annabetka Re: A gdzie matysiak? 05.09.09, 14:37 He he zbieg okoliczności jakiś,bo właśnie czytałam na emamie dlaczego matysiak już nie zagląda /nie pisze na maglu Włala: forum.gazeta.pl/forum/w,567,99871139,99871139,czy_oddac_pieniadze_w_sklepie_.html Odpowiedz Link
alesio23 Re: A gdzie matysiak? 05.09.09, 14:43 ooo.Chyba cos przeoczyłam.. Jakiwś kłótnie były?? Odpowiedz Link
karra-mia Re: A gdzie matysiak? 05.09.09, 14:43 alesio ludzie się pojawiają, znikają już któras z kolei ją tam na ematce woła do nas, a ona nie chce, więc ja zostawiłabym ją w spokoju zresztą czy to taki wazny element magla? to takie moje przemyslenia, bo zauważyłam, ze w parwie każdym jej wątku na ematce, ktoś ją pyta o magla i ona się ogania, jak może, więc nie rozumiem, po co ją wołać? pytać? Odpowiedz Link
alesio23 Re: A gdzie matysiak? 05.09.09, 14:46 ja jej nie wołam. tylko nie czutuje za często ematki yo nie wiedziałam że tam jeast. Ona zafasolkowana jest więc myslalam że może coś się stało Odpowiedz Link
karra-mia Re: A gdzie matysiak? 05.09.09, 14:48 wiem alesio tylko własnie przeczytałam to na ematce i mnie naszły takie przemyslenia, a ty prawie wpadłaś w te moje myśli swoim wątkiem Odpowiedz Link
alesio23 Re: A gdzie matysiak? 05.09.09, 20:09 Ja tam nie wiem nawet o co poszło Dobrze przynajmniej że z nią wszystko ok. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: A gdzie matysiak? 08.09.09, 08:00 ja rozumiem, że można nie lubić magla, ale jak można woleć ematkę? Tam to dopiero po ludziach jadą.... Nie wiem, może mam mylne wrażenie, ale tam w co drugim wątku jest przywalanie się jednej do drugiej i udowadnianie , która mundrzejsza.... No a matysia nie odeszła przecież ,z tego powodu, że jest tu za dużo KWA, tylko wprost przeciwnie... Dla mnie matka sto razy gorsza. Ale co kto woli.... Odpowiedz Link
tabakierka2 ślimaczku 08.09.09, 08:03 ale Matysiak szukała tutaj oparcia/wsparcia/pocieszenia, a wyszły jakieś kwasy i wyciaganie starych brudów, włącznie z wykorzystaniem informacji, które były jakoś dla niej bolesne, a którymi się z nami podzieliła w zaufaniu...Chyba chodziło po prostu o stopień w jakim nam ufała, a jej zaufanie zostało zdeptane Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ślimaczku 08.09.09, 14:00 a widzisz, bo ja może nie byłam do końca w temacie. coś tam chodziło o czajkę wiem, ale wcale nie dokładnie. Jak szukała wsparcia, a spotkała ją tylko krytyka i wywlekanie brudów to się w sumie nie dziwię. Chociaż z tymi brudami to już całkiem nie w temacie jestem. Zagłosuję za to na jej ogródek, o. PS a ematki i tak nie lubię Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ślimaczku 08.09.09, 14:03 slimakpokazrogi napisała: > Zagłosuję za to na jej ogródek, o. ona też ma ogródek??? maaaaaaaaatko! > PS a ematki i tak nie lubię ale Ty nie jesteś z matki, no nie? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ślimaczku 08.09.09, 20:31 tabaka, ja nie jestem z matki onli i olłejs z magla jam ci, o. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: ślimaczku 08.09.09, 15:00 > Zagłosuję za to na jej ogródek, o. A to nie za dobrze, no matysiak napisała błagalny apel na forum ZI, że by nie głosować na jej ogródek Odpowiedz Link
figrut Re: ślimaczku 08.09.09, 16:06 Z tego co pamiętam, napisała coś pożegnalnego po tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,88104,98457602,,pamietacie_czajke_.html?v=2 To nie ktoś wyciągnął jakieś stare prywatne sprawy Matysiaczka, lecz ona wyciągała jakieś sprawy związane z postami i reklamą Czajki (moim zdaniem niesłusznie), po czym zrobiła focha, obraziła się na to, że dziewczyny nie przyznały jej racji i wyfrunęła Odpowiedz Link
koralik12 Re: ślimaczku 08.09.09, 16:49 Dokładnie tak kilka osób miało inne zdanie niż matysiak, dwie osoby poradziły jej żeby sobie odpoczęła od netu bo wpada w paranoję i matysiak tak się przejęła że pożegnała się maglem. I to wszystko. forum.gazeta.pl/forum/w,88104,98623774,,spelniajac_prosbe.html?v=2 Odpowiedz Link
e.logan Re: ślimaczku 08.09.09, 17:07 ZDECYDOWANIE przesadzasz. W/w matysiak byla spora intrygantka i owszem wiele osob nie wykazalo sie entuzjazmem gdy obwiescila ciaze nr 3 chyba ale z tego co pamietam to ona odeszla po wyciagnieciu jakis starych brudow z czajka i jej przedszkolem. dziewczyna tropila ja jak pijawka i wszystko to pod przykrywka - stronniczosci moderacji. Podobnie bylo z walka o zmiany na ematce. Walczyly z czajka ale jakby co to pozniej okazalo sie ze nie z czajka tylko o zmiany w moderacji. No i nie zauwazylam by jej zaufanie zostalo nadszarpniete (ZBYT MALY ENTUZJAZM Z 3 CIAZY?) .. moze pokaz ten wacik co?.. Odpowiedz Link
doral2 Re: ślimaczku 08.09.09, 18:13 ja w ogóle nie czaje o co matysiakowi chodziło i kto kogo i czym obraził, nie mam czasu śledzić netowych intryg, nudzi mnie to i mam lepsze rzeczy do roboty. co prawda otrzymałam od matysiaka info na priv, ale te info niczego nadal nie wyjaśnia, zatem porzucam ten temat i tyle. nikogo nie będziemy na siłę nawracać na magiel. jak ktoś nie chce maglować, no to trudno, sam nie wie co traci Odpowiedz Link
serei Re: A gdzie matysiak? 08.09.09, 18:16 Matysiak robi karierę na ematce, a dokładnie doznaje zajebistego uczucia bycia w skórze Czajki i dobrze! niech wie jak to jest jak jej dowalają raz za razem wykorzystując wszystko przeciwko niej tak jak ona kiedyś czaiła się aby Czajce dopieprzyć. Nie mam nic do Matysiaka ale fajnie wiedzieć, że cała jej wredność w stosunku do Czajki wraca do niej jak bumerang i kopie ją po dupsku. Obstawiam, że Matysiak gdzieś tu jest lub będzie pod innym nickiem, forum to jej życie przecież Odpowiedz Link