i do dziś nim tłucze z tym, że auto strasznie sponiewierane nie było Odpowiedz Link
princy-mincy Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 22:08 trudno, szkoda autka, ale to tylko autko dobrze ze malz caly i jemu sie nic nie stalo Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 22:15 auto rzecz nabyta,ważne, że mąż cały i zdrowy Odpowiedz Link
exotique Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 22:18 i przynajmniej volviaka macie Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 22:33 Pewnie już Ci wszystkie powiedziały (nie sprawdziłam powyżej), że to się spoko młotkiem wyklepie i będzie jak nowy...? Odpowiedz Link
figrut Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 27.08.09, 22:52 Da się toto wyciągnąć i naprawić, ale jako naprawiająca takie cuś powiem szczerze, że po takim wyciąganiu jeździłabym nim co najwyżej 60 na godzinę, a mnie taka jazda nie urządza. Jeśli nie pójdzie do kasacji, sprzedajcie autko na papiery. Pójdzie na podkładkę do jakiegoś anglika i jeszcze kupę części z niego wyciągną na wymianę. Sam przód rozebrany na części jest więcej wart, niż autko w całości Dlaczego bym nie jeździła szybciej ? A no jak belka poszła, to uderzenie naruszyło cały szkielet i są tam pęknięcia których nie widać. Natomiast zamiana na moje jest super, bo ja uwielbiam kombi Odpowiedz Link
grave_digger Re: tyle kurwa zostało z naszego auta 28.08.09, 08:16 dokładnie jak mówiłaś, to hatchback. życie oj przewrotne bywa, ale wam szczęście dopisuje! kolejna kupa blachy się pogięła, no cóż, ważne, że to co naprawde cenne ocalało Odpowiedz Link