madame_zuzu 08.09.09, 13:05 aktywni.pl/video/1198/ chciałabym tak umiec jak te laski Zaczynam ćwiczyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladylu Re: booty shake 08.09.09, 18:57 niezłe, niezłe. ta pierwsza laska była całkiem hot, natomiast pani w niebieskim dresiku trochę była wulgarna Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: booty shake 08.09.09, 21:58 TAK! ta pierwsza z duża pupą najlepsza była!! Ugryzłabym ją w ten tyłek chap chap chap Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: booty shake 13.09.09, 11:19 Cwiczyłam, ćwiczyłam i juz juz prawie umiem!! Oczywiście nie tak jak te panie, ale.... Pupy jeszcze mi brakuje. Znaczy mam dupe dużą, ale większa do tego by się przydała Włączyłam sobie raggaeton, włączyłam kamere i pojechałam po bandzie. No i jak patrzyłam potem na nagranie, to dupa latała we włąściwe strony i rytm ahhahah zmęczyłam sie przy tym, spaliłam troche kalorii Odpowiedz Link
hellious Re: booty shake 14.09.09, 09:25 ja to bym mogla cwiaczyc i 10 lat, a i tak nie zrobie tak, bo nie mam czym trzasc Koscmi tak sie nie da Odpowiedz Link