grave_digger 29.08.09, 17:43 kto chce sobie powróżyć www.3wrozki.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: 3 wróżki 29.08.09, 18:10 no nic czego bym nie wiedziala he he.diabła wybrałam w kartach eh eh Odpowiedz Link
nutka07 Re: 3 wróżki 29.08.09, 18:38 Fju Fju skopiuje to sobie i bede czytala kilka razy dziennie Bardzo pomyslne przepowiednie, zdradze tylko jaka mam afirmacje Afirmacja dla Ciebie na najbliższy czas: JESTEM TERAZ OSOBĄ CAŁKOWICIE PRZYGOTOWANĄ NA PRZYJĘCIE WSZYSTKIEGO CO DLA MNIE NAJLEPSZE. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: znam osobiście wszystkie 3 29.08.09, 19:06 ale se kartę wybrałam aż mnie szokło normalnie bo zdanie które przeczytałam słyszałam mniej więcej raz na tydzień 5 miesięcy temu , tzn. : Wybrana karta to: ŚMIERĆ. Generalnie karta ta przepowiada nieodwracalne zmiany, zakończenie pewnego etapu. Coś musi umrzeć, by mogło narodzić się nowe. Odpowiedz Link
denea Re: znam osobiście wszystkie 3 29.08.09, 22:07 O, ja też ! Ale to nie jest zła karta przecież, symbolizuje jakąś przemianę, zmiany w życiu, nowy rozdział. Mnie się sprawdza Odpowiedz Link
karra-mia Re: znam osobiście wszystkie 3 29.08.09, 21:21 właśnie to "hmm" mnie zaintrygowało bardziej niż przepowiednia a ja wybrałam sobie Sąd Ostateczny...cokolwiek to znaczy Odpowiedz Link
grave_digger Re: znam osobiście wszystkie 3 29.08.09, 19:03 no właśnie wróżka l.e.a, warto wierzyć w coś takiego, czy z przymróżeniem oka? Odpowiedz Link
l.e.a grave_digger 29.08.09, 21:17 Wprowadzona jest przez informatyków numerologia taka ogólna czyli wprowadzasz datę i masz wynik. Każdy kto jest np. nr 1 otrzyma taką samą odpowiedź aż do nr9 potem są numery królewskie ale nie mam pojęcia czy też je wprowadzili - gdybyś chciała czegoś więcej to obliczasz potem wszystko co chcesz z imienia nazwiska, samego imienia, robisz sobie numerologię roku, małżeństwa itd. itp. dzięki numerologii możesz się dowiedzieć, że mając na imię dajmy na to Aleksandra, powinnaś się przedstawiać Ola bo w połączeniu z datą urodzenia lub nazwiskiem ma to wpływ na: i tu w zależności o co pytasz ( finanse, pracę, zdrowie, stosunki międzyludzkie itd. itp ) Wybrana karta tarota jest kartą z przypadku ( jak zwykle zresztą prowadzi Cię intuicja ) no i jest to taki ogólny zarys, ponieważ ustawione są wyłącznie karty arkanów wielkich ale to właśnie te karty w tarocie są najważniejsze. To jest pewien wabik aby się z nimi skontaktować, znam je, bo znimi kilka lat pracowałam. Osobiście bardzo lubię i szanuję Aisę - rewelacyjna wróżka, koleżanka i kobieta, ona napewno nie oszukuje tylko wróży naprawdę no i ma sporą wiedzę i doświadczenie. Od niej się trochę uczyłam Odpowiedz Link
nutka07 Re: znam osobiście wszystkie 3 29.08.09, 19:54 Zasiala ziarno niepewnosci i sie ulotnila Odpowiedz Link
madameblanka Re: 3 wróżki 29.08.09, 18:58 ot tak se sprawdziłam, no i kuźwa całe moje życie - jakie mam usposobienie, mój charakter. Nawet opis tego co mam teraz robić, jest strzałem w dziesiątkę. Szok. Odpowiedz Link
elske Re: 3 wróżki 29.08.09, 20:11 Usposobienie i chrakter - trafione. A co mnie czeka? Wylosowałam wieże- cos w tym jest. Ogolnie we wróżby tarota wierzę.Koleżanka kiedys dostala karty tarota w prezencie.Sama uczyła sie karty rozkładać i czytac.Kiedys zrobiłysmy sobie w kilka dziewczyn wieczór sobótkowy.Wróżyła mi z kart.Smiałam sie z tego co powiedziała,potraktowałam jak zabawe.I cholera wszystko sie sprawdziło i to bardzo szybko.Kolezanka przestała znajomym tarota stawiać.Przychodzili z pretensjami, że wróżby sie sprawdzaja bo nie wszytskie były pomyslne. Odpowiedz Link
kasiale73 Re: 3 wróżki 30.08.09, 23:29 rany. ja wybrałam kartę Śmierc. w pierwszej chwili się przeraziłam... ale: "Generalnie karta ta przepowiada nieodwracalne zmiany, zakończenie pewnego etapu. Coś musi umrzeć, by mogło narodzić się nowe. Proces wewnętrznej przemiany, przejścia z jednej przestrzeni w życiu do kolejnej. Zakończenie realizacji starych celów, postanowień, oraz finał starego cyklu i przygotowanie do czegoś odmiennego. Karta ta symbolizuje niezniszczalność człowieka, który przechodzi wewnętrzne metamorfozy i bez względu na okoliczności potrafi walczyć i zwyciężać, odradzać się w każdej sferze swojego życia. Istnienie jest podporządkowane przemianie – doświadczającej i rozwijającej. Nadchodzi zapowiedź nowej miłości, korzystnej odmiany zdrowotnej, finansowej i zawodowej." jestem w końcówce ciąży, więc coś w tym jest Odpowiedz Link
myszykiszkaa Re: 3 wróżki 31.08.09, 06:40 no faktycznie coś w tym musi być - ja wybrałam GŁUPCA ) Odpowiedz Link