semida 02.09.09, 11:30 Są przyjęcia w tej mojej pipidowie na stanowisko monter wiązek. Jedyne mozliwe miejsce od kilku miechow.Proszę trzymajcie kciuki,dzis idę zaniesc tam wsio co trza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 11:34 trzymam mocno dasz rade bos najlepsza;];];] Odpowiedz Link
koralik12 Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 11:39 Powodzenia. Moja koleżanka pracowała jako monter wiązek, była zadowolona tylko to była praca na 3 zmiany i to jej nie odpowiadało. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 11:39 znaczy sie co bedziesz robic??? tylko nie pisz ze montowac wiazki tylko sie rozwin trzymam. Odpowiedz Link
semida Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 11:44 Powszechnie mowi się ze się jakies tam kabelki do silnika samochodowego wiążeNie wiem dokladnie ale lepszy rydz niz nic. Tu są tylko dwie zmiany(rano i popoludnie),bez sobot i niedziel,co bardzo byloby mi na rękę bo studiuję zaocznie Odpowiedz Link
agik82 Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 12:18 powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dasz radę bo jak nie ty, to kto Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 12:25 nie no. zadna praca nie hanbi przeciez tylko przez moment sie wystraszylam ze bedziesz w sianokosach brala udzuial..bys sie utachala jak dzika swinia. tym bardziej powodzenia Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Trzymajcie kciuki-praca 02.09.09, 14:16 Nie wiem, czy nie za późno ale trzymam!!! Odpowiedz Link
semida Re: no i co??? 02.09.09, 16:10 no i zlozylam.Nie mialam tylko ksero decyzji o nadaniu numeru NIP-jutro z rana doniosę. Z tego co babka mowila bedzie ok ale wole być milo zaskoczona niz niemilo rozczarowana Odpowiedz Link