serei 03.09.09, 19:15 czy te moje usteczka to dobre takie po wstrzyknięciu botoksu czy jednak je zmniejszyć aby nie wzbudzały zazdrości? Jak za duże to mówić i zmniejszę jutro, dziś mi się palcem kiwnąć już nie chce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Dziewczątka doradźcie 03.09.09, 19:17 Ogólnie i napis i usteczka botoksowe mniejsze ciut by mogły być . Odpowiedz Link
doral2 Re: Dziewczątka doradźcie 03.09.09, 19:26 ja bym zmieniła te usta, bo mi się z sekshopem kojarzą.. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Dziewczątka doradźcie 03.09.09, 19:40 no i trochę "śminkę" nie równo rozprowadziłaś, bo się dobrze nie odbiła Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Dziewczątka doradźcie 03.09.09, 22:10 doral2 napisała: > ja bym zmieniła te usta, bo mi się z sekshopem kojarzą.. To źle? Odpowiedz Link
serei Re: Dziewczątka doradźcie 04.09.09, 07:16 kurde z sex shopem? serio? mi się wydają po prostu kuszące ale zmniejszone o wiele lepsze Odpowiedz Link
ceres9 serei 04.09.09, 08:13 a wez mi tak pokrotce prosto i szybko jak 5letniej dziewczynce wytlumacz o co,kuzwa,chodzilo z tym logiem? tylko plis nie odsylaj mnie nigdzie,prostoi szybko poprosze^_^ a usta calusne spoko sa. Odpowiedz Link
bei Re: serei 04.09.09, 08:20 dla mnie ok- a usta są normalne- tym bardziej, ze w czerwien warg nie wstzrykuje się botoksu, botoks nie powieksza! Odpowiedz Link
serei Re: serei 04.09.09, 08:21 jakiś czas temu robiąc sobie sygnaturkę na magla wrzuciłam słowo "magiel" w google i dałam aby szukało w grafice no i wyskoczył mi ten szary napis Magiel, kliknęłam w niego i się tylko powiększył i nie odesłał mnie do żadnej strony więc go sobie użyczyłam. A wczoraj czytam na maglu jak mnie Margerytka od złodziejek wyzywa bo okazało się że to logo jakiejś uczelni czy portalu studenckiego nie wiem.Ze mnie też trąba bo nie sprawdziłam czy to czyjaś własność czy nie i wstawiłam w sygnaturkę. Żeby było śmieszniej to jakaś dziewczyna na ematce to wyczaiła i mnie się pytała ( ja nie widziałam tego wątku bo go szybko usunięto) a tu Margerytka misję wyczuła i raz dwa wątki na maglu założyła jak ze mnie złodziejka jest. Zamiast po ludzku napisać "Serei masz coś cudzego w sygnaturce lepiej usuń" to od razu psiakość mi się od złodziejek dostało. No o to cała historia . A logo usunęłam bo nie chcę mieć nic "kradzionego" i do tamtej dziewczyny co sprawę wyczaiła też napisałam maila dlaczego i jak to logo się u mnie znalazło. Odpowiedz Link
ceres9 yessssu 04.09.09, 08:27 ja mysle ze dyrekcja uczelni smiertelnie sie na Ciebie za to obrazila bosz,to tylko durna sygnaturka na forum,nie wierze no,nie wierze ze taka akcje zrobiono Odpowiedz Link