serei 28.08.09, 11:05 mariolkę55 rozpoznaję bezbłędnie po sygnaturce, natomiast jestem w szoku że jkk są dwie??????? dziś się przywitała diana-6 i słowo daję mi wygląda na dlania. Serei i setia faktycznie podobne ale ja nie jestem z Lublina Mylą mi się także agi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serei miało byc to w wątku mariolki55 28.08.09, 11:06 nie wiem czego jest innym wątkiem, przepraszam Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: miało byc to w wątku mariolki55 28.08.09, 11:14 no to przejebaneee..zaraz Cie oskarżą, że zakładasz nipotrzebnie swój wątek, zamiast sie dopisać Bo wiesz, walka o 1 miejsce trwa Odpowiedz Link
serei Re: miało byc to w wątku mariolki55 28.08.09, 11:16 madame spokojnie, nie biorę udziału w tym wyścigu, tak mało czasu spędzam na forum, że ani bym śmiała o to się ścigac Odpowiedz Link
bernimy to wpiszmy kto nam się mili 28.08.09, 11:15 sławetne jk coś tam (staram się już odróżniać) no odkrycie dzisiejesz mariolka (dla mnie była tylko jedna 55) beaty nie do odróżnienia, bo obydwie (lub wszystkie pięć ) piszą mało kawki no i dalnię też dziś przeczytałam jak Ty Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: to wpiszmy kto nam się mili 28.08.09, 11:23 bernimy napisała: > > beaty nie do odróżnienia, bo obydwie (lub wszystkie pięć ;- )) > piszą mało a tu są w ogóle jakieś beaty???? > kawki > no i dalnię też dziś przeczytałam jak Ty > ja też a serei z setią też mi się myli Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: e tam 28.08.09, 14:13 ja Was rozróżniam (chyba Ty z pazurami i z Wawy, a tamta z Kalisza dobrze napisałam? Odpowiedz Link
babowa Re: No jak można mnie nie zapamietac :( 28.08.09, 13:50 oj aga, my sie tylko mylamy postaraj sie jakos wyróznic, załóz jakis watek powalajacy i od razu cie bede kojarzyc Odpowiedz Link
aga9001 Re: No jak można mnie nie zapamietac :( 28.08.09, 13:54 Eeee babowa charakterystycznych nie umiem, za mądra nie jestem do tego Odpowiedz Link
zuzanka79 ale tak to chyba nie macie :P 28.08.09, 15:26 Agę od agi czy mariolkę od mariolki odróżnię bez problemu. Ale mi się myli kkokoszkaa z cipcipkurką. Dwa różne nicki i co najważniejsze dwa różne fora. To jest dopiero wyczyn Odpowiedz Link