lucyna_83 28.08.09, 14:35 Od niedawna podczytuję to forum i bardzo mi się podoba ten luzik jaki tu panuje, swoboda wypowiedzi i ciekawe wątki. Przyjmiecie mnie do swojego grona emagielek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati9.78 Re: Witam się z Wami 28.08.09, 14:37 Ja też jestem tu od niedawna. Witam Cię serdecznie. Pewnie będziesz musiała wypałnić formularz i coś postawić... Odpowiedz Link
lucyna_83 Re: Witam się z Wami 28.08.09, 14:52 Postawić mogę, piwo,wino,wódkę itp albo i soczek dla tych co tylko takie napoje mogą-ja wiadomo nie wypiję z Wami alkoholu bo by mi maluszek w brzuszku może się rozbrykał? Niech póki co zdrowo się tam rozwija Odpowiedz Link
bernimy Re: Witamy, witamy ! 28.08.09, 14:57 O jak jest karmi, może być classic, to ja też! Witaj serdecznie Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: Witam się z Wami 28.08.09, 14:56 swoboda wypowiedzi mówisz???? no jak która ma zły nastrój to róznie napisze, ale skoro ci się magiel podoba witaj!!!! w końcu to publiczne forum.Witaj!!!! jesteś przyjeta tylko jakieś cv ci kkoszka przesle. Odpowiedz Link
lucyna_83 Re: Witam się z Wami 28.08.09, 15:00 Może być karmi,żaden problem- swoją drogą też nigdy go nie piłam. A CV jak trza będzie to wypełnię Odpowiedz Link