Dodaj do ulubionych

Polonia Bez Cenzury

06.05.09, 22:11
Prosze natychmiast usunac ponizsze watki z forum [b]Polonia Bez
Cenzury[/b]. Zawieraja one znieslawienia,. moje dane osobowe itp. To
jest naruszenie prawa przez japox, harliste, vipera39 itd. Jesli nie
zamkniecie natychmiast forum Polonia Bez Cenzury, to bede
musial was podac do sądu...
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88443&w=94941622&a=94941622
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88443&w=94869967&v=2
Obserwuj wątek
    • filipek.us Czy oficerowi wywiadu "gospodarczego" przysługuje 06.05.09, 22:43
      status pokrzywdzonego?
      Nie!
      he he he
      • warcholski Re: Czy oficerowi wywiadu "gospodarczego" przysłu 06.05.09, 23:01
        Kagan przeciwko wszystkim, wszyscy przeciwko Kaganowi
        Juz sie nie moge doczekac procesu
        Mecenas Warcholski

Ps. Uprzejmnie prosimy Powoda o podanie dokladne Nazwiska (Kagan czy
        Krawczyk) Nr. PSEL, obecny adres zamieszkania oraz sprecyzowanie
        oskarzenia wobec ktorych osob?
        • filipek.us Ksywa TW tyż by siem przydała n/t 06.05.09, 23:11

• warcholski Re: Ksywa TW tyż by siem przydała n/t 06.05.09, 23:16
            Przepraszam ale w sadzie nie uznajemy wielonickow, jak rowniez braku
            dowodow o jakiego typu znieslawienie chodzi.
            • filipek.us Chodzi o pomówienie, że jest profesorem 06.05.09, 23:21
              a jest tylko magistrem he he he
              • warcholski Re: Chodzi o pomówienie, że jest profesorem 06.05.09, 23:25
                ale kto Towarzysz Wyslawiony Kagan czy Krawczyk
                przeciez nikt go nie osmieszyl ze jest pastuchem na Cyprze
                • filipek.us Warcholski, a tu Cię pomawiają 07.05.09, 00:05
                  Przepisna udane święto [2009-05-06 15:33] « Dzierzba ma zwyczaj nadziewania swych ofiarna kolce:

"By nie być gołosłownym weźmy na przykład niedawne protesty stoczniowców.

Z jednej strony wiadomo, że ludzie tej profesji byli kiedyś biernymi świadkami
                  obalenia komunizmu przez Lecha Wałęsę i z tego powodu należy im się przynajmniej
                  darmowe przeszkolenie jak radzić sobie w nowej rzeczywistości, ale z drugiej
                  mamy już XXI wiek, erę podboju kosmosu, a polskie warcholstwo nadal chciałyby
                  budować nie międzygwiezdne, lecz tradycyjne i przestarzałe przecież statki
                  wodno-transportowe."
                  • viper39 lesio...ty jestes rozbrajajacy... 07.05.09, 00:19
                    usmialem sie bardzo,
                    lesio ty to mnie mozesz pocalowac w "pukiel"

a swoja droga to ciezko znalezc tak glupia osobe jaka jest kagan, to
                    jest niemozliwe aby on skonczyl szkole podstawowa bez protekcji a co
                    dopiero cokolwiek on skonczyc niby mial w tej Polsce
                    no ale jak to mowili kiedys nie matura lecz hec szczera zrobila z
                    kagana magistra... tak to jest TW kagan co?
                    • bluff Re: lesio...ty jestes rozbrajajacy... 07.05.09, 01:51
                      jedz juz lepiej lesiu na ten zachod do Cottbus,pokazuj tam te swoje papierki,
                      moze jakas fuche na pare miesiecy(jak zwykle)ci dadza,masz racje,ze tam raczej
                      na Forum GW nie siedza,chociac nie wiadomo...:)
                      Masz jakies pare zlotych na adwokata na poczatek czy tez jak zwykle sam
                      bedziesz wystepowal w ojczystym jezyku bez tlumacza?
                      • warcholski Re: lesio...ty jestes rozbrajajacy... 07.05.09, 02:13
                        W Tworkach NIE trzymaja NIEgroznych wariatow ale osobik ktory
                        straszy wszystkich wkolo jest bliski sie tam znalezc.
                        Sprawa sadowa nie odbedzie sie gdyz sad powola swiadkow oraz
                        bieglych rozpoznajacy niebezpieczna chorobe …osbnik niezruwnowazony
                        zagrazajacy spoleczenstwu...
                        Moje obawy, ze powod na sprawe sie nie stawi, bo tam bedzie czekal
                        sam pan profesor z w/w instytutu uprzednio dobrze skrojonym z
                        dlugimi rekawami bialy garniturem trzymajc na wieszaku w reku.
                  • warcholski Re: Warcholski, a tu Cię pomawiają 07.05.09, 01:49
                    Jak smiesz mieszac nazwisko, nigdy nie padlo takie "pomowienie"
                    krawczykostwo
                    I prosze od dzisiaj zwracac sie do mnie proof of wolnego slowa
                    Warcholski.
                    Skoro kelner moze uzywac tytulu to dlaczego mnie nie wolno?

U know whouuu wrote
                    >>>
                    Robicie sobie niestosowne zarty z mej osobistej tragedii, gdyz z
                    braku uznania mych akademckich kwalifikacji, jestem zmuszony do
                    powtornej emigracji z Polski, jak by nie bylo, mojej Ojczyzny... :(
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87574&w=91275798&a=91277808

A tu uf un znieslawil Dziekana Wydziału Dziennikarstwa i Nauk
                    Politycznych Uniwersytetu
                    Warszawskiego
                    schizma.blogspot.com/2008/09/kagan.html
                    • filipek.us Re: Warcholski, popieprzyliśta linki 07.05.09, 02:16
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=77288372
                      Dzięks za wizytację spod lady.
                      • warcholski Re: Warcholski, popieprzyliśta linki 07.05.09, 02:47
                        Istotnie ale nie bylem ander lady a wlazlem na lady hehe
                        Thank you vary much, we can count on you profesorze Filipie
    • hrkagan Zarty sie skonczyly 07.05.09, 10:55
      Prokuratura Rejonowa Warszawa-Żoliborz,
      ul. Karmelicka 9, 00-155 Warszawa,
      Tel.: 022 205 57 00, fax:022 205 57 79.

Kopia do:
      Prokuratura Apelacyjna w Warszawie.
      ul. Krakowskie Przedmieście 25, 00-951 Warszawa,
      tel.: 022 46 49 107, fax: 022 46 49 106,
      email: sekretariat@pa.waw.pl, rzecznik@pa.waw.pl

Zawiadomienie o popełnieniu występku

Składam do Prokuratury, na podstawie art. 212. § 4. K.k.
      zawiadomienie o popełnieniu na forum internetowym Gazety Wyborczej
      (Agora SA, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa; Numer identyfikacji
      podatkowej: PL 526-030-56-44; Miejsce zarejestrowania: Sąd Rejonowy
      dla m. st. Warszawy: Numer rejestru KRS 59944; Kapitał
      zakładowy :54.977.535,00 zł; Kapitał wpłacony: 44.140.500,00 zł)
      występku polegającemu na zniesławieniu, czyli pomówieniu mnie o
      takie postępowanie lub właściwości, które mogą mnie poniżyć w opinii
      publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego
      stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.

Przypominam, iż sprawca zniesławienia podlega grzywnie, karze
      ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do lat, 2
      jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania
      (art. 212. § 2. K.k.). W razie skazania za zniesławienie wystąpię
      także do sądu o nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego
      Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez
      pokrzywdzonego (art. 212. § 3. K.k.).

Oto uzasadniające me zawiadomienie cytaty z forum Gazety Wyborczej
      Polonia Bez Cenzury - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88443”

I. Wątek Lesiu, ty oszuscie, czyli wielkie mordobicie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88443&w=94869967&a=94869967
      1) japox “...niestety obywatel Lech Keller-Krawczyk jest zwyklym
      klamca i uszustem...."
      2) Pod adresem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=88443&w=94869967&a=94896726
      Podany został przez japox mój adres i numery telefonów:
      (...)

II. Watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=88443&w=94962863&a=94962863
      1) viper39: “jestes poprostu zalosnym starym idiota ktory szweda sie
      po forach wylewa swoje zale i na kazdym forum ma inne zdanie,
      czasami uzywajac tego samego nicka...i nie mow mi ze phd z Monash...
      bla bla bla... ja mowie o realnym dyplomie nie lemologii”
      “ty jestes poprostu zalosnym starym durniem, ktoremu bieda umyslowa
      nie pozwolila osiagnac nigdzie zadnych sukcesow ani w czasach
      prosperity a juz tym bardziej w trudnych czasachdo dzis nie mozesz
      zrozumiec ze sam dyplom jest niewiele warty jesli nie jest poparty
      wiedza i madroscia posiadacza tego dyplomu, umiejetnosc
      wykorzystania wiedzy jest podstawa... ty tego nie masz, ty z twoimi
      zdolnosciami mozesz jedynie wykladac kozom na Cyprze...”

2) warcholski: “ale kto Towarzysz Wyslawiony Kagan czy Krawczyk
      przeciez nikt go nie osmieszyl ze jest pastuchem na Cyprze”

3) viper39: “a swoja droga to ciezko znalezc tak glupia osobe jaka
      jest kagan, to jest niemozliwe aby on skonczyl szkole podstawowa bez
      protekcji a co dopiero cokolwiek on skonczyc niby mial w tej
      Polsceno ale jak to mowili kiedys nie matura lecz hec szczera
      zrobila z kagana magistra... tak to jest TW kagan co?”

Itp. Itd. Pisanie do administracji forum Gazety Wyborczej
      forum@agora.pl (Agora SA, ul. Czerska 8/10, 00-732) Warszawie nic
      nie daje, a te obraźliwe dla mnie listy (posty) wciąż widnieją na
      forum Gazety Wyborczej, razem z moimi danymi osobowymi.

W związku z tym składam do Prokuratury to zawiadomienie o
      popełnieniu przestępstwa (występku).

Dr Lech Krawczyk
      • bluff Re: Zarty sie skonczyly 07.05.09, 16:58
        nie zapomnij tylko lesiu podac na tym samym Forum tresc odpowiedzi prokuratury
        na twoje smiechu warte zawiadomienie.
        Z niepowazaniem,
        bluff
      • buck_turgidson Moze bytak zrobic zrzutke 07.05.09, 18:36
        i zafundowac LK darmowa wizyte w agencji towarzyskiej. Rozerwalby sie chlop po
        raz pierwszy od wielu lat to by mu glupstwa po glowie nie chodzily.
        • bluff Re: Moze bytak zrobic zrzutke 08.05.09, 00:12
          wlasnie wrocilem z Forum Doktorat-nauka i okazuje sie,ze na sprawie bedzie
          duzo wiecej oskarzonych,cala ekipa z tego Forum,bedzie musiala byc spora sala
          z taka iloscia oskarzonych nickow,a do tego drugie tyle sponiwieranych nickow
          kagana,strach sie bac!TV,radio,prasa,psychiatrzy,profesorowie(prawdziwi!),
          starywiarus z Au,kaftany w pogotowiu,nie zapomnij lesiu przygotowac wszystkich
          papierow lacznie z tymi na podstawie ktorych masz ta rente z Au, schorowany,
          biedny profesor.Ciekaw jestem czy ta afera odbedzie sie jeszcze przed wyjazdem
          lesia na saksy profesorskie czy bedzie dojezdzal na rozprawy,a moze za pomoca
          telelinku tak jak to sugerowal w sadzie kangurzym?
          • viper39 kagan zaskakujesz mnie swoja glupota 08.05.09, 00:26
            a juz myslalem ze nie mozesz mnie zaskoczyc swoimi idiotyzmami ale
            ty przechodzisz samego siebie...

NIE MA TAM PODSTAWY PRAWNEJ aby kogokolwiek oskarzyc...heheheh to po
            pierwsze
            po drugie jeszcze raz, w mojej opinii lesio to ty jestes zupelnym i
            nie wyleczalnym idiota.
            po trzecie idz i caluj kozy w pukiel bo ludzie juz od ciebie
            uciekaja od dawna...heheh

i ostatnie... popatrz cymbale jakim ty musisz byc odpychajacym
            smieciem ze nikt z toba sie nie liczy i nikt nawet toba nie chce
            rozmawiac...

powodzenia w sadach..heheheh
            • warcholski Re: kagan zaskakujesz mnie swoja glupota 08.05.09, 00:40
              > NIE MA TAM PODSTAWY PRAWNEJ aby kogokolwiek oskarzyc
              w dodatku wyzywal warcholskiego chyba zloze donos, hehe
              • warcholski Podstawa? 08.05.09, 00:44
                Podstawa prawna: smpam i trol Lecha -ooooo!
                • filipek.us Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 08.05.09, 01:21
                  i mieć święty spokój und selfrespect?
                  • filipek.us Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 08.05.09, 01:24
                    " target="_blank">groups.google.com/group/polonia2009<*>
                    A terazPolonia Bez Cenzury
                    <*>
                    " target="_blank">obczyzna.wordpress.com<*>
                    Fora polonijne GW wg aktywności
                    <*>
                    Konkurs na wycinankę tygodnia
                    <*>
                    Gott, Ehre, Auswanderung
                    • bluff Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 08.05.09, 02:27
                      lesiu jak zwykle pieni sie na wszystko co sie rusza nie majac pojecia o
                      prawie. Podaje do prokuratury Agore SA,ktora nie jest odpowiedzialna za
                      wypowiedzi forumowiczow.Powinien wyslac zawiadomienie do prokuratury o
                      dokonaniu prestepstwa/wykroczenia w kilkunastu kopiach,indywidualnie na
                      wszystkie nicki jakie mu przyjda do glowy i przekonac prokurature,ze wszystkie
                      posty na jego temat sa nieprawdziwe,hahahahahahahah.
                      Podstawa prawna:

I na zakończenie jeszcze jeden pogląd, odpowiadający chyba najdoskonalej na
                      odwieczne pytanie: czy administrator forum internetowego może ponosić
                      odpowiedzialność karną za rozpowszechnione na jego łamach wypowiedzi. Otóż w
                      postanowieniu z 30 sierpnia 2001 r. (V KKN 118/99) Sąd Najwyższy stwierdził,
                      iż za informacje, które zawierają słowa o treści znieważającej inną osobę,
                      odpowiedzialność karną ponosi ich autor.

cos mi sie wydaje lesiu,ze ty zniewazywazyles na tych Forum najbardziej sam
                      siebie,wielokrotnie i z premedytacja,sam donosiles na siebie z podaniem
                      wszystkich twoich danych personalnych i osobowych(reszta w aktach w
                      australijskich sadach podane tez publicznie).Podaj tez do prokuratury
                      Wildsteina za podanie twego imienia i nazwiska na swojej baaaaaaardzo
                      publicznej liscie.
                      • mr_kagan Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 08.05.09, 18:39
                        Odpowiedzialnosc za oszczerstawa publikowane na forum internetowym
                        ponosza wspolnie autor i administrator forum. A administrator
                        broniac sie, wynajmnie odpowiednich specjalistow, ktorzy was
                        namierza... Nie mysl, ze jestes aninimowy na tym forum. I nie mysl,
                        ze mozesz bezkarnie lamac prawo...
                        • szamboszczurek Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 09.05.09, 03:02
                          mysle ze masz wygrana sprawe o znieslawienie bo niewazne jest czy ich opinie
                          byly prawdziwe czy nie, wazne jest ze byly wyrazone publicznie, ze jest ich
                          trwaly zapis w GW. Mysle ze GW najlepiej by zrobila gdyby natychmiast usuneli te
                          negatywne posty i tym samym sie od tej sprawy zdystansowali. Powodzenia w tej
                          pewnej sprawie o zlosliwe pomowienia i duzo zdrowia :)
                          • mr_kagan Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 11.05.09, 11:26
                            Dzieki. A tym, ktorzy tu tak atakuja mnie, przypominam, ze naruszyli
                            oni nie tylko paragraf o znieslawieniu, ale tez prawo o ochronie
                            danych osobowych, prawo telekomunikacyjne czy tez unijne ustawy
                            antydyskryminacyjne...
                            Sprawe mam wygrana, a japox, viper et al. musza sie licyc z
                            niemilymi konsekencjami ich czynow, w tym z niemilymi konsekwencjami
                            finansowymi. I przypominam, ze po polksim wyroku sądowym nie beda
                            sie oni mogli pokazac w UE, chyba, ze mi zaplaca odszkodowanie...
                            • bluff Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 11.05.09, 23:20
                              wiem lesiu,ze lubisz ze soba dyskutowac,popierac sie itd.stwarzajac pozory
                              twojej racji,nic z tego lesiu,czuc cie na odleglosc(a jeszcze ten nick:),nie
                              masz szans w tej sprawie.Sam wypchales cyberspace swoimi danymi osobistymi,a
                              niektore organizacje,takie jak AustLII Databases bardzo pomagaja w
                              uzupelnieniu pewnych faktow z twojej przeszlosci,sam tego chciales,nawet tam
                              wyciagales na wlasne zyczenie(chyba aby uniknac konsekwencji) do wiadomosci
                              publicznej dokumenty o twoim stanie zdrowia oraz nawet nr.twojego stalego
                              zrodla dochodu.Najlepiej lesiu wycofaj sie z zycia publicznego ale kto nas
                              bedzie tak rozbawial?
                              • mr_kagan Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 13.05.09, 00:19
                                Uwazaj:
                                www.edukacjaprawnicza.pl/index.php?cid=4&id=628&mod=m_artykuly
                                miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6600429,Obrazali_kolezanke_w_internecie__grozi_im_sad.html
                            • bluff Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 11.05.09, 23:26
                              myslisz,ze to bedzie podobnie jak z toba,ze raczej nie wpadniesz na antypody?
                              Lesiu,wydaj pare zlotych na porade prawna,bedzie to bardzo korzystne finansowo
                              dla ciebie:)))
                              • mr_kagan Re: Czy nie lepiej pokonwersować sobie poza GW? 13.05.09, 00:20
                                miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6600429,Obrazali_kolezanke_w_internecie__grozi_im_sad.html
                                Wiec UWAZAJ, bluff!
          • mr_kagan Re: Moze bytak zrobic zrzutke 08.05.09, 18:35
            Uwazaj, bowiem Agora broniac sie, zwali wszystko na was, i to wy
            bedziecie ciagani po sądach...
            • bluff Re: Moze bytak zrobic zrzutke 08.05.09, 23:08
              a my zwalimy na ciebie:)
              • szamboszczurek Re: Moze bytak zrobic zrzutke 09.05.09, 03:05
                zwalic to mozesz sobie a nie na niego. Zacznij myslec logicznie i lepiej go
                przepros jak najszybciej.
                • bluff Re: Moze bytak zrobic zrzutke 09.05.09, 11:22
                  logik,podaj mi jakies nazwisko tego co niby mialbym przepraszac oraz powod.
                  Mam przepraszac jakies nicki w ilosciach okolo setki?,ten nicek moze wypisywac
                  do woli wszystko co chce na temat mojego nicka.ktorys z wielu tych nickow
                  napisalnp.,ze starywiarus to niejaki Jaworski,napisalem do tego Jaworskiego to
                  mi powiedzial abym zadzwonil do Solskiego,i jak tu wierzyc danym z Forum?
                  Podaj blizsze dane tych nickow po kolei ale nie wydaje mi sie,zebym kogos
                  obrazal,stosuje metode niejakiego kagana i zawsze pisze tylko prawde wiec o co
                  chodzi?
                  • mr_kagan Re: Moze bytak zrobic zrzutke 11.05.09, 11:27
                    Obrazacie tu konkretna osobe, i to najczesciej po nazwisku tej
                    osoby. I nie myslcie, ze jestescie anonimowi na tym forum...
    • donk Ale tu psiarnia! heheheheh 09.05.09, 13:25
      Bardzo ortalionowo. heheheheh
      • ontarian Re: Ale tu psiarnia! heheheheh 11.05.09, 17:55
        a ty bonku wolisz swiniarnie, hehe
    • mr_kagan Re: Moze bytak zrobic zrzutke 11.05.09, 18:44
      To tez poszlo do prokuratury (twoj post powyzej).
      • bluff Re: Moze bytak zrobic zrzutke 11.05.09, 23:31
        kagan,masz tam jakas skrzynke pocztowa u nich?bo im server zawiesisz wkrotce:))
        • bluff Re: Moze bytak zrobic zrzutke 11.05.09, 23:46
          wiesz co mozesz uzyskac lesiu w najlepszym wypadku?Ze znikna z Gazety twoje
          dane o nr.socjalu oraz numery kont bankowych jesli je gdzies podawale albo
          ktos inny je zapodal tutaj na Forum:

Czuma polubownie załatwił spór z polonijnym portalem - Wiadomości - WP.PL

Prokuratura Stanu Illinois doprowadziła do polubownego załatwienia skargi
          ministra sprawiedliwości Andrzeja Czumy na portal internetowy "Progress For
          Poland", że publikując materiały o jego długach ujawnia jego dane osobiste,
          narażając go na ich kradzież.

W wyniku mediacji przeprowadzonej przez oddział ds. kradzieży tożsamości
          Prokuratury Stanu Illinois między Czumą a autorami publikacji w "Progress For
          Poland" redaktor portalu Andrzej Jarmakowski zgodził się usunąć z
          publikowanych materiałów takie dane osobiste, jak numer ubezpieczenia
          socjalnego (Social Security) i numery kont bankowych.

Jak wiec widzisz,nie wazne byly nawet "oszczerstwa" o dlugu pana ministra ale
          chodzilo o ew.kradziez jego nr. kont bankowych,jak bedziesz ministrem Lesiu to
          mozesz to uzyskac:)))
          • mr_kagan Re: Moze bytak zrobic zrzutke 13.05.09, 00:22
            Na poczatek:
            • viper39 kagan ty glupku... kiedy ta sprawa? 13.05.09, 01:06
              bo chcialbym sobie ustalic kiedy mam sie stawic w Polsce...
              oj bede mial zabawe twoim kosztem patalachu...
              zreszta juz tu wszyscy mamy zabawe twoim kosztem kaleko umyslowy
              no dalej kaganiec kozy doic
              • mr_kagan Re: kagan ty glupku... kiedy ta sprawa? 13.05.09, 09:36
                Myslisz, ze mozesz mnie tu bezkarnie obrazac?
            • bluff Re: Moze bytak zrobic zrzutke 13.05.09, 01:39
              no i coz takiego kagan zes zapodal,to co w tych linkach sie znajduje to ja ci
              juz dawno opisalem,wyloz kase na adwokata,na IT,na sad aby agpra udostepnila
              ci dane(oczywiscie te dane,ktore agora posiada,hahahaha),nastepnie
              IP,najczesciej zmienne,a nawet jak ustala komputer topowiedz mi gdzie bedzie
              sad?w miejscu popelnienia przestepstwa,czyli USA,Canada,AU,UK czy gdziekolwiek
              indziej,bedziesz tam jezdzil albo zaplacisz za bilet,a moze to co ty
              proponowales Monashowi-telelink?zastanow sie i wez tabletki,tyle forsy na
              poczatek to ty jeszcze na oczy nie widziales.A w przypadku tych chlopakow to
              jest WLAMANIE sie na jej portal i jakies tam zniewazania.Do ciebie nikt sie
              nie wlamywal czlowieku,sam wylozyles siebie na GW+oficjalne strony takie jak
              AustLII Databases i to sa dane,nie oszczerstwa,a ze klamiesz na okraglo to
              nazywaja cie klamca,a ze rente pobierasz i dlaczego to jest wlasnie na
              publicznych stronach,gdzie ty widzisz oszczerstwo?Przeciez sam twierdzisz,ze
              obrazajac wielokrotnie innych podajesz tylko prawde,wiec?Szkoda pisac,lesiu
              jestes cienki bolek,zalosny....profesorek z katedra (do pomalowania).
              • mr_kagan Re: Moze bytak zrobic zrzutke 13.05.09, 09:39
                Uwazaj, bo niedlugo nie bedziesz mogl wjechac nie tylko do Polski,
                ale tez do calej UE. Nie jestes tu anonimem - wiadomo, skad piszesz,
                kto ci zainstalowal Internet i komu placisz za te usluge. A
                oszczerstwa sa karane w Polsce z prawa KRYMINALNEGO!
            • japox biedny swirusie 13.05.09, 01:54
              hehehehehehehehehehehehe phd you-know-who
              skoncz wreszcie straszyc i podaj mnie do tego sadu
              masz nawet moja zgode dla Agory o ujawnienie moich danych osobistych
              tylko nie zdziw sie kiedy Agora odpowie ci ze:
              japox to: kobieta Lechoslaw Kelner-Krawczuk zam w Warszawie

buahahahahahahahahahahahahahahahaha
              • mr_kagan Re: biedny swirusie 13.05.09, 09:40
                SPAMUJESZ!
                • ontarian Re: biedny swirusie 13.05.09, 14:59
                  mr_kagan napisała:

> SPAMUJESZ!
                  i kto to mowi???!!!!!
                  hehehehehehehehe
                  • warcholski Re: biedny swirusie 13.05.09, 20:33
                    ontarian napisał:

> mr_kagan napisała:
                    >
                    > > SPAMUJESZ!
                    > i kto to mowi???!!!!!
                    > hehehehehehehehe
                    • warcholski Bedziesz w sadzie czy czeka cie wygnanie? 13.05.09, 20:38
                      Daj niezwlocznie nam znac, jak dotychczas to tylko sie powtarzasz i
                      kwalifikujesz sie jako terrorysta.

Robicie sobie niestosowne zarty z mej osobistej tragedii, gdyz z
                      braku uznania mych akademckich kwalifikacji, jestem zmuszony do
                      powtornej emigracji z Polski, jak by nie bylo, mojej Ojczyzny... :(
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87574&w=91275798&a=91277808
                      • warcholski Zglaszam donos prokuratury i poskarze sie ze, 13.05.09, 20:55
                        "Piotruś nie był dzisiaj w szkole,
                        Antek zrobił dziurę w stole,
                        Wanda obrus poplamiła,
                        Zosia szyi nie umyła,
                        Jurek zgubił klucz, a Wacek
                        Zjadł ze stołu cały placek."

"Któż się ciebie o to pyta?"
                        "Nikt. Ja jestem skarżypyta."

SKARŻYPYTA autor Jan Brzechwa

-----------------------------------------------
                        =donosiciel=
                        szpieg, denuncjator, delator; pot. skarżypyta, kabel, papla, kapuś
                        ten tekst pochodzi z książki:
                        www.bryk.pl/słowniki/słownik_wyrazów_bliskoznacznych/70832-donosiciel.html

"Nu, zajc ja wam pokażu"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka