ratpole 25.04.09, 19:37 Łejt e minut. Ju dont spik gut inglisz! motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/polskie-bmw-i-policja-z,1295833 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japox genialne ! ale markowa BMW-uche to ma 26.04.09, 02:50 hehehehehehehehehehehehe mnie to nie grozi, ale takiemu Mackowi nie radzilbym wybierac sie samochodem do Holandii z gory ma przegnizdane z Policja jak zobacza polskie blachy to natychmiast go zatrzymaja chociazby tylko po to zeby sprawdzic czy tez ma miotle pod maska Odpowiedz Link
maciekqbn Re: genialne ! ale markowa BMW-uche to ma 26.04.09, 14:22 japox napisała: > mnie to nie grozi, ale takiemu Mackowi nie radzilbym wybierac sie samochodem do > Holandii > z gory ma przegnizdane z Policja > jak zobacza polskie blachy to natychmiast go zatrzymaja chociazby tylko po to > zeby sprawdzic czy tez ma miotle pod maska Niestety możesz mieć rację, takie buractwo jak na załączonym filmie zrobiło Polakom jednoznacznie negatywna opinię. Swoją drogą to jacyś wyjątkowi idioci. Nie dość, że facet prowadzi bez prawa jazdy, to jeszcze wybrali się samochodem w takim stanie technicznym, za nawet w Polsce w najlepszym przypadku zabraliby dowód rejestracyjny. Takie ćwoki nie powinny zapuszczać się poza rogatki swojej wsi. Odpowiedz Link
harlista Re: genialne ! ale markowa BMW-uche to ma 26.04.09, 17:15 maciekqbn napisał: Swoją drogą to jacyś wyjątkowi idioci. Nie dość, że facet prowadzi bez prawa jazdy, to jeszcze wybrali się samochodem w takim stanie technicznym, za nawet w Polsce w najlepszym przypadku zabraliby dowód rejestracyjny. Nie Macku, oni kombinowali wlasnie po bulbonsku - dobrze "I co mi zrobia?" Najwyzej powiem ze "no spik inglisz" i moga mi skoczyc W bulbinii ten numer by im nie przeszedl Nie wiem czy sie myle ale "dziany bulbiaszczy" chcial zaplacic Policjantowi zeby tamten wymienil mu spalona zarowke STOP W koncu musial mic niezla kasiore jezeli stac go bylo na pelny wypas BMW Duzo takich macie w bulbie ? :)) Odpowiedz Link
hotdoq1 Re: genialne ! ale markowa BMW-uche to ma 26.04.09, 18:55 > mnie to nie grozi, ale takiemu Mackowi nie radzilbym wybierac sie samochodem do > Holandii pewnie ze ci nie grozi! bo za co! swoja furmanka to najwyzej na odpust do parzenczewa raz na 4 lata zajechac mozesz. Odpowiedz Link