beata985 01.09.09, 18:12 Serial został przeniesiony na sobotę. będzie nadawany o 22.20 po dwa odcinki. pierwsza emisja 12.09 i kto to ku... wytrzyma zimową porą???? kto to wymyślił??? ja juz ledwo dawałam radę przy jednym odcinku.... idę organizować sprzet do nagrywania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anorektycznazdzira Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 18:17 E, co ty, fanką zostalam w ten sposób, że wypozyczałam kolejno po płycie (5 odc) z każdego sezonu i oglądałam nawet całą płytę tego dnia, którego wypożyczyłam. Góra w 3 dni. A teraz 2 odcinki co sobotę? Lajcik. Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 18:25 nie ma to jak maratony serialowe heeheeehkiedys takowe sobie robilam. na fox life zawsze jest jakis czas wczesniej i o normalych porach to bede sledzic mój serial. Jedyny który lubię. A z ta pora emisji na polsacie to przegieli pałę- kompletnie bez sensu Odpowiedz Link
beata985 Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 18:33 na foksie to chyba dzisiaj akurat zaczyna się 5ta seria i tez dwa odc. o 22.00 Odpowiedz Link
bernimy Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 20:39 Nie nie, na Foxie Gotowe leciały już 3 razy po 3 odcinki! Niestety nie widziałam ostatnich odcinków (7-9), bo zmienialiśmy kablówkę Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, straciłam. A to mój jedyny serial, bo oglądam albo Gotowe albo Chirurgów! Odpowiedz Link
cafe_tee Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 21:59 lepsza sobota niż czwartek - weź na drugi dzień, wstań do roboty .... Odpowiedz Link
beata985 Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 22:02 no tak, tylko, że w czwartek leciał jeden odcinek a w sobotę juz dwa. skonczy sie pewnie przed pierwszą a ta godzina jesienno zimową porą jest dla mnie m a s a kr y c z n i e nie do przyjęcia Odpowiedz Link
cafe_tee Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 22:06 fakt. ale jako optymistka dodam - dobrze, że w ogóle dają uwielbiam początek - muzyczka i "...w poprzednich odcinkach" Odpowiedz Link
beata985 Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 22:08 cafe_tee napisała: > fakt. > > ale jako optymistka dodam - dobrze, że w ogóle dają trudno się z Tobą w tej kwestii nie zgodzić > > uwielbiam początek - muzyczka i "...w poprzednich odcinkach " > > > Odpowiedz Link
kowalowa Re: Fanki Gotowe na wszystko 01.09.09, 23:09 w sobotę.. na polsacie? jakos dam radę... najwyżej nagram przed wyjściem na imprę tzn. kiedyś bym tak zrobiła a teraz to grzecznie po ululaniu dzieci z miłą chęcią się zagłębie w "wisterial.. cośtam Odpowiedz Link
fabryka.lodow.napatyku Re: Fanki Gotowe na wszystko 02.09.09, 03:43 jakby co moge opowiedziec bedzie tez 6 czesc Odpowiedz Link
bernimy Fabryczko! 02.09.09, 08:21 Plis, opowiedz mi odcienek 7, 8 i 9 bo właśnie wczoraj nagrałam kolejne odcinki, a nie wiem co było! Odpowiedz Link
fabryka.lodow.napatyku Re: Fabryczko! 02.09.09, 21:52 bernimy napisała: > Plis, opowiedz mi odcienek 7, 8 i 9 bo właśnie wczoraj nagrałam > kolejne odcinki, a nie wiem co było! > ale to sa 24 odcinki, ja nie pamietam, co akurat bylo w tych Odpowiedz Link