asiaiwona_1 02.09.09, 10:40 ciąży. Jakoś wypadło mi to z głowy. Pisz babowa jak się czujesz. Jak fasolinka? Jakieś poranne mdłości czy inne uroki ciąży? który to właściwie już tydzień? Bo może niedługo ujrzysz "jajuszka", albo cipunię???? A może bliźniaki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zales239 Re: Pina mi przypomniała o babowej 02.09.09, 11:42 Qrde to babolec w ciąży jest ,ja nic nie wiedziałam Babowa skrobnij słówko na temat Odpowiedz Link
bernimy Cooooooooooooooooo??? 04.09.09, 14:21 Nic chyba nie pisała o tym, może na czacie, ale tu nie! Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Cooooooooooooooooo??? 04.09.09, 15:53 No więc ja też nic nie wiem , już nawet w którymś wątku ktoś zasugerował , że pić nie może więc spytałam grzecznie ale nikt nie raczył mi odpowiedzieć <foch> Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Cooooooooooooooooo??? 04.09.09, 16:07 było na maglu o tym. Widać kto czyta uważnie Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Cooooooooooooooooo??? 04.09.09, 20:30 Ja w SPA byłam przecie to mogłam przeoczyć Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Cooooooooooooooooo??? 04.09.09, 20:22 > Nic chyba nie pisała o tym, może na czacie, ale tu nie! pisała Odpowiedz Link
babowa Re: Pina mi przypomniała o babowej 04.09.09, 20:13 babowa ma sie dobrze dzis albo mnie wzdeło od rana albo juz mnie wywalac zaczyna bo :wczoraj spodnie pasowały a dzis rano juz nie daje rady sie dopiac zaczynam szukac spodni ciazowych, moze mi która odsprzeda? a w ogóle za tydzien ide na genetyczne i zobacze czy wszystko ok ludka widziałam juz jakby co, głowke ma chyba po tatusiu bo wielgasna z lekka tyle u mnie z wiesci dziekuje za zainteresowanie i troske Odpowiedz Link
grave_digger Re: Pina mi przypomniała o babowej 04.09.09, 20:18 babowa, ja trzymam kciuki za ciebie i dzidziusia, by rozwijało się zdrowo i by zdrowe się narodziło. powiedz mi jak starsze dzieci reagują? i jaka będzie różnica wieku? Odpowiedz Link
babowa Re: Pina mi przypomniała o babowej 04.09.09, 20:23 mam dwoje, 7,5 letnie i 10 lat córka zadowolona a syn z lekka zazdrosny ale przemysleniu stwierdził ze moze podzielic sie pokojem zobaczymy za pól roku Odpowiedz Link
cura_domestica Babowa!!! 04.09.09, 20:34 Gratulacje !!! Trzymam kciuki za bezproblemową ciążę !!! Dzieciaki w takim wieku , że pomagierów Ci nie braknie A na kiedy masz termin??? Co do galot pewnie jakieś by się znalazły tylko rozmiarówkę podaj . Odpowiedz Link
grave_digger Re: Pina mi przypomniała o babowej 04.09.09, 20:35 z obserwacji innych znajomych mogę powiedzieć, że za pół roku to syn będzie ci wózek z nowym rodzeństwem wyrywał Odpowiedz Link
zales239 Re: Pina mi przypomniała o babowej 05.09.09, 10:23 Babowa gratki wielkie! Jeśli chodzi o różnicę wieku to u nas było 15 lat i 13 Na poczatku się cieszyli,gratulowali ojcu hehe,ale jak zaczął chodzić to już nie bardzo byli zadowoleni. Ale więż między nimi jest ogromna,tęsknią za sobą bardzo. Ja jestem jedynaczką i ta trójca moja to wspaniała sprawa!!! Odpowiedz Link
majmajka Re: Pina mi przypomniała o babowej 05.09.09, 10:52 Babowa! Gratulacje. Zdrowia zycze wam. Kurde, a ja sie miotam, a tak bardzo, bardzo chce Odpowiedz Link
majmajka Re: Pina mi przypomniała o babowej 05.09.09, 11:02 Wam. Mialo byc. I jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
bernimy Re: Pina mi przypomniała o babowej 05.09.09, 12:41 Kurdę jak mogałm przeoczyć. Ten news musiał być na moim urlopie, inaczej być nie mogło W każdym razie ogromniaste gratulacje i będziemy co jakiś czas pytać o zdrówko! Pozdrowionka Odpowiedz Link