Dodaj do ulubionych

celowe zniechęcenie

05.03.13, 10:17
W tym całym szleństwie które ma na naszym forum ostatnio miejsce, po głębszym przeanalizowaniu muszę stwierdzić że kolega podający sie pod wieloma nickami stosuje metodę"nieudacznego podwójnego blefu " czyli:występując jednocześnie jako wróg i przyjaciel (jasno odkrywając nam że to ta sama osoba)powoduje dezorientacje co skutkuje totalnym zniechęceniem do udzielania sie tu ,co bardzo jest na rękę naszym "przyjaciołom" na górze.W związku z powyższym wnioskuję że jest to ktoś celowo wynajęty zwerbowany przez naszą dyrekcję.Mam jeden komunikat do podszywacza:wypierdalaj stąd ze swoimi gestapowsko-nkwd-oskimi metodami i daj ludziom dzielic sie z innymi swoimi prawdziwymi problemami.A do reszty apeluje o ignorowanie tego...czegoś
Obserwuj wątek
    • reklamapsycholi2013 Re: celowe zniechęcenie 05.03.13, 11:27
      Co ty wypisujesz za brednie , to my z góry walczymy z nim o to żeby nie dowalał nam na górze i przestał pisać prawdę !!
      Ale w żaden sposób nie dajemy radę , widać to zawodowiec musi mieć za sobą duże doswiadczenie w pracy na portalach społecznościowych!!
      Raczej ty mi wygladasz na podstawioną osobę , i nie jest na rękę takie pisanie !!!!
      Poprostu nie pisz i nie czytaj , nie masz takiego polecenia służbowego.!
      • rodeoboy Re: celowe zniechęcenie 05.03.13, 22:04
        to też on smile nieudacznie to robi fakt........ i dalej ignorujemy smile
        • rodeoboy Re: celowe zniechęcenie 05.03.13, 22:18
          tym wątkiem niestety też go zachęcasz do rozmowy,ludzie dajmy sobie spokój bo to szkoda czasu koleś ma połowę nick-ów na tym forum,pisząc wątek i ciągnąc go po kilkoma nick-ami robi tu zamieszanie którego tak naprawdę nie ma.
          A sprawy ważne schodzą na dalszy plan,i to jest jego zamysł,narobić tutaj bałaganu.
          Po co dyskutować z typkiem który rozmawia z tobą dopuki wszystko idzie po jego myśli,jedno niewygodne pytanie i banik z youtube.Przecież tutaj nie o to chodzi aby się zajmować takim jegomościem.

Ja szeryfie i inni smile dziękuję za takie forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka